2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Denizcim sorma , burada da hava sıcaklıkları arttı , gece çok bunaltıcı oluyor bir de sağa sola dön sırt üstü derken çok verimli uyuyamıyorum bende , sanırım uykusuz günler başlıcak ...

öyle canım sanki bir kova su dökmüşler üstüme gece yataken süt içimiyim bari wc ye çok kalkıyorum

günaydın bizzz geldikkkk

denizcim bundan sonra alış wc ye daha sık kalkacaksın ben 40 dk bir wc de yim

birde bircan ın herkese çok selamı var dün dr a gitmiş herşey normalmiş poyraz paşamız da 2.900 gr

olmuş maaşallahhh bende dün arkadaşım geldi gitti bi daha giremedim canlarım ne olsun sizde ne var

ne yokkkkk??????????????

Denizcim sorma , burada da hava sıcaklıkları arttı , gece çok bunaltıcı oluyor bir de sağa sola dön sırt üstü derken çok verimli uyuyamıyorum bende , sanırım uykusuz günler başlıcak ...

cnm burasıda aynı çoookkk sıcak 3 gecedir kilimayı açıp uyuyabiliyorum ben düşün yazın başından beri açmamıştık ama hiç esmiyooo gece sırılsıklam terliyorum açmazsam

Herkes sıcaklardan şikayetçi hepiniz karadenize gelin biz geceleri balkonları kapatıp pikeye sarılıp uyuyoruz buralar cennet

hoşgeldin canım valla öyle olcak heralde küvette mi yatsam

Bu gece ben de uyuyamadım ama sıcaktan değil akşam yemeğinde hem çok yedim hem de yiyecekleri fazla karıştırdım gece de midem karıştı.ınanılmaz bi yanma ve asitle uyandım.Afedersiniz çıkarmadan da rahat edemedim.
Size de oluyor mu böyle

aslında tam iyi zamanda yapacağız doğumu bu sıcakta el kadar bebekler ne yapardı ben onu düşünüyorum yazın daha zor bebeğe bakmak birde dikişlerde zor iyileşiyormuş ama hafifi serinlemeye başlar şimdi eylül. zaten ne demişler ağustosun ilk 15 i yaz son 15 kış serinler umarım

arada bende yanma oluyor soda içiyorum ya da rennie içiyorum iyi geliyor çok fazla yemiyorum ama bazı yiyecekler dokunabiliyor

Denizcim bu hava şartlarına uygun bir avatar he he ... Bizim bodrum kat acayip serin utanmasam döşek serip yatarım , eşimde yok hırsız girer yok fare girer diye camları açtırmıyor çatlıyorum resmen , dünde afedersiniz akşam bir fast food yaptık tabi ben yine kola içtim , üstünede evde bir sürü meyveyi karıştırdım , resmen çatlayacaktım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…