2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

karındaki kasılmalar rahmi açarmış, doğuma gidermiş
dinlen ve iyi beslen dedi
bu arada kızımın kilosu 1,967 gr mafoldumben

canım benim ya üzülme git hemen kendine iki tane yumurta haşla ye bir güzel akşamlarıda etle beslenmeye çalış yanında sebzeni de ihmal etme ama hemen toplarlanır

üzülme ama stresde erken doğuma neden oluyor beslenmene dikkat et canım haşlanıyor mu yumurtalar toksan bile ye bence ilaç niyetine

denız ebru tşk.ler kızlar okuyum bi daha önce araştırmıştım netten ama tam anlamamıştım okuyum bı topıgı

canım sıkma canını sağlığı yerinde olsunda alır o kilosunu bundan sonra bakıma çekersin kendini telafi edersin bendede var o kasılmalar sanki karnımı delip dısarı cıkacak sanıyorum elimle bastırıyorum uslu dur diye :) bende anlattım doktora artık yeri dar geliyor 2 hafta daha doğmaması lazım dinlen yürüyüşü azalt dedi ayakta kalmak iyi gelmiyor iyice aşşagı indiler artık,bundan sonra istirahatle gececek günlerimiz

eslemcim, protein agirlikli beslenirsen kizinda daha cok kilo alir
sabahlari mutlaka yumurta hasla ye, bol bol balik , kirmizi et felan yemeye calis,
vitaminlerini aliyorsun di mi? cunku bircanin felan bebek buyuk diye eleviti kesmesini istemisti doktoru demekki bebege yariyor elevit, sende ihmal etme hergun ic vitaminini

bunun harici bol bol meyva ye, kayisi, muz, incir, elma felan ye,
kavun karpuz o kadar fayda eder mi bilmiyorum ama sen yine de tum meyvalardan yemeye calis.
sonucta daha vakit var bebegin arayi kapatacaktir.

eslem hoşgeldın cnm kızının kılosu az degıl aslında ama bır ay öncede aynıysa alması gerekırdı tabi sana tavsiyem süte dayan günde enaz 500 ml iç ceviz kuru üzüm yeee bak bır aya kalmaz nasıl kılo alcak

yemekten sonra dinlenmeye bak canım öyleyse fırsatın oldukça.
ayfercım hakkında hayırlısı tabı cnm ama 4 hafta sonrasına gün vermez 40 haftadamı alcak bebegı 3 haftaya kadar kavuşursun ogluşuna inş.
ay canım hayırlısı ya bakalım dediğin gibide olabilir belkim?
evet ya uyutuyorlamış gördükten sonra.
oyyy ayferim seninde kavusmana az kaldi arkadasim.
biraz daha sik disini bak sonra bu daralmalar yorulmalar agrilar geccek insallah
ah sıkıyom sıkıyom kutsal bişey Allah'a çok şükür biez nasip etti bu duyguları.sağlıklada gelsinler inşallah beişler büyütelim,iyi günlerini görelim hep.
Sahiden ya birindede vardı bu durum hatırladım şimdi. Yaşlansın bakalım bebelerimiz acık daha büyüsün ama yaaaa. Emsali bende görmedim cnm
emsale ulaştım:) bugün doktora gitcekmiş.temizlik falan yapmış ondan girememiş.
hadi bakalım umarım çıkarır kordonu bebiş ama sezryanda olsa sağlıkla gelsinde inşallah.

ya bol bol yat dinlen.hergün yumurta haşla bari et fazla yiyemiyorsan canım ya.ceviz meviz ye.

eslemcim öncelikle geçmiş olsun, kaç hafta arayla gittin sen doktora, BİR ÖNCEKİ KİLOSU KAÇTI, BANA HAFTASINA GÖRE ÇOK DÜŞÜK GELMEDİ AMA SANIRIM DOKTOR BİR ÖNCEKİ KİLOSUYLA KARŞILAŞTIRIYOR....

EBRUCUM BEN NORMAL DOĞUM İSTİYORUM İNŞALLAH EPİDURALSİZ, epiduralde ıkınamam diye korkuyorum. bir de sancı çekebilirim diye düşünüyorum, ben gözümde büyütmemeye çalışıyorum. annemin doğumlarına benzeyeceğini ümit ediyorum doğumumun.

karın sertleşmesi olacak tabi yerleri azaldı kızlar.aynen bendede öyle.aşağıda inmiş yol yapıyorlarmış artık.bu pelvis ağrılarımızda ondanmış.

Selam kızlar
Nasılsınız?
Biz geçen hafta sonu oğluşumuzun karyolasını ve şifonyerini aldık..
Dün akşam da eşim bebişin odasını boyadı ve duvara çok şeker bir bordür çekti..Evde bebek havasını iyice hissediyoruz artık...ınşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız...

hoşbulduk fakat ben pek hoşgelmedim
kızımın kilosu 1,967 gr teyzesi senağlama

Tatlım bundan sonra napıcaksın demekki bebeğini düşüneceksin. O kasılmalar bende yaklaşık 4 haftadır var. Mutlaka ve mutlaka dinlenmen lazım. Ayrıca bebiş için süt, et, balık, yumurta, ceviz gibi besinler tüketmeye başla. Bunlar kilo aldırıyor. Yumurtanı haşlada ye cnm. İyice pişmesi lazım onun. Sevmiyomuşsun ama idare et artık kızın için. Daha önünde zaman var inş. Kilo alır merak etme

ben uyuyorum; biraz zor oluyor ama sabah kalkıp işe gittiğimden akşam erkenden uykum geliyor
gece de 1 kez wc ziyareti... bu ziyareti takiben genelde yarım saat-1 saat uyuyamıyorum ama neticede iyi kötü uykumu alıyorum kafamçokkarıştı

aa bu doktor manyak mı? kaydirigubbakcemile sanki senin elinde karnının sertliği Çok üzgünüm çoook

kızlar kesinlikle epiduralli normal yapmayın geçenlerde anlattım bir arkadaşımın bir tarafı uyuşmamış çok zor olmuş

eslemcim sıkma canını tatlışım arkadaşlar haklı biraz yemene dikkat et 1 haftada bebişin toplar kendini Allah ın izniyle

bircan ın çoookkk selamı var size annesiyle geziyolarmış herşey yolundaaa

amin:Saruboceq:sizde iyi günlerde kullanın yavrun mışıl mışıl uyusun odasında...

Canım geçmiş olsun ama dediğin gibi sonuçta hepimizin ki yaşlanacak en azından şu an besleniyormuş bebeğin çok şükür. Emsal evdeydi az önce konuştuk msn'den doktora gidecek şimdi detaylı ultrasona girecekmiş herşey yolunda yani çok şükür.
Ev hayatı güzel olmaz mı yaaa süper şimdilik iyi gidiyor ama 1 hafta sonra özlerim gibime geliyor işi... :gitme:

Çok sağol hayatım. Bizde gayet iyiyz kızımda iyi teyzesi senin oğluşun nasıl? Köfte dudaklı prensimiz bizim.... opuyorumnanaktan Çok sağol sayende geçmişi okumaktan kurtuldum. kaydirigubbakcemile3

hosgeldin dilekcim, nasil keyifler?

bu arada sakura da bayadir girmedi o da mi izine ayrilmisti kizlar?

Hoşbulduk canım keyifler gayet iyi sonuçta evdeyim darısı sizin başınıza inşallah

dinlen canım bol bol enerji depola valla şu an zor duruyorum

Haklısın canım yaa ama az kaldı senin ayrılmana da di mi? Umarım çok hızlı geçer sana bu günler...

bir spinal bir de epidural var benim bildigim.
bas agrisi yapan sanirsam spinal, epiduralde oyle birsey olmuyor.

Yok canım ikiside yapabiliyormuş eğer anestezi uzmanı iyi değilse ikisi de yapabilir çünkü yan etkilerinden biri de bu maalesef.

yaw cahıllıgıme verın ama spınal ıle epidural arasındaki fark ne ıkısıde belden uyuşturulmuyomu:sm_confused:

İki iğnenin yapıldığı yerler farklı diye biliyorum ben....

Canım sıkma canını benim bebeğimde küçük o nedenle artık daha dikkat etmeye başladım karpuz kilo aldırıyor dediler ben sık yemeğe çalışıyorum ayrıca sütü günde yarım lt'ye çıkardım yumurta sabahları iki haşlama yiyorum peyniri za ten hep bol yedim artık hem normal peynir hem kaşar yiyorum... Kaşarda çok iyi kilo yapıyormuş çünkü. Ceviz badem ve fındığı bol yemeye çalışıyorum ayrıca artık hergn mutlaka en az bir öğünümde kırmızı et yiyorum... Bakalım 15 gün sonra gidicem ne hale gelmiş kızım. Merak etme yakında toplanır senin bebişte dikkat et biraz sadece yeterli hiç üzme kendini bende çok üzüldüm çünkü ama öndemli olan bundan sonrası hiç birşey için geç değil çok şükür. Dün sağlık ocağında bir bebekle karşılaştım maşallah kilosu falan yerindeydi kaç aylık dedim 4 aylık dedi. Çok küçük doğdu 2500Gr'dı dedi ki normal doğum tarihinden yalnızca 9 gün önce doğmuş ona rağmen böyle küçükmüş ama şimdi durumu çok iyiydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…