denizcim hepimiz hassa bi dönemdeyiz, yoksa ben de bazen bişeylerden etkilenip buraya yazabiliyorum.... ama hepimiz korkuyoruz malum, birbirimize cesaret verelim...
dilekcim hoşgeldin tatlım, ben geçen hafta itibariyle gittiğimde bebiş tam haftasında çıktı tatlım, ama gerçekten çok dikkat etmiştim yediklerime, hatta eşim bile bu kadar yeme artık diye dalga geçmeye başlamıştı.... ama bak gör seninki de tam haftasında hatta daha da ileride çıkacak...
ebrucum bazen içimde kalmıyor değil konuşkan bi doktora gitmediğim, benimki prof, bölüm başkanı ve bayan... üç şey onu daha da bir garip yapıyor.... o konuşmazsa ben soracam diyorum, ama bebeğin iyi diyince akan sular duruyor, herşey aklımdan gidiyor. 10 dakika ultrason ile bakıyor, sıkıntın var mı diyor yok diyince 15 gün sonra görüşelim diyor. tabiki bebeğim sağlıklı olsun yeter, ama bir de başka arkadaşlarımın doktorlarını duyuyorum, hatta geçen en yakın arkadaşım tam 1 saat muayne olmuş, doktor onlarla sohbet etmiş... sonuçta bunları duyunca da üzülüyorum ister istemez, çünkü doğum aşamasında doktorun bize vereceği moral ve destek çok etkili oluyormuşşş... ama benim doktorumun hiç tarzı değil, tabi bana bunu yap şunu yap der ama ben hala çok resmiyim onunla, yani aramızda kıramayacağım bi mesafe var..... olsun yine de bebeğim sağlıklı olsun yeter diyorum........
casrum nerelisin, çalışıyomusun. eğer çalışıyousn doğum iznine ayrılınca aramızda daha sık bekleriz.
ben sütü nasıl içiyorum balkon kapısını açıyorum hava alarak kapıda duruyorum öyle iki yudum da içiyorum günde iki bardak başka nasıl içilir ki Selçuk Erdem in karikatürü bu konuda süper
Eki Görüntüle 21214
ben sütü nasıl içiyorum balkon kapısını açıyorum hava alarak kapıda duruyorum öyle iki yudum da içiyorum günde iki bardak başka nasıl içilir ki Selçuk Erdem in karikatürü bu konuda süper
Eki Görüntüle 21214
dilekcim hoşgeldin tatlım, ben geçen hafta itibariyle gittiğimde bebiş tam haftasında çıktı tatlım, ama gerçekten çok dikkat etmiştim yediklerime, hatta eşim bile bu kadar yeme artık diye dalga geçmeye başlamıştı.... ama bak gör seninki de tam haftasında hatta daha da ileride çıkacak...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 süper denızcım konunun üstüne cuk dıye oturdu
aynı kafama dıkıyorum bardagı içiyorum yoksa yudum yudumda hayatta bıtmez..hatta geçen de kaba bı hesap yaptım hamılelıkten bu yana 150 lt süt içmişimdir:kedihaaa falan diyebılırısınız yanii
EBRUCUMMMMM Tatlışım bizim genel müdür istanbulda. ofise geldi kapattım okuyamadım canım. birazdan yine gelcek yine kapatcam. kaale almamak ne demek gülüm. ben sana şaka yaptım kuşum aşkolsun.
GÜLNAZyokluğumu fırsat bilip yok boşver kaale almayanları şöle böle arkamdan atıp tutma tekirdağ çok uzak değil gelir yoluveririm seni heeee...klava:
casrum hoşgeldin canım aramıza. saol cevap verdiğin için. sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah.
GÜLCAN GÜLCAN
gelemezkiiiiiiikaydirigubbakcemile
oy yirim ben seni yirim şirin arkadaşım benim. opuyorumnanaktanbaharcim tamam o saman :))) bende sana saka yapmistim :kedi:
bak yani o kadar sinirlenmişin elim ayağıma dolaşmış ne yazdığımı bilememişim. yahu hem arkamdan at tut bir de imla hatalarımı ayıkla istersen....klava: kötükedihüso
ahh ebrucum ahh ben birkez onu toplantıda aramıştım, sonra dediğini anlamadım tekrar aradım ... ama ses tonu öyle sertti ki neredeyse o gün aklımdan çıkmadı sesi. kesinlikle kötü birisi değil ama tarzı sert ve mesafeli. hatta en son gittiğimizde asistanları fırçalıyodu odada, eşim de benimle dalga geçti bak en azından onların yerinde olmadığına şükret dedi he he :)
kızlar ben kendimi kötü hissediyordum ya yediklerimi çıkardım az önce sanırım yediklerim dokundu şimdi daha iyi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?