2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

EBRUCUMMMMM Tatlışım bizim genel müdür istanbulda. ofise geldi kapattım okuyamadım canım. birazdan yine gelcek yine kapatcam. kaale almamak ne demek gülüm. ben sana şaka yaptım kuşum aşkolsun.
GÜLNAZyokluğumu fırsat bilip yok boşver kaale almayanları şöle böle arkamdan atıp tutma tekirdağ çok uzak değil gelir yoluveririm seni heeee... klava:
casrum hoşgeldin canım aramıza. saol cevap verdiğin için. sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah.

sırtım çok ağırıyor, bi yarım saat uzanayım, gelirim tekrar

herşey için çok teşekkürler kızlar, öpüyorum hepinizi kocaman a.s.

aynen canim yaaa benimki de prof. bende mesela aramam gereken durumlarda bile aramaya cekiniyorum bazen. yani o mesafe bizde de var ((

casrum nerelisin, çalışıyomusun. eğer çalışıyousn doğum iznine ayrılınca aramızda daha sık bekleriz.

ben bursalıyım... Çalışmaya devam ediyorum şimdilik... Raporumu 24 temmuzda aldım, bu ayı da çıkarmam gerekiyo 5 haftamı aktarabilmek için.... Ama zorlanıyorum artık ya...
Napıyım idare etmeye çalışıcam artık...
bu arada ben de senin gibi normal doğum düşünüyorum.. Korkmuyo da değilim aslında yaaaa... Çaktırma ;-)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 süper denızcım konunun üstüne cuk dıye oturdu
aynı kafama dıkıyorum bardagı içiyorum yoksa yudum yudumda hayatta bıtmez..hatta geçen de kaba bı hesap yaptım hamılelıkten bu yana 150 lt süt içmişimdir:kedihaaa falan diyebılırısınız yanii

Çok şükür ben sütü de , peyniri de , haşlanmış yumurtayı da bayıla bayıla içiyor ve yiyorum...

Hoşbulduk tatlım çok teşekkür ederim umarım söylediğin gibi çıkar insan çalışırken içten güçten yediklerine pek dikkat edemiyor ayrıca şirket ne yemek çıkarırsa onu yemek zorunda kalıyorsun ama artık evdeyim ne istersem rahatça yiyebiliyorum çok şükür.

ben seviyorum valla sutu, yani soguk soguk cok guzel oluyor bence ama cogu zaman kalsiyumu yogurttan almayi tercih ediyorum yemeklerin yaninda daha kolay geliyor yogurt yemek

GÜLCAN GÜLCAN

gelemezkiiiiiiikaydirigubbakcemile

selam kızlar arada giriyorum çünki işyerinde net yasak çaktırmaktan giriyorum...kaydirigubbakcemile3

bende günde 1 bardak süt , muhakkak etli yemek ve bir yumurta yiyorum...

hergün de 1 magnezyum içiyorum...

ama elevit nadiren içiyorum bulantı yapıyor...ama başlıcam mecburen...

işyerindeki kızlar şimdi mutfakta un helvası yapıyor canımız çektide azıcık...eeee patronların da hoşuna gitti....bakalım nasıl olcak....:smiley-cool:

meryem evet canım bılıyorum ben agustos anneleride takıp ediyorum kuzeyıne kavuşuyo annesi....kapı süsleri falanda görmüştüm çok güzel olmuş...ama niye okadar bekledılerki almak için bebegi...

kızlar ben kendimi kötü hissediyordum ya yediklerimi çıkardım az önce sanırım yediklerim dokundu şimdi daha iyi hissediyorum kendimi

ahh ebrucum ahh ben birkez onu toplantıda aramıştım, sonra dediğini anlamadım tekrar aradım ... ama ses tonu öyle sertti ki neredeyse o gün aklımdan çıkmadı sesi. kesinlikle kötü birisi değil ama tarzı sert ve mesafeli. hatta en son gittiğimizde asistanları fırçalıyodu odada, eşim de benimle dalga geçti bak en azından onların yerinde olmadığına şükret dedi he he :)

bak yani o kadar sinirlenmişin elim ayağıma dolaşmış ne yazdığımı bilememişim. yahu hem arkamdan at tut bir de imla hatalarımı ayıkla istersen.... klava: kötükedihüso

tamam baharcım tamam şaka yaptım azcık seni kızdırayım dedim...aman haaa sakin ol bide dogurursun işyerındekaydirigubbakcemile3 vıcdan azabı duyarım.....

aslinda gulaycim bizimki sirin bi adam, cok neseli konusmasi fealn. oyle kimseyide azarlamaz. ama ne bileyim oyle prof, kontroller kisa ve oz olunca, kendiside oyle diger doktorlar gibi uzun uzadiya sohbet edip anlatmadigi icin sanirim ben cekiniyorum. oyle bi mesafe var yani.

bi de ben ozel muayenehanesine gidiyorum orda takim elbiseli felan oluyor.
ama en son baska bisey icin gittigimizde hastanede gorduk kendisini , mavi ameliyat onlukleri , gozunde gozluk felan daha bi sempatik geldi gozume.

kızlar ben kendimi kötü hissediyordum ya yediklerimi çıkardım az önce sanırım yediklerim dokundu şimdi daha iyi hissediyorum kendimi

denizcim o bende oluyor 3-4 günde bir yaşıyorum aynı şeyi nedeni bulamadım ne dokunuyo, hatta beklıyorum zaman geçsin yedıklerım yarasın dıye sonra çıkarıtyorum midem öle rahatlıyokı..çıkartınca kendıne geliyo ii bişey değil ama napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…