2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim doktorum da o kadar şirin bir bayan ki o kadar sakin sevecen bir şekilde anlatıyor ki. eşim de diyo ne kadar tatlı bir bayan iyi ki ona denk gelmişiz diye. sakinleştiriyor cesaret veriyor herşeyi detayı ile anlatıyor. yani onu dinledikçe normal doğuma daha sıcak bakar oldum.
tamam baharcım tamam şaka yaptım azcık seni kızdırayım dedim...aman haaa sakin ol bide dogurursun işyerındekaydirigubbakcemile3 vıcdan azabı duyarım.....
kız zaten sabah beri benim oğlan durmak bilmedi. çıktı çıkacak diyorum kafası bir yerimden :)

feyza hoşgeldın
bak sende akıllı annlerdensın aferın sanada ıhmal etmıyosun bişeyini
un helvasıcokacimcoook afiyet olsun sizemafoldumben

Hoşgeldin Duygu
ben de en son gelip şimdiye kadar en az yazabilmişlerdenim; zaten mesaj sayımdan da belli buyrunnnnnnnnn bazen okumaktan yazmaya vakit kalmıyor kafamçokkarıştı
şimdiden de hayırlı olsun oğluşun

Ben de kontrollerde hiç soru sormuyorum. yeni köyden inmiş gibi laelaelaelaelae
bizim ki de prof. ama sempatik bir adam. yine de ben soru sormadığımdan genelde kontrol süresi uzun olmuyor :dance:

meryem evet canım bılıyorum ben agustos anneleride takıp ediyorum kuzeyıne kavuşuyo annesi....kapı süsleri falanda görmüştüm çok güzel olmuş...ama niye okadar bekledılerki almak için bebegi...

canım evrım mumkun oldugunca kalsın ıstıyordu. aslında 07/08/09 olacaktı ama kuzu artık gelmek ıstıyor

baharcık beni sormuşsun Cevap ayzmıştım ama yazdığımda gitmişsin sen... Ben Duygu..
33+3 üm... :)
duygucum cevabını okudum tatlım ben de sana teşekkür ettim cevap yazdığın için ama sen de okumadın sanırsam :) hoşgeldin canım aramıza...

eslemcim canım şimdi okuyorum bebişinin kilosu çok düşük değil tatlım ama sen de kendini yorma artık dinlen bolbol beslenmene de özen göster canımcım çabuk toparlarsınız. stres yaparsan kötüye gider allah korusun...

koca göbekte bı yere sıgdıramıyolar şu kafaları :)))

kızlar yarın evrim oğlunu kucagına alacak. agustos annelerınden.. yakınımdan bırısı olunca daha fazla heyecanlandım
aay bende heyecan yaptım bak şimdi.artık bizde tanıyoruz gıyaben.hadi hayırlısı ile Allah kurtarsın.
baharcım genel müdür varsa sen dikkat et bacım biz seni seviyor ve bekliyos ama müsait olunca emi.
kızlar ben kendimi kötü hissediyordum ya yediklerimi çıkardım az önce sanırım yediklerim dokundu şimdi daha iyi hissediyorum kendimi

ayy bak aynen bazen başıma gelenler.çarpıntı ve sonrası kusma.ama midende 40 dakika kaldı ise sorun yok dedi doktor.besinleri alıyormuş bebek.

canım evrım mumkun oldugunca kalsın ıstıyordu. aslında 07/08/09 olacaktı ama kuzu artık gelmek ıstıyor

anladım canım eee çocukta haklı yanı normal süresi doldu daha ne beklesınkı sıkılmıştır içerde bi göbek kordunuyla gün geçirmi:))))

bayanlar, ben hergün hurma yemeye başladım, 3 tane falan yiyorum.
acaba çok mu erken başladım? yani doğumu kolaylaştırıyormuş da erken başlayınca doğumu da erkenleştirmesin :uhm: :uhm: :uhm:

Meryem gıyaben tanıyoruz artık Evrişi. Bizim dualarımızıda ilet ona cnm. allah yardımcısı olsun. Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin.

acaba çok mu erken başladım? yani doğumu kolaylaştırıyormuş da erken başlayınca doğumu da erkenleştirmesin :uhm: :uhm: :uhm:

ya evet öyle diyenler oldu ama tam bilgim yok.bende bir tane yer oldum nemelazım dyie.rahmi güçlendiriyormuş bildiğim.

Teşekkür ederim... Büyümeye çalışıyoruz oğlumla birlikte...
Galiba doktorlar gebeliğin gidişatında sorun olmadığı sürece pek yorum yapmıyolar... Benim doktorumda öyle... 5 dakika anca bakıyodur ultrasonla... Çocuğu görünce Soracak bişey de kalmıyo.. Öyle geçiyo muayeneler... :)

fatoşgül gördüm seni hoşgeldin canımm nasılsınn?

:kedi: hosbulduk canım geçmişe bi göz atıyım dedim. valla nasıl oluyum cok bitkin ve yorgun hissediyorum kendimi... persembeye işallah görcem oglumu onuda merak ediyorum 1.5 aydır göremedim. sen nasılsın canım...

poooof ben yine sikildim eve gitmek istiyorum ((
ayyy sabahtan beri yedigim meyvanin haddi hesabi yok, anladim ki ben isyerinde sikintidan yiyorum resmen. agzim bos durmuyor canim bisey yapmak istemeyince hooop cekmecede ne varsa onu yiyorum.

koca göbekte bı yere sıgdıramıyolar şu kafaları :)))
annem sığdıramadığı sadece kafası olsa amenna. oturuyorum arkama yaslanıyorum benim göbek oluyor bir patates çuvalı. neremden neresini çıkartacağını şaşırıyor kuzum.
baharcım genel müdür varsa sen dikkat et bacım biz seni seviyor ve bekliyos ama müsait olunca emi.
tamam tatlım tehlikeye atmam merak etme. oyyyy arkadaşını düşünürmüş yerim seni yahu Şeniz
ben de başlıcam ama cesaret edemiyorum işte. pırtlatmıyım erkenden diye.

denizcim geçmiş olsun kuşum üşütmüş olabilir misin ki mideyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…