ya benim doktorum da o kadar şirin bir bayan ki o kadar sakin sevecen bir şekilde anlatıyor ki. eşim de diyo ne kadar tatlı bir bayan iyi ki ona denk gelmişiz diye. sakinleştiriyor cesaret veriyor herşeyi detayı ile anlatıyor. yani onu dinledikçe normal doğuma daha sıcak bakar oldum.ahh ebrucum ahh ben birkez onu toplantıda aramıştım, sonra dediğini anlamadım tekrar aradım ... ama ses tonu öyle sertti ki neredeyse o gün aklımdan çıkmadı sesi. kesinlikle kötü birisi değil ama tarzı sert ve mesafeli. hatta en son gittiğimizde asistanları fırçalıyodu odada, eşim de benimle dalga geçti bak en azından onların yerinde olmadığına şükret dedi he he :)
kız zaten sabah beri benim oğlan durmak bilmedi. çıktı çıkacak diyorum kafası bir yerimden :)tamam baharcım tamam şaka yaptım azcık seni kızdırayım dedim...aman haaa sakin ol bide dogurursun işyerındekaydirigubbakcemile3 vıcdan azabı duyarım.....
arkadaşım meraba... Ben Duygu.. Haklısın evet,ben hep burdayım ama yazamıyorum pek..
Müsait olduğumda yazayım diyorum, bu defa da bölük pörçük olacak sohbetinizi bozucam diye girmiyorum araya.. Öyle işte... Ama hepinizi tanıyorum az çok :) Benim de gebeliğim 33+3 oldu.. Oğlum Geliyo kısmetse....
Diğer arkadaşlara da Merhabalar.....
ebrucum bazen içimde kalmıyor değil konuşkan bi doktora gitmediğim, benimki prof, bölüm başkanı ve bayan... üç şey onu daha da bir garip yapıyor.... o konuşmazsa ben soracam diyorum, ama bebeğin iyi diyince akan sular duruyor, herşey aklımdan gidiyor. 10 dakika ultrason ile bakıyor, sıkıntın var mı diyor yok diyince 15 gün sonra görüşelim diyor. tabiki bebeğim sağlıklı olsun yeter, ama bir de başka arkadaşlarımın doktorlarını duyuyorum, hatta geçen en yakın arkadaşım tam 1 saat muayne olmuş, doktor onlarla sohbet etmiş... sonuçta bunları duyunca da üzülüyorum ister istemez, çünkü doğum aşamasında doktorun bize vereceği moral ve destek çok etkili oluyormuşşş... ama benim doktorumun hiç tarzı değil, tabi bana bunu yap şunu yap der ama ben hala çok resmiyim onunla, yani aramızda kıramayacağım bi mesafe var..... olsun yine de bebeğim sağlıklı olsun yeter diyorum........
meryem evet canım bılıyorum ben agustos anneleride takıp ediyorum kuzeyıne kavuşuyo annesi....kapı süsleri falanda görmüştüm çok güzel olmuş...ama niye okadar bekledılerki almak için bebegi...
duygucum cevabını okudum tatlım ben de sana teşekkür ettim cevap yazdığın için ama sen de okumadın sanırsam :) hoşgeldin canım aramıza...baharcık beni sormuşsun Cevap ayzmıştım ama yazdığımda gitmişsin sen... Ben Duygu..
33+3 üm... :)
ya benim doktorum da o kadar şirin bir bayan ki o kadar sakin sevecen bir şekilde anlatıyor ki. eşim de diyo ne kadar tatlı bir bayan iyi ki ona denk gelmişiz diye. sakinleştiriyor cesaret veriyor herşeyi detayı ile anlatıyor. yani onu dinledikçe normal doğuma daha sıcak bakar oldum.
kız zaten sabah beri benim oğlan durmak bilmedi. çıktı çıkacak diyorum kafası bir yerimden :)
aay bende heyecan yaptım bak şimdi.artık bizde tanıyoruz gıyaben.hadi hayırlısı ile Allah kurtarsın.kızlar yarın evrim oğlunu kucagına alacak. agustos annelerınden.. yakınımdan bırısı olunca daha fazla heyecanlandım
baharcım genel müdür varsa sen dikkat et bacım biz seni seviyor ve bekliyos ama müsait olunca emi.EBRUCUMMMMM Tatlışım bizim genel müdür istanbulda. ofise geldi kapattım okuyamadım canım. birazdan yine gelcek yine kapatcam. kaale almamak ne demek gülüm. ben sana şaka yaptım kuşum aşkolsun.
GÜLNAZyokluğumu fırsat bilip yok boşver kaale almayanları şöle böle arkamdan atıp tutma tekirdağ çok uzak değil gelir yoluveririm seni heeee...klava:
casrum hoşgeldin canım aramıza. saol cevap verdiğin için. sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah.
kızlar ben kendimi kötü hissediyordum ya yediklerimi çıkardım az önce sanırım yediklerim dokundu şimdi daha iyi hissediyorum kendimi
canım evrım mumkun oldugunca kalsın ıstıyordu. aslında 07/08/09 olacaktı ama kuzu artık gelmek ıstıyor
bayanlar, ben hergün hurma yemeye başladım, 3 tane falan yiyorum.
acaba çok mu erken başladım? yani doğumu kolaylaştırıyormuş da erken başlayınca doğumu da erkenleştirmesin :uhm: :uhm: :uhm:
Hoşgeldin Duygu
ben de en son gelip şimdiye kadar en az yazabilmişlerdenim; zaten mesaj sayımdan da belli buyrunnnnnnnnn bazen okumaktan yazmaya vakit kalmıyor kafamçokkarıştı
şimdiden de hayırlı olsun oğluşun
Ben de kontrollerde hiç soru sormuyorum. yeni köyden inmiş gibi laelaelaelaelae
bizim ki de prof. ama sempatik bir adam. yine de ben soru sormadığımdan genelde kontrol süresi uzun olmuyor :dance:
fatoşgül gördüm seni hoşgeldin canımm nasılsınn?
annem sığdıramadığı sadece kafası olsa amenna. oturuyorum arkama yaslanıyorum benim göbek oluyor bir patates çuvalı. neremden neresini çıkartacağını şaşırıyor kuzum.koca göbekte bı yere sıgdıramıyolar şu kafaları :)))
tamam tatlım tehlikeye atmam merak etme. oyyyy arkadaşını düşünürmüş yerim seni yahu Şenizbaharcım genel müdür varsa sen dikkat et bacım biz seni seviyor ve bekliyos ama müsait olunca emi.
ben de başlıcam ama cesaret edemiyorum işte. pırtlatmıyım erkenden diye.bayanlar, ben hergün hurma yemeye başladım, 3 tane falan yiyorum.
acaba çok mu erken başladım? yani doğumu kolaylaştırıyormuş da erken başlayınca doğumu da erkenleştirmesin :uhm: :uhm: :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?