2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biim doktorumuzda tam tersi 20 dkka inceliyoo bide incelerken hiiççç konusmaz kendileri sonra anlatır. bazen korkuyorum niye baktı bukadar kötü bişeymi oldu diye endişeleniyorum valla...

puuf yaaa biz burda meyva diyoz siz orda un helvasi diyonuz ((

valla 9. aya giriyorum su ana kadar sadece tek bisey aserdim o da un helvasiydi. saolsun bizim sirkettede ascilar hemen yaptilar yedirdiler bana. ama simdi yine canim cekti bak. nolcak

yaa benım dr um asla 1 dakıka bıle susmaz:) ne zaman telefon acsam uzun uızun konusuruz. benmım bu dr u tercıh sebebım bu

Bu aralar o kadar çok kolay normal doğum hikayesi duydum ki, içim daha rahatladı

ben biraz ağrı çekilecekse, onun doğumdan önce olmasını tercih ederim. ne de olsa o kadar heyecanlı bir olay ki ne çekersen çek, doğum anında hepsini unutursun.
ama sonra çekilecek sızı biraz da can sıkıcı olabilir gibi geliyor

ama neticede nasıl doğurursak doğuralım, gelecek gececek. sonrasında o kadar meşgul olacağız ki... opuyorumnanaktan

valla 9. aya giriyorum su ana kadar sadece tek bisey aserdim o da un helvasiydi. saolsun bizim sirkettede ascilar hemen yaptilar yedirdiler bana. ama simdi yine canim cekti bak. nolcak

benımde canım dıyet basladıgından bu yana irmik helvası istiyor. fıstıklı:)

geçmişe gözat canım at bende bazen aşağıda hep görünürüm ama orda burda olurum.ben hoşgeldin diyim dedimdi yafff:)

düşüncem tabi aaa hamiştir arkidişim boşluğa gelmesin uyariims yanii.

yahu ebru sen çok kasıyon kendini.azcık canın çekti ye.ha kasmiyimda senin gibi danayevomu oliim dicen haklısın :) ama sıkma kendini o kadar maşallah zaten fitoş annelerdensinnn.bu arada bardakları aldım dün metrodan çok sağol canımss.

poooof ben yine sikildim eve gitmek istiyorum ((
ayyy sabahtan beri yedigim meyvanin haddi hesabi yok, anladim ki ben isyerinde sikintidan yiyorum resmen. agzim bos durmuyor canim bisey yapmak istemeyince hooop cekmecede ne varsa onu yiyorum.

emin ol ki Ebru cum evde daha çok yeniyooo, ağzım hiç durmuyo valla bnmmm

40 dakika kaldı canım o zaman iyi aç kalmasın kuzum
denizcim ne yedin ki acaba dokundu, geçmiş olsun canım ya.....

sağol canım biraz yağlı geldi galiba yediğim daha hafif yemek lazım artık

ebru ben zaten ozelıkle kek konusunda zor tutuyordum kendımı. eşimde bıldıgınden bı parça vermişti:) bu hafta acımam yerım bende:)

ayfercim sende haklisinda ben kendimi biliyorum. benim bunye acayip kilo almaya meyilli. bi salsam var ya ucumu bucagimi kimse toparlayamaz. o yuzden bu kadar cile cekmem gulum :)))

ya ne güzel maşallah yiyiyosunuz... benim iştahım kesildi son bir haftadır meyva sut ve yogurtla geciriyorum gunleri yaaa tartıldım 2 kilo vermişinm((((((

bi gidiyom geliyom helva muhabbeti almış gitmiş yaptırmayın bana şimdi irmik helvasııı:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…