Ebru cekmecene Çİkolata falan koyma barı:)
puuf yaaa biz burda meyva diyoz siz orda un helvasi diyonuz((
valla 9. aya giriyorum su ana kadar sadece tek bisey aserdim o da un helvasiydi. saolsun bizim sirkettede ascilar hemen yaptilar yedirdiler bana. ama simdi yine canim cekti bak. nolcak
benımde canım dıyet basladıgından bu yana irmik helvası istiyor. fıstıklı:)
benımde canım dıyet basladıgından bu yana irmik helvası istiyor. fıstıklı:)
geçmişe gözat canım at bende bazen aşağıda hep görünürüm ama orda burda olurum.ben hoşgeldin diyim dedimdi yafff:):kedi: hosbulduk canım geçmişe bi göz atıyım dedim. valla nasıl oluyum cok bitkin ve yorgun hissediyorum kendimi... persembeye işallah görcem oglumu onuda merak ediyorum 1.5 aydır göremedim. sen nasılsın canım...
düşüncem tabi aaa hamiştir arkidişim boşluğa gelmesin uyariims yanii.annem sığdıramadığı sadece kafası olsa amenna. oturuyorum arkama yaslanıyorum benim göbek oluyor bir patates çuvalı. neremden neresini çıkartacağını şaşırıyor kuzum.
tamam tatlım tehlikeye atmam merak etme. oyyyy arkadaşını düşünürmüş yerim seni yahu Şeniz
ben de başlıcam ama cesaret edemiyorum işte. pırtlatmıyım erkenden diye.
denizcim geçmiş olsun kuşum üşütmüş olabilir misin ki mideyi?
puuf yaaa biz burda meyva diyoz siz orda un helvasi diyonuz((
valla 9. aya giriyorum su ana kadar sadece tek bisey aserdim o da un helvasiydi. saolsun bizim sirkettede ascilar hemen yaptilar yedirdiler bana. ama simdi yine canim cekti bak. nolcak
poooof ben yine sikildim eve gitmek istiyorum((
ayyy sabahtan beri yedigim meyvanin haddi hesabi yok, anladim ki ben isyerinde sikintidan yiyorum resmen. agzim bos durmuyor canim bisey yapmak istemeyince hooop cekmecede ne varsa onu yiyorum.
40 dakika kaldı canım o zaman iyi aç kalmasın kuzumaay bende heyecan yaptım bak şimdi.artık bizde tanıyoruz gıyaben.hadi hayırlısı ile Allah kurtarsın.
baharcım genel müdür varsa sen dikkat et bacım biz seni seviyor ve bekliyos ama müsait olunca emi.
ayy bak aynen bazen başıma gelenler.çarpıntı ve sonrası kusma.ama midende 40 dakika kaldı ise sorun yok dedi doktor.besinleri alıyormuş bebek.
denizcim ne yedin ki acaba dokundu, geçmiş olsun canım ya.....
geçmişe gözat canım at bende bazen aşağıda hep görünürüm ama orda burda olurum.ben hoşgeldin diyim dedimdi yafff:)
düşüncem tabi aaa hamiştir arkidişim boşluğa gelmesin uyariims yanii.
yahu ebru sen çok kasıyon kendini.azcık canın çekti ye.ha kasmiyimda senin gibi danayevomu oliim dicen haklısın :) ama sıkma kendini o kadar maşallah zaten fitoş annelerdensinnn.bu arada bardakları aldım dün metrodan çok sağol canımss.
bende bigun kurs cikisi o keklere simitlere bi saldircam ayni susam sokagindaki kurabiye canavari goruntusu olusacak ondan korkuyom
offff bayılırım, bak benim de canım istedi şimdi cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?