2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya ne güzel maşallah yiyiyosunuz... benim iştahım kesildi son bir haftadır meyva sut ve yogurtla geciriyorum gunleri yaaa tartıldım 2 kilo vermişinm((((((

neee fatosgul bunu nasil yaparsin? ne dimek 2 kilo vermek. biz almamak icin yirtiyoz bi taraflarimizi ki care olmuyor

saka bi yana canim hic uzulme, sen versende bebek kendisine aliyordur. benim doktorumda kilo almasanda bebek gelisir demisti ama zaten test etme sansimiz olmadi bu durumu

ya yanımda kendi yaptığım pasta var canım yemek istemiyor iyi mi size vereyim bari canlarım

valla sıcaklerdanmı neden anlamdımmm ama iştah yokk... bakalım bebiş nasıl görcez persembe işallah...

ebru ne doğurması yok oyle bişey daha sabret bakalım kurs bıtecek ustune bı kaç hafta gececek sonra oğlun gelecek

beceririm meryem kabiliyetim var allaha şükürzemuszemus

kimse daha aşermedi dimi eşim bana soruyo bişey istiyonmu alayım diyo bana zaten saçma gelıyo ama özellikle bişeyi canın çekmesı ama kımse olmadı galıba

bi gidiyom geliyom helva muhabbeti almış gitmiş yaptırmayın bana şimdi irmik helvasııı:sinifsinif:

Gülcan, yap da bizi daha beter çatlat şurda
valla ben de fena yapmam aslında da, ah su iznim bir başlasa...

ben her aksam tahin-pekmez yiyorum, tam kalori bombası sırnaşık şey

bak ben su an aseriyom iste
pasta
un helvasi
cikolata
kek

ne kadar unlu gida varsa hepsine aseriyorummmm :)))

yaa bende denesem yaparım benımde kabılıyetım var bıokeremmm :1closedeyes::roflol:

ebru aman canım dıkkat et nefsini körelt bide bi yerin şişmesin:))) (öle derler)
un helvası biraz daha zor kavurması zorluyo

valla yanımdakini Ebru cuğum sana verebilirim keşke sanal olarak pasta paylaşımı da olsa un helvası değil de erzurum helvası vardır ben onu severim akşam yapayım bari oda un helvası gibi ama çok daha az kavruluyor sonra porselen tabağa bastırılıp üstüne toz şeker serpiliyor ılınınca yeniyor un helvasından daha basit ve ben daha çok seviyom irmik helvasınıda severim

dun aksam arkadas anlatiyor, bunun 16 aylik dunya sekeri bi kizi var, bi ara albumdeki fotolarimdan birinde vardi kendisi
markete gittik diyo, tutturmus marketlerin buyuk alisveris arabalari var ya onu ittircek. izin verdim diyo arabanin arkasinda gorunmuyo resmen ama ittiriyo arabayi . gitti gitti diyo tam koseye geldi ordan da bi kadinla oglu yine alisveris arabalariyla geldiler. tam carpcak bizimkinden bi ses "bip biiiiip". butun millet yarildi diyor.
velete bak minnacik bize korna caliyo demisler.
co kseker yaaa yerim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…