ya ne güzel maşallah yiyiyosunuz... benim iştahım kesildi son bir haftadır meyva sut ve yogurtla geciriyorum gunleri yaaa tartıldım 2 kilo vermişinm((((((
ya yanımda kendi yaptığım pasta var canım yemek istemiyor iyi mi size vereyim bari canlarım
neee fatosgul bunu nasil yaparsin? ne dimek 2 kilo vermek. biz almamak icin yirtiyoz bi taraflarimizi ki care olmuyor
saka bi yana canim hic uzulme, sen versende bebek kendisine aliyordur. benim doktorumda kilo almasanda bebek gelisir demisti ama zaten test etme sansimiz olmadi bu durumu
Ebrucum enerji ve çene patlaması gördüm bugün sende kaydirigubbakcemile3
neee enerji patlamasi mi yoksa dogurcak miyim :1shok:
zaten dun aksamiki alinin kafasinin alt tarafimda cikardigi girc girc sesleri hala aklimda
bi gidiyom geliyom helva muhabbeti almış gitmiş yaptırmayın bana şimdi irmik helvasııı:sinifsinif:
beceririm meryem kabiliyetim var allaha şükürzemuszemus
kimse daha aşermedi dimi eşim bana soruyo bişey istiyonmu alayım diyo bana zaten saçma gelıyo ama özellikle bişeyi canın çekmesı ama kımse olmadı galıba
beceririm meryem kabiliyetim var allaha şükürzemuszemus
kimse daha aşermedi dimi eşim bana soruyo bişey istiyonmu alayım diyo bana zaten saçma gelıyo ama özellikle bişeyi canın çekmesı ama kımse olmadı galıba
yaa bende denesem yaparım benımde kabılıyetım var bıokeremmm :1closedeyes::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?