yaa bende denesem yaparım benımde kabılıyetım var bıokeremmm :1closedeyes::roflol:
valla yanımdakini Ebru cuğum sana verebilirim keşke sanal olarak pasta paylaşımı da olsa un helvası değil de erzurum helvası vardır ben onu severim akşam yapayım bari oda un helvası gibi ama çok daha az kavruluyor sonra porselen tabağa bastırılıp üstüne toz şeker serpiliyor ılınınca yeniyor un helvasından daha basit ve ben daha çok seviyom irmik helvasınıda severim
yapmasina bende yaparim da bizim evde yassaaaaah hemserim ole seyler.
sagliksiz hic bi sey denetimden gecip buzdolabinda yerini alamiyor
işte ben de öyle diye diye 16-17 kilo almış bulunmaktayım. tamam arada diyin bu sözleri ama canınızın çektiği önünüze gelen herşeyi yemek için değil.... mafoldumbensende akşama yap canım ozaman azcık yersın bişey olmaz aaaa 10 defamı hamile kalcaz
canım senın eşin ne iş yapıyor gıda ıle ılgısı ne:)
benim esim elektronik muhendisi ama bu tip saglikli beslenme konularina cok ilgisi var. bir suru kitap ve internetten takip ettigi siteler var. ordan geliyo bilgisi.
işte ben de öyle diye diye 16-17 kilo almış bulunmaktayım. tamam arada diyin bu sözleri ama canınızın çektiği önünüze gelen herşeyi yemek için değil.... mafoldumben
feyza hoşgeldın
bak sende akıllı annlerdensın aferın sanada ıhmal etmıyosun bişeyini
un helvasıcokacimcoook afiyet olsun sizemafoldumben
puuf yaaa biz burda meyva diyoz siz orda un helvasi diyonuz((
valla 9. aya giriyorum su ana kadar sadece tek bisey aserdim o da un helvasiydi. saolsun bizim sirkettede ascilar hemen yaptilar yedirdiler bana. ama simdi yine canim cekti bak. nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?