2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar maşallah size yani. boğaz almış yürümüş. cıkcık... ben de irmik helvası sayıklıyorum walla şuan. geçenlerde de canım çekti bulamamıştık sonra bulduk ta yedim rahatladım. şimdik gene canım çekti hadi bakalım....

ay saol denizcim yemis kadar oldum dicem ama olmadim ne yazik ki
ben aksama bi tatli patlatayim artik yoksa oglumun pipisi benim de baska yerlerim siscek

tülay bendede oluyo o arada sinir ediyo bazen:enbuyukkk:

pembe hoşgeldın bugun nasılsınız....

benim esim elektronik muhendisi ama bu tip saglikli beslenme konularina cok ilgisi var. bir suru kitap ve internetten takip ettigi siteler var. ordan geliyo bilgisi.

benım eşim gıda teknolojisi mezunu. gecen oda dedı muhtemelen oda oyle bır yerden mezundur:) ama yanıldık:)

işte ben de öyle diye diye 16-17 kilo almış bulunmaktayım. tamam arada diyin bu sözleri ama canınızın çektiği önünüze gelen herşeyi yemek için değil.... mafoldumben

be şuan öle yapıyorum baharcım ne yalan diyim ne canım ne çekiyosa yiyorum dolaptaki dondurmayı bitirmeyince içim rahat etmiyo napıyım :kedi:hayatımda hep kalorı hesabı yaptım kılo alıp çok verdim..şu 9 ay gönlümce rahat yiyim sonrasında yine hesaplar başlıcak nasılsa

iyiyim kızlar artık şekerimi kontrol etmekte zorlanıyorlar. bu sabah başlangıçta aldığım dozun 5 katı insülin (20 doz) aldım. yine de 147 çıktı tokluk. sonra öğleye doğru bir fenalaştım titedi ellerim. ter bastı her yanımı bir anda. meğer şeker düşmüş bu sefer de. ya böyleyken böyle

puuf yaaa biz burda meyva diyoz siz orda un helvasi diyonuz ((

valla 9. aya giriyorum su ana kadar sadece tek bisey aserdim o da un helvasiydi. saolsun bizim sirkettede ascilar hemen yaptilar yedirdiler bana. ama simdi yine canim cekti bak. nolcak

göndereyim canım kargo ile hemencecik...kaydirigubbakcemile5

yatarsam odun gibi kontrol edemezler tabi. oooy oy. neyse..

bu arada evet msmscim 31 doluyooor. allahıma bin şükür. 28 dolsun diye dua ederken allahım bugünleri de gösterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…