iyiyim kızlar artık şekerimi kontrol etmekte zorlanıyorlar. bu sabah başlangıçta aldığım dozun 5 katı insülin (20 doz) aldım. yine de 147 çıktı tokluk. sonra öğleye doğru bir fenalaştım titedi ellerim. ter bastı her yanımı bir anda. meğer şeker düşmüş bu sefer de. ya böyleyken böyle
bir sürü sorun yaşadım ama buna da hamdoldun...
kızlar vallahi hiç ağlamayın sorunlarınıza 40 gündür hastanedeyim ne gebeler gördüm, ne gebeler... şükrettim halime.
kızlar vallahi hiç ağlamayın sorunlarınıza 40 gündür hastanedeyim ne gebeler gördüm, ne gebeler... şükrettim halime.
evet şimdi komşu yatağa sezeryandan çıkmış bir anne ve 2.700 lük kızı geldiiiii. nasıl ağlıyor. bu gece uyku yok bize galiba :)
evet şimdi komşu yatağa sezeryandan çıkmış bir anne ve 2.700 lük kızı geldiiiii. nasıl ağlıyor. bu gece uyku yok bize galiba :)
:))) pembe baya tecrübe edindin sen oralarda ya .
buarada kızların ismine karar verdinmi???
evet açç annesi doyurur inşallah şimdi sezeryan da bazen süt hemen gelmiyor.
oda 2 kişilik evet. ama ne yapalım ancak böyle :) iflas etmememiz için.40 gün geçti allah kısmet ederse daha da yatıyorum işte.
isimlere gelince elif-zeynep hala devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?