2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oyy oyy geçmiş olsun canım..neyse az kaldı annesik biraz daha sabret.. içimizde en çok sen yoruldun bu yolda..

bir sürü sorun yaşadım ama buna da hamdoldun...

kızlar vallahi hiç ağlamayın sorunlarınıza 40 gündür hastanedeyim ne gebeler gördüm, ne gebeler... şükrettim halime.

ha tabi 9 ayı güle oynaya geçiren pırt diye doğurup zırt diye taburcu olanlar da olmadı değil. onların yatıp kalkıp şükretmesi lazım... ama yaşamadan bilinmiyor ki.

kızlar vallahi hiç ağlamayın sorunlarınıza 40 gündür hastanedeyim ne gebeler gördüm, ne gebeler... şükrettim halime.

evet cnm bende ablamın ameliyatında 1 gün kaldım da neler gördüm neler...binlerce şükürler olsun halimize

Haklısın canım, insan uzun süre hastanede kaldı mı nelerle karşılaşıyor , kendi haline bin kere şükreder oluyor ... Umarım şifasız dert bulmaz kimseyi ...

evet şimdi komşu yatağa sezeryandan çıkmış bir anne ve 2.700 lük kızı geldiiiii. nasıl ağlıyor. bu gece uyku yok bize galiba :)

Ay pembe seninde işin zor anacım ,ben tv de falan izlerken ya da doğum hikayelerini okurken bile kötü oluyorum ,senin yanında her gün bir hikaye . Allah sabır versin canım .

Pembecım zaten senın bu dualrın sukurlerın sayesınde yavrular bu gunlerre geldı. Rabbım 36+ ları gostersın ınsallah

evet açç annesi doyurur inşallah şimdi sezeryan da bazen süt hemen gelmiyor.

oda 2 kişilik evet. ama ne yapalım ancak böyle :) iflas etmememiz için.40 gün geçti allah kısmet ederse daha da yatıyorum işte.

isimlere gelince elif-zeynep hala devam...

ya msmscim 32 dolsun taburcu ederiz falan diyorlar ama ben emin olamıyorum. şu şeker mevzuu olmasaydı gider evde yatardım. ayrıca bazen kasılmalar artıyor falan korkuyorum.

çok güzel cnm isimler adlarıyla yaşasın melekler inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…