2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mozi refakatçi mi diyorsun? 2 kişilik odada refakatçi olmuyor. ama annem gelip gündüz 4-5 saat eşlik ediyordu cuma günü gitti. o gün kayınvalidem geldi. şimdi o geliyor hergün. kendim yetmezmişim gibi aileyi de peşimden sürükledim ta ankaralara ...:)

ya msmscim 32 dolsun taburcu ederiz falan diyorlar ama ben emin olamıyorum. şu şeker mevzuu olmasaydı gider evde yatardım. ayrıca bazen kasılmalar artıyor falan korkuyorum.

canım eger rahat edemeyecegını düşünüyorsan cıkma. cıkarsanda kendın sureklı sekerıne ölç. ınsulını sanırım kendınde vurabılırsın. kasılmalara gelınce 32 doılunca artık drlar gelırse gelsın dıyorlar bılıyorsun

canım gelecekler tabıkı. onlarında torunları. kardesının düğünü oldumu senın

bu arada annem gitti çünkü kardeşimin düğününe 11 gün kaldı :) garibim o da nerey koşacağını şaşırdı. gözleri dola dola gitti zaten mersine de....

bizimkide yaramaz yaa.... neişin var kordonla usluuslu yat..işte...lmaz: ayy inşallah bbebeklerimiz çıkarlar kordondann...:Saruboceq:
aaa canım neden moralini bozuyorsunkii...biraz dikkat ettinmi bebeğin hemen toparlanır... takma kafana bak arkadaşlar da bisürü yiyecek tavsiye etmişler...kesinlikle hepsinden bolbol tüket...sositososito

gülcancımm maşallah 150 lt sütmüü... ohh yarasın bebişine çok iyi yapmışsınn ben sadece günde 2 bardak içebiliyorumm..
ebru sanada maşallah canımmm tosununu iyi besliyonn... bende sizlerden ilham alıyorummm... ne güzel işte....

emel bugün hiç girmemiş...:umursamaz: merak ettim...

aslında refakatçiye ihtiyacım yok. hemşireler harika. herşeyi isteyebiliyorum. sağolsunlar.
annelerin varlığı biraz manevi destek aslında.

selam kızlaaaarrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt özlediniz beni demi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ay ben sizi çok özledim valla kızlar ama şöyle bi durum var:
İŞE GİTMEK İSTİYORUM BEN YAAAAAA, evde olmak ne zormuş Yarabbiiii delikafadulden delikafadulden
mahvoldum kızlar c.tesiden beri evde heryer heryerde, hala da bitmedi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
c.tesi halılar yıkandı, salonun camları, tv ünitesi, balkonlar mutfak camları falan temizlendi...
ben de o günden itibaren kendi yapacağım şeyleri halletmeye çalışıyorum ama yok, bitmiyor delikafadulden
canım çıktı vallahi yaaa çıldırmak üzereyim kafamçokkarıştı
dolap içlerini falan halletsem kalan temizliği bitirecekler ama onlardan önce ben bittim kafamçokkarıştı

ayyy pembişler gelmişleeerrrr :1hug: :1hug: hem de 31. haftalarında gelmişler maşallah Rabbim nazardan korusun inş.. iyisiniz maşallah çok sevindim valla :1hug: :1hug:

kızlar yeniden merhaba.. bağlantım okadar kötüki deliriyorum dk başı kopuyo mesajlarım gitmiyo... bu arada pembecim hoşgeldin... ne güzel bak dediğin gibi 28 derken 31 bitti.. gebeliğin sonuna doğru asıl problemi yaratırmış şeker zaten baksana sendede öyle oldu işte.. ama korkma neyseki tedavisi var... dualarımız herzaman seninle vede meleklerinle canım... isimleride çok güzel bu arada işallah isimleriyle uzun yaşarlar size hayırlı birer evlat olurlar....

E gelecekler tabi pembe. Kolaymı yaw? Manevi destek sonuçta.

buarada kızlar ben kaçar. Görüşürüz . Anneme devrediyorum laptopu :)

merve al rapor ben calısmaya karra verdım de:) başla işe.. benımde evım berbat durumda. halılarım yıkanmıstı camlar duvarlar temız ama sürekli evde bişeyler yer değiştiriyor. inanılmaz dagınık

dur kıssss hoşgeldin bi sakin ol daha vaktin var neden öle işlere daldın bakem sen dinlenmeden?????? heeeeyasakkelime

hoşgeldin merve bu ne acele canım azcık dinlenseydin evde öyle başlasaydın işlere.... hadi çoğu gitmiş azı kalmışş yorma kendini ... canım biraz daha evde kal anlıyacaksın evde olmanın rahatlığını... ye iç duş all...tam keyif yaa...

lmaz:

pembecim sakuracim hosgeldiniz.

pembe bak 1 gun daha gecti, geride azcik bisey kaldi. sekerinde insallah problem olusturmaz bundan sonrasinda.

kizlar aranizda bebegin kordon kanini aldirmayi dusunen var mi? arastirdiniz mi fiyatlar nasil?
ben bugun bir yerden fiyat aldim oldukca yuksek geldi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…