ya msmscim 32 dolsun taburcu ederiz falan diyorlar ama ben emin olamıyorum. şu şeker mevzuu olmasaydı gider evde yatardım. ayrıca bazen kasılmalar artıyor falan korkuyorum.
mozi refakatçi mi diyorsun? 2 kişilik odada refakatçi olmuyor. ama annem gelip gündüz 4-5 saat eşlik ediyordu cuma günü gitti. o gün kayınvalidem geldi. şimdi o geliyor hergün. kendim yetmezmişim gibi aileyi de peşimden sürükledim ta ankaralara ...:)
bizimkide yaramaz yaa....önceki hafta gittiğimisde kordonunu beline kadar indirmiştir belki çıkarır demişti dr muz ama bizim yaramaz oğlan gecen hafta tekrar almış onu boynuna carsamba günü tekrar gidicez bakalım bu sefer hangi pozisyonda olacak... ilk duydugumda bende cok üzülmüştüm ama çok şükür bi sorunumuz yok napalım sağlıklı olsunlarda sezeryana razıyım bende
aaa canım neden moralini bozuyorsunkii...biraz dikkat ettinmi bebeğin hemen toparlanır... takma kafana bak arkadaşlar da bisürü yiyecek tavsiye etmişler...kesinlikle hepsinden bolbol tüket...sositosositoselam arkadaşlar
dün doktora gittim, moralim bozuk
kızım hiç kilo almamış, doktordan fırçayı yedim geldim eve
pazar günü abimin düğünü vardı, birkaçgün öncesi annemde kaldım, baya yoruldum
bu son 1 aydır kendime bakmıyorum demek ki
malum sıcaklarda bastırdı, proteini az almışım
buda kızıma yansıdı tabiii
ooofff offf napcam ben yaaa
karnım çok sertleşiyor, patlicak gibi oluyorum bazen dedim
hoşuna gitmedi dr.un
en az 2 hafta daha bu şikayetlerin olmasın, dedi
bu arada annem gitti çünkü kardeşimin düğününe 11 gün kaldı :) garibim o da nerey koşacağını şaşırdı. gözleri dola dola gitti zaten mersine de....
tünaydın sevgili arkdaşlaaaar
mozi refakatçi mi diyorsun? 2 kişilik odada refakatçi olmuyor. ama annem gelip gündüz 4-5 saat eşlik ediyordu cuma günü gitti. o gün kayınvalidem geldi. şimdi o geliyor hergün. kendim yetmezmişim gibi aileyi de peşimden sürükledim ta ankaralara ...:)
selam kızlaaaarrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt özlediniz beni demi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ay ben sizi çok özledim valla kızlar ama şöyle bi durum var:
İŞE GİTMEK İSTİYORUM BEN YAAAAAA, evde olmak ne zormuş Yarabbiiii delikafadulden delikafadulden
mahvoldum kızlar c.tesiden beri evde heryer heryerde, hala da bitmedi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
c.tesi halılar yıkandı, salonun camları, tv ünitesi, balkonlar mutfak camları falan temizlendi...
ben de o günden itibaren kendi yapacağım şeyleri halletmeye çalışıyorum ama yok, bitmiyor delikafadulden
canım çıktı vallahi yaaa çıldırmak üzereyim kafamçokkarıştı
dolap içlerini falan halletsem kalan temizliği bitirecekler ama onlardan önce ben bittim kafamçokkarıştı
ayyy pembişler gelmişleeerrrr :1hug: :1hug: hem de 31. haftalarında gelmişler maşallah Rabbim nazardan korusun inş.. iyisiniz maşallah çok sevindim valla :1hug: :1hug:
selam kızlaaaarrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt özlediniz beni demi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ay ben sizi çok özledim valla kızlar ama şöyle bi durum var:
İŞE GİTMEK İSTİYORUM BEN YAAAAAA, evde olmak ne zormuş Yarabbiiii delikafadulden delikafadulden
mahvoldum kızlar c.tesiden beri evde heryer heryerde, hala da bitmedi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
c.tesi halılar yıkandı, salonun camları, tv ünitesi, balkonlar mutfak camları falan temizlendi...
ben de o günden itibaren kendi yapacağım şeyleri halletmeye çalışıyorum ama yok, bitmiyor delikafadulden
canım çıktı vallahi yaaa çıldırmak üzereyim kafamçokkarıştı
dolap içlerini falan halletsem kalan temizliği bitirecekler ama onlardan önce ben bittim kafamçokkarıştı
ayyy pembişler gelmişleeerrrr :1hug: :1hug: hem de 31. haftalarında gelmişler maşallah Rabbim nazardan korusun inş.. iyisiniz maşallah çok sevindim valla :1hug: :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?