ay ne güzel özgecim ya resmen hastaneden canlı bağlantı yapıyosun.... çok heyecan verici.
Anam milletin ağzı torba değili büzesin yaaaaa. Boşverin kızlar ne derlerse desinler. Herkesin bebeği kendine. Neden bu kadar konuşurlar yorum yaparlar anlamıyorum. Sen yapmamış olabilirsin ben yapmak istiyorum almak istiyorum sanane yaaa
ayy sorma kaydirigubbakcemile3 o anlattıkça bende heyecanlanıyorum baya ya. Allahım hepimize nasip etsin çok güzel bişi ya :Saruboceq:
meryemcim bizde isim alternatifleri bulun demiştik bir ara, babası saba, annesi de talya yada iştar demişlerdi... biz de hemen oyy oyy oyyyyyyy dedik.... hatta espriler falan yaptık, kociş bu isimleri çok aradınız mı falan dedi, hep birlikte güldük eğlendik... kaynanamın mitolojide okuduğu tanrıça isimleri falan.... ay çok komikti gerçekten o gün, eşimle kopmuştuk.... tabi annesi ve babasına sorunca onlar da masumca söylediler... eşim de teşekkür ederiz biz almayalım dedi....
benim kzım sevgi rüzgarı olacak, teşekkürler ablaları....
boşver gülay hiç takma. ınsanlar gercekten entresan. bende neler duyuyorum. dun cocuguma aldıklarımı gordu bırısı ohaa dedı bu kadar çok seyı ne yapacak. dedımkı gerekırse 1 sefer gıydırırım ama ben gıydırırım. sankı mıllete ne
Anam milletin ağzı torba değili büzesin yaaaaa. Boşverin kızlar ne derlerse desinler. Herkesin bebeği kendine. Neden bu kadar konuşurlar yorum yaparlar anlamıyorum. Sen yapmamış olabilirsin ben yapmak istiyorum almak istiyorum sanane yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?