2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sıkılmış beklemekten. Benden öncekinin bebeğini gördüm. Çok güzeldi diyor Eloş :) Allahım sağ salim kurtarsın inş. Emeldende haber alsak çok süper olcak

denizcim evet tatlım eşin kesin öyle düşünmüştür. babam da annesinin ismini asla koyamamış bana, o da genç yaşta ölmüş, ben kızımı o şekilde çağıramam dilim varmaz demiş... ama senin teklif etmen bile yetmişdir kocana canım.....

Gülaycım , sen hiç üzülme tatlım ama herkes aynı şeyi söylüyor lohusalığın cazibasine kapılıp yemeyeceksin , arkadaşım 10 kilo aldı doığumdançıktı 10 gün içinde hepsini verdi ama gelenle gidenle tatlıları götürdükçe yine kilo aldı ... Ben de annemi o yüzden yanımda istiyorum o beni çok güzel sınırlıyor kendi tombiş olduğu için senelerdir benim yemeğimi hep diyet şekliden yaprdı , ben evlendim kilo aldım tatlım .O yüzden lohusalıkta annem bana çok iyi bakar eminim asla kaçırtmaz.

gülay çok ince çok guzel bir düşiünce canım. bızde ismi herkese soylemeden once eşim ailesi ile konustu varmı düşündüğünüz bir isim diye. açıkcası formaliteden sorulmustu ama var deselerdi değerlendşrebilirdik. onlarda siz bilirsiniz deyince bizde alituna düşünüyoruz ama dedik onlarda ok dediler:)

yasemincim sadece arkadaşlarımızı değil akrabalarımızı bile daha iyi tanıyoruz bu dönemde, ben bi teyzemdem neredeyse nefret eder oldum. kızıma aldıklarımı gösterirken bana biz daha iyisini daha ucuza aldık dedi, herşeye kulp buldu, bi beğendiremedim yaptıklarımı.... daha neler neler yaptı hem de bu dönemde, burada anlatılacak söylenecek şeyler değil yani o kadar.... ama başı da dertten kurtulmuyor bi türlü.... asla ne arar ne de hal hatır sorarım, benim için bi yoldan geçenden farksız biri.

ya kızlar ben kendimi birkaç hafta sonra anne olmaya hazır hissetmiyorum bir türlü. yani inanamıyorum belki de. tabi ki onu çok seviyorum çok istiyorum ama değişik hissediyorum ne bileyim yaa bu fikir bana farklı geliyor. anneme soyledim, o da 40 ın çıkana kadar ancak hazır olursun dedi tam olarak :)) beden ve beyin olarak yani. boyle dogum haberlerini okudukca da heyecan basıyor. allah hepimizin yardımcısı olsun. son zamanlarımız kıymetini bilmek lazım. ben inş.bu hafta herşeyi tamamlamak istiyorum temizlik dahil. sonra bol bol yatıp dinlenmek istiyorum. 36 dan sonra kimin ne zaman doguracagı belli olmaz ..

boşver gülay hiç takma. ınsanlar gercekten entresan. bende neler duyuyorum. dun cocuguma aldıklarımı gordu bırısı ohaa dedı bu kadar çok seyı ne yapacak. dedımkı gerekırse 1 sefer gıydırırım ama ben gıydırırım. sankı mıllete ne

Anam milletin ağzı torba değili büzesin yaaaaa. Boşverin kızlar ne derlerse desinler. Herkesin bebeği kendine. Neden bu kadar konuşurlar yorum yaparlar anlamıyorum. Sen yapmamış olabilirsin ben yapmak istiyorum almak istiyorum sanane yaaa

slm kızlar nasılsınız
geçmişe bakamadım ela dan haber varmı kızlar doğurmuşmu saat 12 de girecekti doğuma

meryemcim bizde isim alternatifleri bulun demiştik bir ara, babası saba, annesi de talya yada iştar demişlerdi... biz de hemen oyy oyy oyyyyyyy dedik.... hatta espriler falan yaptık, kociş bu isimleri çok aradınız mı falan dedi, hep birlikte güldük eğlendik... kaynanamın mitolojide okuduğu tanrıça isimleri falan.... ay çok komikti gerçekten o gün, eşimle kopmuştuk.... tabi annesi ve babasına sorunca onlar da masumca söylediler... eşim de teşekkür ederiz biz almayalım dedi....

benim kzım sevgi rüzgarı olacak, teşekkürler ablaları....

NE GUZEL DEDIN HAY AGZINI OPEMM kaydirigubbakcemile3

ayy sorma kaydirigubbakcemile3 o anlattıkça bende heyecanlanıyorum baya ya. Allahım hepimize nasip etsin çok güzel bişi ya :Saruboceq:

tatlımm elayla ilğili haberler senden anladığım kadarıyla nasılmış doğurmuşmu almışmı oğlunu kucağına kime benziyormuş en çok onu merak ediyordu yaa :))

şu insanları tanıma olayına ben de çok katılıyorum.
son çalıştıgım iş yerinde acayip yogundum cumartesi dahil her gün akşam 7-8 de çıkıyordum.
dolayısıyla stresden ve yogunluktan kendime bile yetişemiyordum.
neyse bu donemde eşimin bir arkadasının eşi dogum yaptı.
ben hiç aramamışım sormamışım diye lafı oldu bir gün, şaşırdım hiç farkında degildim,
arada yüzyüze grup halinde görüştüğümüz için düşünemedim demek ki dedim kendi kendime.
haklısınız ama çalıştıgım iş yüzünden kasıt yok falan dedim hak verdim onlara da, beklemişler demek.
ee niye yazdım bunu.. hamileliğim bitiyor... birkaç arkadaşım dışında ne arayan var ne soran...
bunu bana soyleyenler dahil hiç aramadılar. ama en kısa zamanda yuzune vurucam bunu, içimde kalmasın.
onlar nasıl soyledilerse ben de soyleyecegim.
ben beklemiyorum gerçi, kimse umurumda degil. ama kim ne oldugunu da gostermiş oldu boylece.
alakasız insanlar var inanın arada devamlı arayıp soran, kimisi de var kesin araması gereken ama
ne arayıp ne soruyor.. derler ya kotu gun dostu diye, oyleleri olmalı hayatımızda.

bılıyorum canım onu da:) bızde işte sadece sormustuk:)

işte bu yüzden aldıklarınızı pek göstermeyin kızlar. benim babanem kız çocuklarına çok özendiğinden ben 2 yaşımdayken çeyiz yapmaya başlamış ve ne danteller neler neler yapmıştı. mandalıma kadar vardı çeyizimde siz düşünün. bir arkadaşım merak etti bekarken göstermiştim ve bir bardağım resmen çatladı orta yerinden. insanların nasıl baktığını bilemezsiniz. kendi alamamıştır içine oturur sizin aldıklarınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…