Meryemcim benim de annem aynı şehirde olsa gelip kalmasını istemezdim zaten , ama şehirler arası olunca ne yazık ki böyle oluyor , yoksa tüm gün benimle durur eşim gelince giderdi...Annelerinizle aynı şehirde olmanın kıymetini bilin canım .
Benimde donup duruyoo aşagıdaydı şimdi yukarı toplandıBenim annem gelecek ama bakalım nasıl olacak kız kardeşim 11 Eylulden sonra dogumu olacak inşallah benim kız erken gelmeye kalkmazda bayram sonasını bekler. Yoksa annemsiz
.
kizlar yaaa benim bebek baya yukarda, hic sancim kasilmamda yok. dogmaya pek niyeti yok gibi geliyor bana. ya 40. haftayi gecirirse
Bana da burası olduğundan daha sıcak geliyor. Sabaha kadar ter içinde kalıyorum.Sabah akşam duş alsam yeridir yani.off ya cikip disarda yurudum 30-35 dk her tarafimdan ter akiyor((
aksama dohtura gitcem sabah banyo yapmistim simdi yine kendimi pis hissettim terdenn
Az kaldı gerçekten yaaa. Birde arada ağrılar falan oluyor. Dün oğluş beni bir sıkıştırdı sanki dışarı fırlayacak. Neyse üst üste 3 kere wc yw gittim. Sonra anneme sordumdedim suyum falan gelmiş olmasın niye byle diye. Sancın falan yoksa korkma dedi yoksa tek olsam panik olurdum herhalde....özlemcim canım hadi bakalım az kalmış yaaaa. ayyy sizi okudukça heyecan yapıyorum ben ya :)
Kızlar doğumdan sonra annesi yanında kalacak olan var mı? benim annem gelecek normal olursa 20 gün falan kalsın istiyordum ama sezeryan olursa 40 ım çıkana kadar yanımda kalsın istiyorum sizce bu uzun bir süre mi , yani bencillik mi etmiş olurum .
Ay ne tuhaf ya , eskiden kaç haftalığız diye hafta sayardık şimdi kaç hafta kaldı diye gün sayıyoruz ... Zaman gerçekten ne kadar çabuk geçiyor , geçen gün konuştuğum doğum yapmış bir bayan son haftalarının tadını çıkart bu ilgiyi doğumdan sonra göremiceksin hep bebek olacak ilgi odağı falan demişti ...Hakikaten bazen sinir bozucu olsa da insnaların kapını açması , torbaları elinden alması ne bileyim az da olsa yer vermeleri gibi bir şey kalmayacak ...
of arkadaşlar geceyi berbat gecirdim, ama herşey şom ağızlılığım yüzünden oldu
dün bir arkadaşıma anlatıyordum; hamileler yatarken bacaklarının arasına yastık koyar, bacakları sürter vb, ama benim bacaklar çok şişmedi, hiç yastık felan almadım diye
akşam bir gittim eve, benim çok özel bölgemaynen pişik
ne yürüyebiliyorum ne bacaklarımı bitiştirip yatabiliyorum
yani insan bu kadar mı şom ağızlı olur laelaelaelaelae
Yasemin valla SATlarımzın arasında 12 gün var :)Ay Betül nasıl tutturdunuz 2 kardeş , yakın tarihlerde hamile kalmayı, umarım annen ikinizede yetişir canım :)))
KIZLAR SİZE BİŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM....
kızlar ya kızımın isminin başına eşimin annesinin ismini koymayı teklif ettim, eşim karşı çıktı olmaz falan dedi. ben de annesini severim eli açık, temiz kalpli bir insandır..... oğlumuz olsaydı sadece babasının ismi konulacaktı, onu da ben istedim eşimden, hem babasını çok severim hem de ismini çok severim... eşim de kabul etmişti , ama şimdi kız olacak diye annesinin ismini niye koymuyoruz diye aklıma takıldı, erkekken koyuyoruz da kayınpederimin ismini kız olunca niye teklif etmedik, ne annesi ne babası ismimizi koyun diye asla teklif etmediler, belki de o yüzden ben daha da ısındım bu olaya...
aslında büyüklerin isimlerinin konulması olayına hiçbir zaman sıcak bakmadım, ama eşimin ailesini çok sevdiğimden, daima her istediğimi maddi manevi yapmaya çalıştıklarından, eşimin bana ve özellikle eşimin ailesine herkesten fazla sahip çıktığından ona manevi olarak bir hediye olur diye düşündüm. ilk önce eşim yok koymayalım falan dedi, o da annesini çok sever ama istemedi, sanırım rüzgarla iki isim olmasını istemiyordu, dün de istersen hayatım bunu ileride sorun yapmayacaksan koyalım dedi... ben de zaten bunu ben sana teklif ettim, rahatsız olsam niye teklif edeyim ki dedim... şimdi kızımın ismi SEVGİ RÜZGAR olacak, ve biz bunu kimseye söylemicaz taki nüfus cüzdanını çıkarana kadart, sonra annesine süpriz yapacaz.... kadın kimbilir nasıl sevinir, şimdiden kızımın çeyizini bile hazırlamaya başlamıştı, ona çok büyük bi sürpriz olacak sanırım...
sizce iyi yapmışmıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?