2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bencedeeesenağlamasenağlama

Benimde donup duruyoo aşagıdaydı şimdi yukarı toplandı

Evet ben goremiyorum[/QUOTE]

hayatım ben dün tam sana mesaj attım, sen çıktın
Mersin muhabbetini soracaktım. sen de adanalı veya mersinli misin??
yani hemşeri mi buldum bi tane daha kaydirigubbakcemile2

benim annem 100 metre yakında oturuyor ama ilk zamanlar gecede kalır eşimde yıllık iznini alcak annler olmadan olmaz gibime geliyor valla ben anneme güveniyorum

off ya cikip disarda yurudum 30-35 dk her tarafimdan ter akiyor ((
aksama dohtura gitcem sabah banyo yapmistim simdi yine kendimi pis hissettim terdenn
Bana da burası olduğundan daha sıcak geliyor. Sabaha kadar ter içinde kalıyorum.Sabah akşam duş alsam yeridir yani.
özlemcim canım hadi bakalım az kalmış yaaaa. ayyy sizi okudukça heyecan yapıyorum ben ya :)
Az kaldı gerçekten yaaa. Birde arada ağrılar falan oluyor. Dün oğluş beni bir sıkıştırdı sanki dışarı fırlayacak. Neyse üst üste 3 kere wc yw gittim. Sonra anneme sordumdedim suyum falan gelmiş olmasın niye byle diye. Sancın falan yoksa korkma dedi yoksa tek olsam panik olurdum herhalde....

Kendimi doğumhane kapısında bekleyenler gibi hissediyorum , bugün artık ela ile emelin haberi gelene kadar ...ışlerim de çok ama napalım artık saldık çayıra mevlam kayıra ...

KIZLAR SİZE BİŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM....

kızlar ya kızımın isminin başına eşimin annesinin ismini koymayı teklif ettim, eşim karşı çıktı olmaz falan dedi. ben de annesini severim eli açık, temiz kalpli bir insandır..... oğlumuz olsaydı sadece babasının ismi konulacaktı, onu da ben istedim eşimden, hem babasını çok severim hem de ismini çok severim... eşim de kabul etmişti , ama şimdi kız olacak diye annesinin ismini niye koymuyoruz diye aklıma takıldı, erkekken koyuyoruz da kayınpederimin ismini kız olunca niye teklif etmedik, ne annesi ne babası ismimizi koyun diye asla teklif etmediler, belki de o yüzden ben daha da ısındım bu olaya...

aslında büyüklerin isimlerinin konulması olayına hiçbir zaman sıcak bakmadım, ama eşimin ailesini çok sevdiğimden, daima her istediğimi maddi manevi yapmaya çalıştıklarından, eşimin bana ve özellikle eşimin ailesine herkesten fazla sahip çıktığından ona manevi olarak bir hediye olur diye düşündüm. ilk önce eşim yok koymayalım falan dedi, o da annesini çok sever ama istemedi, sanırım rüzgarla iki isim olmasını istemiyordu, dün de istersen hayatım bunu ileride sorun yapmayacaksan koyalım dedi... ben de zaten bunu ben sana teklif ettim, rahatsız olsam niye teklif edeyim ki dedim... şimdi kızımın ismi SEVGİ RÜZGAR olacak, ve biz bunu kimseye söylemicaz taki nüfus cüzdanını çıkarana kadart, sonra annesine süpriz yapacaz.... kadın kimbilir nasıl sevinir, şimdiden kızımın çeyizini bile hazırlamaya başlamıştı, ona çok büyük bi sürpriz olacak sanırım...

sizce iyi yapmışmıyım....

canım benim annem kalacak. zaten başkası da kalsın istemiyorum. annesi gibi olmaz insanın. ben de senin gibi bazen yük olurmuyum diyorum çünkü evimiz çok ters gidip gelemez kendi evine. artık duruma gore en az 20 gun bende kalsın istiyorum. eşim de eylül de 3 hafta kadar izinli olacak. bir şekilde zor günleri atlatacagız artık. bu arada annem 43 yaşında :)) erken anne olunca erken de anneanne oldu :))

şu an da biz Prensesiz.. dogum yapınca onlar Prens/Prenses bizler maalesef Hizmetçi olacagız birazcık. dün manava gittim ay bir ilgi adam poşetleri kasaya bırakıyor, çıkışta gelemediginiz zaman arayın getirelim falan diyor şaşırdım valla, normalde oyle bir hizmetleri yok. bir de ekliyor bebege iyi bakmak lazım, onun için diye. sinir mi olsam mutlu mu bilemedim yani.

geçmiş olsun canım demek farkına varmadan sen pişik olmuş bu havada normal aslında. bephantene falan sür olmazsa

hayatım ben dün tam sana mesaj attım, sen çıktın
Mersin muhabbetini soracaktım. sen de adanalı veya mersinli misin??
yani hemşeri mi buldum bi tane daha kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

Nino adanalıyım, dogal olarakta yazlık mersindeydi :)

Ay Betül nasıl tutturdunuz 2 kardeş , yakın tarihlerde hamile kalmayı, umarım annen ikinizede yetişir canım :)))
Yasemin valla SATlarımzın arasında 12 gün var :)
Onun bebişi erkek. Annemler aynı hafta içinde ilk torunlarına kavuşacaklar 1 kız 1 erkek :)

Gülaycım Sevgi Rüzgar bence çok güzel bir isim. Senin ve eşin için sorun yoksa tabiki koyabilirsin. Kayınvalidenede güzel bir jest olur.

herkese merhaba kızlar biz geldik,
bugün iki annemiz meleklerine kavuşuyor ne güzel, sağlıkla doğsunlar, darısı başımıza. kızlar, hatırlarsanız benim nst kötü çıkmıştı bidaha bağlandım şimdi sürekli ilaç içiyorum, doktorumla konuştuk ikinci sezayan olsa bile 39haftayı bulmak istiyorum dedi yine, kilosu gayet iyi. ama iyi diyede küveze girmez denmez vicdani sorumluluk alamam dedi, bende ilaçlarla birlikte doktoruma güvenmek zorundayım, siz siz olun nst iyi çıkmışsa bebeği keyfi olarak erkenden aldırmayın anne karnında beslenmesi gibi yok, bir başkası sancısı vardı erken doğurdu benimde başıma gelecek demeyin sakın,sakin olun. gamzenin lafı çok doğru normal akışı bozmanın bir anlamı yok, buraya açıkça yazamıyorum yazmak istemiyorum hastanede karşılaştığım annenin bebeği herşey normalken sadece panik yaptığı için 15gün erkenden alınmasını istmesiyle gerçekleşen iyi olmayan bir durum neticesinde yazıyorum, bebeklerimiz geleceği günü belli eder zaten, yerinden oynatmaya gerek yok inanın. Alahım herşeyin en iyisini nasip etsin bizlere.

Son düzenleme:
Özlemcim haklısın tatlım annemin yakın olması büyük avantaj...

bu arada betülcüm sizin yazlık nerede mersinde, bizimkine yakın mı acep....

bence iyi düşünmüşsün canım. madem sana bu kadar deger veriyorlar onlar için büyük bir ödül olur. senin de onlara ne kadar deger verdigini gosterir. hem ismi de gayet güzel ve anlamlıymış Sevgi Rüzgar hayırlı olsun, adıyla yaşasın canım.
mesela ben istemedim çünkü Fatma ismi kayınvalidemin ve açıkcası pek sevmiyorum ama sen şanslısın bence.

Kızlar Ela mesaj attı. Sıra bekliyormuş. 1 kişi daha varmış önünde. Doğuma girerken tekrar mesaj atacak Şeniz

gülaycım okadar çok sevıyorsan kayınvalıdenı iyi yapmışın üzerinizde hakkıda çokmuş ısmıde öle kötü bi isim degıl...gerçi ben öle büyüklerın ısmının koymasına karşı degılımdir ama sen koyarmısın deee kesınlıkle hayır eşime dedim ılk adını senın koyalım ıbrahım istemedı...babasının adınıda koymam kusura bakmasın deger verdıgın saygı duydugun ınsanın adı konulur....kı bızden beklerler aslında eşim tek çocuk görüşleride dar görüşlü ınsanlar ama mümkünatı yok.....

Gülaycım ben iki isim koyma taraftarı değilim , ama senin kızının adını etkileyecek bir isim olmamış , istediğini seçer kullanır kızın ... Ayrıca Allah bozmasın gelin kaynana iyi bulmuşsunuz birbirinizi .. Sen istedikten sonra , gerisi hikaye ... Ayrıca eşinde istemiştir ama , belki çekinmiştir ....

Betül ay ne güzel ya aynı ay içinde iki torun ve farklı cinsiyette süper valla , annenler çok şanslı birazcık yorulacaklar ama olsun bir de ilerisi için süper ikiz gibi ne güzel ya ...

özgecim tatlım ben istedim canım, kızımın huyu benzesin kayınvalideme çok isterim gerçekten, bir de benim her zaman yanımda yer aldılar her konuda, hiçbirşeyimi eksik etmediler ne düğünümde ne de evliliğim boyunca kayınvalideme açıkcası sürpriz yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…