özgecim tatlım ben istedim canım, kızımın huyu benzesin kayınvalideme çok isterim gerçekten, bir de benim her zaman yanımda yer aldılar her konuda, hiçbirşeyimi eksik etmediler ne düğünümde ne de evliliğim boyunca kayınvalideme açıkcası sürpriz yapmak istiyorum.
özgecim tatlım ben istedim canım, kızımın huyu benzesin kayınvalideme çok isterim gerçekten, bir de benim her zaman yanımda yer aldılar her konuda, hiçbirşeyimi eksik etmediler ne düğünümde ne de evliliğim boyunca kayınvalideme açıkcası sürpriz yapmak istiyorum.
herkese merhaba kızlar biz geldik,
bugün iki annemiz meleklerine kavuşuyor ne güzel, sağlıkla doğsunlar, darısı başımıza. kızlar, hatırlarsanız benim nst kötü çıkmıştı bidaha bağlandım şimdi sürekli ilaç içiyorum, doktorumla konuştuk ikinci sezayan olsa bile 39haftayı bulmak istiyorum dedi yine, kilosu gayet iyi. ama iyi diyede küveze girmez denmez vicdani sorumluluk alamam dedi, bende ilaçlarla birlikte doktoruma güvenmek zorundayım, siz siz olun nst iyi çıkmışsa bebeği keyfi olarak erkenden aldırmayın anne karnında beslenmesi gibi yok, bir başkası sancısı vardı erken doğurdu benimde başıma gelecek demeyin sakın,sakin olun. gamzenin lafı çok doğru normal akışı bozmanın bir anlamı yok, buraya açıkça yazamıyorum yazmak istemiyorum hastanede karşılaştığım annenin bebeği herşey normalken sadece panik yaptığı için 15gün erkenden alınmasını istmesiyle gerçekleşen iyi olmayan bir durum neticesinde yazıyorum, bebeklerimiz geleceği günü belli eder zaten, yerinden oynatmaya gerek yok inanın. Alahım herşeyin en iyisini nasip etsin bizlere.
hemen kaldırdın mı canım, göremedim?kızlar albumume yeni resmimi ekledim, bir de paşabahçeden aldığım oda süsünü de ekledim.... bakmak isterseniz belki süse, fikir edinirsiniz.
geçmiş olsun canım demek farkına varmadan sen pişik olmuş bu havada normal aslında. bephantene falan sür olmazsa
hayatım ben dün tam sana mesaj attım, sen çıktın
Mersin muhabbetini soracaktım. sen de adanalı veya mersinli misin??
yani hemşeri mi buldum bi tane daha kaydirigubbakcemile2
kızlar dün çok yakın arakadaşımla konuşuyordum telefonla, o da geçen eylül bebek sahibi oldu ve kızı olmuştu.... kilo konusu açıldı, toplamda 25 kilo aldığını söyledi.... 172 boyu var 55 ile hamile kalmış... şuan kaç kiloda inanamazsınız 55,5 yani bir yılda 25 kiloyu vermiş.... ne yaptıın dedim... çocuk çok haraketli değil, öyle evde çok koşturmacam olmuyor dedi... asıl önemli olan doğumdan sonra fazla yememen dedi. açıkçası sütüm artsın çoğalsın falan diye öyle ekstra şeyler yemedim dedi... iradeli davrandım sütüm geliyorsa artsın diye uğraşmadım tatlı, hoşaf şekerli şeylere yüklenmedim, canım istedi ama bunları yemedim dedi... spor da yapmamış hiç, zaten evden de çıkmadı ücretsiz izinliydi öyle koşturmacası da olmadı, yemesine dikkat etmesi yetmiş... ben çok şaşırdım valla maşallah 25 kiloyu vermiş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?