2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman çok güzel düşünmüşsün cnm. Bencede baya sürpriz olacak kayınvalidene

gulaycim bence iyi dusunmussun, sevgi ruzgarda cok guzel bir isim olmus ayrica. eminim cok sevinecektir.
bizim alisin isim babasi da dedesi yani benim kayinpeder. bende tamamen seninle ayni duygulari paylastigim icin onun isminin olmasini istedim. cunku bize acayip emek harcadi, hala da harcar her isimizi halleder, dunyada gordugum en iyi niyetli en duzgun en caliskan insanlardan birisi. umarim oglum ismini aldigi gibi diger ozelliklerini de dedesinden alir.

bu arada ilk basta kendi ailemle ilgili endiselerim vardi acaba kendi babam uzulur mu diye ama onlar bana kendileri, tek oglunun ilk cocugu , kayinpederine bi sorun bakalim icinden gecen bi isim varmiymis koyarsiniz diye soyleyince icim rahatladi Ali ismini koyduk :)

vereliniortakvereliniortak SENI GERCEKDEN ictenlikle kutluyorum cok ince dusunmussun ve cok guzel supriz yaqpacaksin bak kayinvaliden ekdiklerini biciyor bosyere dememislerNE EKERSEN ONU BICERSINdiyeee harikasin gulayyyyyyopuyorumnanaktan

filizcim hoşgeldın canım kasılmalrın hala var demekkı geçmiş olsun dıkkat et tatlım,,,yazdıklarında son derece haklısın onun içerde 9ay 10 kalması gerekıyo nekadar çok kalırsa okdar iiyiymiş.dogdugunda sarılık olma rıskı daha az oluyormuş..tabi sezeryanda bıraz erken alıyolar ama beklenıldıgı kadar beklemekte fayda var çok haklısın.

kızlar albumume yeni resmimi ekledim, bir de paşabahçeden aldığım oda süsünü de ekledim.... bakmak isterseniz belki süse, fikir edinirsiniz.
hemen kaldırdın mı canım, göremedim?

geçmiş olsun canım demek farkına varmadan sen pişik olmuş bu havada normal aslında. bephantene falan sür olmazsa

allah razı olsun Tuba
konu büyük öneme sahip ama bir sen ilgilenmişsin kaydirigubbakcemile3

hayatım ben dün tam sana mesaj attım, sen çıktın
Mersin muhabbetini soracaktım. sen de adanalı veya mersinli misin??
yani hemşeri mi buldum bi tane daha kaydirigubbakcemile2

Nino adanalıyım, dogal olarakta yazlık mersindeydi :)

Yasemin valla SATlarımzın arasında 12 gün var :)
Onun bebişi erkek. Annemler aynı hafta içinde ilk torunlarına kavuşacaklar 1 kız 1 erkek :)[/QUOTE]

ne kadar süper bişey, kardeşin de istanbul da mı? birlikte büyütürdünüz, harika olurdu
benim de 1 yaş küçük kız kardeşim var; ama onlar aynı dönemi tutturamadı, hala çalışma yapıyorlar kaydirigubbakcemile3 zaten o İstanbulda oturuyor; 2 farklı şehirde aynı dönemde doğum yapsak annem çıldırırdı heralde
kardeşin buraya yazmıyor mu???

Kızlar ben kaçıyorum malum ıvır zıvır işler var anneme yardım edeyim. Akşama doğru girerim tekrar. Görüşürüz

Gülay ve Ebru sizi gerçekten takdir ediyorum ,inşallah ilerde sizin çocuklarınız da sizler için böyle düşünürler .... Ayrıca mıçınızı kaşıyıon nazar değmesin diyorum :)))

gülcanım; hoşbulduk canım, kasılmalarımı ilaçla halletmeye çalışıyoruz, çok haklısın 9ay 10gün lafı uydurma değil, sezayandanda bir sorun yoksa4- 5gün erken olması yeterli dedi doktor, hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.

Ay aklıma bişey geldi , dün eşimin arkadaşı arayıp sitem etmiş , niye arayıp sormuyonuz diye , kendileri tatilden geldiler de ... Neyse o da gerekli cevabı vermiş ... dedim asıl arayıp sorması gerekenler onlar şurada doğumu bekleyen biziz insan yalandan da olsa bir şeye ihtiyacınız var mı diye sorar , onların çocukları oldu gece gündüz aradık sorduk doğumhane kapısında bekledik bizden hala aynı ilgiyi bekliyorlar ,şu an o kadar pişmanım ki eşime istanbula gel diye teklif etmişlerdi iş yerinden biz arkadaşlarımız var diye istememiştik şimdi ki aklımız olsa koşa koşa gelirdik ...Hamileliğim süresince kimin ne olduğunu çok iyi anladık , çok güzel bir dönem oldu bizim için .

kızlar olumlu yorumlarınız için teşekkür ederim, sizin de fikirleriniz benim için çok önemli... bir de evet arka arkaya söylenince sevgi rüzgarı gibi bişey oluyor kızımın adı, sevgi böcüğü olacak yani... :)

ebrucum ben de tereddüt ettim annem ne der diye, annem tek isim koyun o da sevgi olsun dedi, ismi de güzel dedi, hatta benim asıl kafama sokan annem oldu diyebilirm. çünkü annem de biliyo bana kaynanamın nasıl davrandığını... ay nasıl heyecanlanacak nüfus cuzdanını görünce düşünemiyorum..... eminim hüngür hüngür ağlar yani sevinçten....

Gülaycım bizim kayıvalideler falan buralara takılmıyor iyi ki, ortalığı karıştırırdın valla kaydirigubbakcemile3

ben hep tek isim koymanın daha iyi old. düşünürüm ama sevgi rüzgar çok uyumlu olmuş doğrusu. şimdiden hayırlı olsun

gülaycım süper bir düşünce tatlım gerçekten kutlarım seni. sana yapılanın kıymetini bilmişsin ne güzel bir nitelik bu. gözümde daha da güzelleştin inan. kızımız olsaydı eşim annesinin adını koymak istemişti.gerçi biz asiye yerine asya koyacaktık. eşimin isteğini kırmak istemedim ki ben de selvi boylum al yazmalım filminden etkilenmiştim kızım olursa adını asya koyarım derdim hep. erkek olursa ben üstümde çok emeği olan dedemin adını ali yi koyacaktım. izmirli olduğumuzdan ali efe olsun dedik.

kızlar dün çok yakın arakadaşımla konuşuyordum telefonla, o da geçen eylül bebek sahibi oldu ve kızı olmuştu.... kilo konusu açıldı, toplamda 25 kilo aldığını söyledi.... 172 boyu var 55 ile hamile kalmış... şuan kaç kiloda inanamazsınız 55,5 yani bir yılda 25 kiloyu vermiş.... ne yaptıın dedim... çocuk çok haraketli değil, öyle evde çok koşturmacam olmuyor dedi... asıl önemli olan doğumdan sonra fazla yememen dedi. açıkçası sütüm artsın çoğalsın falan diye öyle ekstra şeyler yemedim dedi... iradeli davrandım sütüm geliyorsa artsın diye uğraşmadım tatlı, hoşaf şekerli şeylere yüklenmedim, canım istedi ama bunları yemedim dedi... spor da yapmamış hiç, zaten evden de çıkmadı ücretsiz izinliydi öyle koşturmacası da olmadı, yemesine dikkat etmesi yetmiş... ben çok şaşırdım valla maşallah 25 kiloyu vermiş.....

gülay; hamilelikte alınan kilo inan çabuk veriliyor, emzirmekten sürekli bebekle uğraşmaktan bir yandanda diğer işlerin oluyor ve böylece erimiş gitmiş oluyosun hatta kilo almaya çalışıyosunda olmuyor, spor yapmaya vaktin olmuyor yorgunluktan pestil gibi yapışıyosun yere zaten:)

Gülay cığım çok güzel düşünmüşsün çok sevinecektir..
eşimin anne babası yok biliyorsunuz bende teklif ettim koyalım diye ama eşim istemedi belki her seslenişinde acısı aklına gelir diye istemedi bilmiyorum o yüzden çokda ısrar edemedim ama eğer isteseydi seve seve koyardım isimlerini

şeker benim annem de 3 doğumunda da 15-20 kg alıp, 40ı çıkmadan hepsini verirmiş
inşallah ona çekmişimdir
gerci benim pek endişem yok, veririm eninde sonunda, 20 kg dediğin nedir ki kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…