2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Begüm kız çok damar girdin yemin ediyorum içim parçalandı ne biçim anayım ben kuzuşuma sarılmaya gidiyorum şimdi.. Bi on dakika bonus kucak veriyim ona.. :) Begüm teyzesinden.

kısss sen nasıl ev hanımısın esefle kınıyorum senii ...biz evde oturalım sen gezmalaer git oohhhh yok öle yağmaaaa

Begüm kız çok damar girdin yemin ediyorum içim parçalandı ne biçim anayım ben kuzuşuma sarılmaya gidiyorum şimdi.. Bi on dakika bonus kucak veriyim ona.. :) Begüm teyzesinden.

sarıl valla kokusunu içine çeke çeke insan bu günleri çok özlüyo sonra seni dinlemez yaramaz bıcırık oluyolar bi anda herşeye muhalefetlik yapıyolar...
Bu günlerin tadını çıkarın...opuyorumnanaktan

gamze cim hakket bu emsal in dr u çatlakmı neee ????

manyak yaa zır manyak.. nasıl kızıyorum kıza bi adam gibi cevap vermiyolar.... dğnde konuştuk sonuçta kendileri her dakika gebe birilerini görüyo olabilirler ama bu bizlerin ilk gebelikleri vede her belirti sıkıntı kişini kendine özel... herşeye bişiy olmaz deyip geçmeleri delirtiyo beni.. bende benim dr.a nezaman ne sorsam adam normaaaal diyo.. okadar ay git ne derse yap et ama hala bazı sıkıntılar yaşa soru sor ve aldıın cevaba bak....bumudur yani :)) bazı dr.ların ki emsalinki ve benimkide dahil popolar tavan yapmışdurumda.. helede biraz iyilerse tutuluyolarsa.. anam anam yanından geçirtmez.... :mymeka:

kısss sen nasıl ev hanımısın esefle kınıyorum senii ...biz evde oturalım sen gezmalaer git oohhhh yok öle yağmaaaa

napim şekerim bu hafta sondur eminim deniz keyfimizde...zemuszemus çünkü haftaya salı dr ve muayene var... ozaman gidemeyiz muhtemelen...
ay şaka maka ağurstosta bitti yarabbim zaman git gide daralıyo.. bazen nasıl alışıcam evde bi bebeğe ona bakmaya o yeni düzene filan diyorum.. bilmiyorum yaa kızlar karmakarışığım aslında....

ahhh cnm sen meleğinin yüzünü bi gör hayatındaki herşey 2.planda kalıcak gör bakkk

kızlar iyi kaynatmışınız valla sabah sabah. bn 12 de kalktım ya, kız yine tekmeledi durdu kaburgaeı, 4 saati falan yatakta kıvranarak geçti, doktora çok hareketli ne yapcam dedim, o da hareket berekettir dedi... sen bunu gel de bana zor.... artık oturup ağlamak geliyo bu kaburga acısı canımı çok yakıyo... onun dışında ne kuku ağrısı var ne de sancı... eşşek sıpası doğayım demiyo da ancak annasıyla uğraşsın dursunnnn

tülay bugüne kadar ne çok mesaj atmışsın 5000 diyo, aboooooooooo.... sanırım biz burada yaşlanıp topu dikecez he he :)

günaydın gülaycım ...kıyamam sana ben kıss bis varıs senden önce doğurmak için sıranı bekle bakem
ya sabah pazar keyfinde gülben ergen vardıda onu izledim....şimdi bişi izlemiyommm

ay evet bişi yok, ben lostu izleyim bari...

sen kıyamıyon ama bizim kız kıyıyo bana, doğsun soracam bir bir....

gülaycım aynı sorun bende de var canım. kaburgalarım şimdilik rahat ama oğlan o kadar hareketli ki canımı yakıyor. sabah ağlattı sıpa. babanemle ödümüz koptu nasıl bir hareket anlatamam. şimdi de babası izliyor hareketleri gülüyor kıs kıs hayret bişi yaaaa ...

slm kızlar nasılsınız bakalım

ben çok uykusuzum( kızlar benim yaklaşık 2 aydır devam eden kaşıntılarım var tüm vücüdumda artık kaşımaktan yara yaptım heryeri geceleri uykudan uyandırıyo düşünün uyuyamıyorum kaç aydır doğru düzgün ve inanaılmaz psikolojimi bozdu depresyona girdim resmen 3 tane cildiyeciye gittim kullanmadığım krem hap kalmadı bide kortizon iğnede vuruldum hiç bi işe yaramadı bir sürü testler yapıldı hiç bişey çıkmadı artık delirmek üzereyim salı günü kontrolüm var çatı muaynesi falan yapılcak doğumumada 1 hafta 10 gün falan var ama doktora diycem salı günü beni sezeryana alın diye artık bigün bile dayanmaya gücüm kalmadı

ay canımmm benim kim sıkılır senden, daha önümüzdeki yıllar var bebelerin poklarını, kilolarını, çişlerini paylaşacaz burada.... sen bu topiğin birtanesisin bacım... olur mu üzme bakıyım beni.....

bu arada tülaycım sen ıkınma ile ilgili ne biliyosun canım... ıkınma hissi gelince hemen ıknmayın diyolar doktorlar ıkın diyene kadar, eğer erken ıkınırsak ödem yapma durumu varmış yada başka sorunlar da oluyomuş.... ama nasıl tutacaz kendimizi, bunun da çözümü varmış bugün araştırcam... nefes egzersizi falan.

Selam kızlar ben de 10 gibi kalkıp oğluşa kahvaltı yaptırdım. 12 gibi tekrar yattım yeni kalktım. Ben de yarın doktora gitcem bakalım. Bende de çok halsizlik var herhalde sona yaklaştık ya ondna galiba. Benimki de çok hareketli maşallah özellikle babamız yanımıza geldiğinde daha bi sert tekmeler atıyor. Artık sevincinden mi gıcık mı kaptı bilmiyorum :)

canım benim ya valla çok zor ama ben duymuştum bunu kimi hamilelerde olabiliyomuş..neyseki az kaldı sabret canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…