hoşgeldin tubacım...inat etme kuzum onun sana çok ihtiyacı var senin bedeninin bi parçasıydı bundan 2 hafta önce şimdi öylemi senin kokunu sıcaklığını ister zaten bebekler 3 ay kucağa alışmazlarmış düzeni ancak 3 aydan sonra oluşturabiliriz..bide ufak bebekleri 10 dakikadan fazla ağlatmak iyi değilmiş amerikalı çocuk doktoru söylemişti beynine kan gitmezmiş...haberiniz olsun kızlar..
Begüm kız çok damar girdin yemin ediyorum içim parçalandı ne biçim anayım ben kuzuşuma sarılmaya gidiyorum şimdi.. Bi on dakika bonus kucak veriyim ona.. :) Begüm teyzesinden.
hmm sağol canım aklımızda olsun... ilk bebeklerimiz sonuçta öğrenecek okadarrr çok şeyimiz varki aslına bakarsannn...
ben anladım zaten o yağdaki bolluk durumunu yoksam doğumu gelmiş karnı burnunda bi insan göbeeeeni çoluunu çocuunu toplayıp neden kendini finlandya yollarına vursunkineee :)))))))) bak ben biyere gidiyommu burdan ahanda malak gibi kaleyi marinayı seyrediyom :)))))))))) şaka bi yana çok sıkıcı yaa işallah bugün enize filan gideriz yoksa ben bütün gün doğum çantası bilmemne yapmakla uğraşıcam gene.. aman ne çok ıvır zıvır giriyo bee koy koy bitmiyo yıka ütüleden gınalar geldi :)))))))
Begüm kız çok damar girdin yemin ediyorum içim parçalandı ne biçim anayım ben kuzuşuma sarılmaya gidiyorum şimdi.. Bi on dakika bonus kucak veriyim ona.. :) Begüm teyzesinden.
gamze cim hakket bu emsal in dr u çatlakmı neee ????
kısss sen nasıl ev hanımısın esefle kınıyorum senii ...biz evde oturalım sen gezmalaer git oohhhh yok öle yağmaaaa
napim şekerim bu hafta sondur eminim deniz keyfimizde...zemuszemus çünkü haftaya salı dr ve muayene var... ozaman gidemeyiz muhtemelen...
ay şaka maka ağurstosta bitti yarabbim zaman git gide daralıyo.. bazen nasıl alışıcam evde bi bebeğe ona bakmaya o yeni düzene filan diyorum.. bilmiyorum yaa kızlar karmakarışığım aslında....
slm kızlar nasılsınız bakalım
ben çok uykusuzum( kızlar benim yaklaşık 2 aydır devam eden kaşıntılarım var tüm vücüdumda artık kaşımaktan yara yaptım heryeri geceleri uykudan uyandırıyo düşünün uyuyamıyorum kaç aydır doğru düzgün ve inanaılmaz psikolojimi bozdu depresyona girdim resmen 3 tane cildiyeciye gittim kullanmadığım krem hap kalmadı bide kortizon iğnede vuruldum hiç bi işe yaramadı bir sürü testler yapıldı hiç bişey çıkmadı artık delirmek üzereyim salı günü kontrolüm var çatı muaynesi falan yapılcak doğumumada 1 hafta 10 gün falan var ama doktora diycem salı günü beni sezeryana alın diye artık bigün bile dayanmaya gücüm kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?