özgecim sen nasılsın bu arada?
eeee ayakları için dr u arıcaktı o ..ondan haber varmı cnm??
tülaycım bu doğum sancısı bazen farkedilmeden sadece nst de görünüyor ama eğer gerçek sancın olursa inan anlarsın o çok farklı bişey ve anlaşılmaması mümkün değil zaten..
Saol tatlım iyiyim napalım. Vakit geçiriyoruz burda işte. Artık sabırsızlık had safhada. Sen nasılsın? Varmı kasılma ağrı falan?
Günaydın kızlar :) Benim evlatcık kendine gelmeye başladı ya gece 2 den 5 e kadar anneciğini uyutmadı kızlar.. İnat ettim almadım kucağıma en sonunda beşti artık saat yeter dedim aldım beş dakikada uyudu.. Offf off öyle işlerini biliyolar ki var ya.
iyiyiz canım bizde.. hafif ağrılar ve kasılmalar var arada.birazda akıntım sulu geliyo ama çok değil... normal doğum beklemek çok zor ne zaman ne olacağı belli değil.. dün gemiyle finlandiyaya gittik tırsmadım değil gemide doğum yaparsam diyekaydirigubbakcemile3
iyiyiz canım bizde.. hafif ağrılar ve kasılmalar var arada.birazda akıntım sulu geliyo ama çok değil... normal doğum beklemek çok zor ne zaman ne olacağı belli değil.. dün gemiyle finlandiyaya gittik tırsmadım değil gemide doğum yaparsam diyekaydirigubbakcemile3
ben bodrumun göbeğinde oturduğum halde çarşıya inmek zulüm geliyo sen finlandiyaya gidiyon vay beeeee.. arağ yağı bol buldumu............ derler ya :)))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Günaydın kızlar :) Benim evlatcık kendine gelmeye başladı ya gece 2 den 5 e kadar anneciğini uyutmadı kızlar.. İnat ettim almadım kucağıma en sonunda beşti artık saat yeter dedim aldım beş dakikada uyudu.. Offf off öyle işlerini biliyolar ki var ya.
ben bodrumun göbeğinde oturduğum halde çarşıya inmek zulüm geliyo sen finlandiyaya gidiyon vay beeeee.. arap yağı bol buldumu............ derler ya :)))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Neeeee bodrumun göbeğinde mi oturuyosuuuun.. Kızlar yaaaa yavaş olun valla çatlıcam şimdi eve kapanmış bi lohusa olaraktan. Biri finlandiya der öbürü bodrum hayallahım yaaa.. :)
:)) kaptan doğurturdu artık kıs seni kapak olurdun gazetelere hehehe :)
hoşgeldin tubacım...inat etme kuzum onun sana çok ihtiyacı var senin bedeninin bi parçasıydı bundan 2 hafta önce şimdi öylemi senin kokunu sıcaklığını ister zaten bebekler 3 ay kucağa alışmazlarmış düzeni ancak 3 aydan sonra oluşturabiliriz..bide ufak bebekleri 10 dakikadan fazla ağlatmak iyi değilmiş amerikalı çocuk doktoru söylemişti beynine kan gitmezmiş...haberiniz olsun kızlar..
valla bizde yağı bol bulduk şekercim bedava biletimiz vardıda:roflol:
ya begüm cüm evet ağrı eşiği yüksek olanlar hissetmeyebilir miş ..işte bnm dr benm kasılmalar istinaden söyledi ayırt etmem açısından
fussilet kullanıcısından alıntı
son gittiğimde dr um zaten yukardan başlar dedi normal doğum sancısı kemer gibi sararak aşağıya iner dedi bende her ağrıyı dinliyorum nasıl die ...sıyırdım artık yaaaa
Tülaycım doktorun ne güzel anlatmış yaa. Valla bana bunu kimse söylemediği için hemen kaburgamın altında bi sancı hissetmiştim doğuma giderken işte yok canım burada olmaması lazım kasıklarda olması lazım kesin doğum sancısı değil dedim durdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?