2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hee demi yaa iftara kaç saat var bakemm :)))) geti benim tüfeeemi ordan dipçiğiyle bi vuremde beynni gırem benim herüfünn!! :roflol::roflol::roflol:

Günaydınnnnn yavrulaaaaarrrrr. Napaysınız bakem?

Ayyyy gece çok güzel rüya gördüm kızlar yaaaaaaa.

ayy tatlım hoşgeldin nasılsınnn.. ben çok şükür iyiyim tek parçayımm ohh ne ala memleket modundayımm :)))))))) ne gördün kız rüya annat bakemm :) Allahım hayırlara çıkarsın işallahhh...

Kocaman bir gemiye bindim. sonra gemi hareket etmeye başlayınca en alt kata indim. Denizin altını görebiliyorum kocaman bir cam vardı. Ama ne balıklar çeşit çeşit anacım. Rengarenk. Milyonlarca. Değişik değişik mercanlar, deniz hayvanları falan. Sonra denizin altında şehir gördüm. apartmanlar yapmışlar. Bi tarafta kocaman rengarenk dağlar, yemyeşil ağaçlar. Ayyy çok enteresandı ya çok etkilendim. Uyanmak bile istemedim. Hayır olsun.

özgecim hoşgeldin tatlım. ne gördün ki rüyanda?
gamze senin alt takımlar baya nazikmiş ayol ne öle bir marka dışında kullansam mantar oluyom orjinal kadınsın vesselam :)

yaa sormayın yaa çok tedavi gördüm ben 2 yıldır... olmadık bi bakteri kapmışım oda tuvalet kağıtlarında olurmuş herkes hayretler etmişti hatta bakterinin adını görünce....
ozamandan beridir saaadece ve saadece bi markayı tavsiye etti doktorlar bende psikolojik bir halde aldı bu olay tabi illa o olcak yolla psikolojikte olsa idrarda yanmalarım başlıyo....

gamzecim hangi marka kısss o ...bak sen narin totolu seniiiikaydirigubbakcemile3

riciderim naarin kibar naazik 96 kiloluk popom hakkında kibar olunuz :))))) :roflol::roflol:
ben sadece selpak kullanıyorum kızlar bu arada.. en iyisi en temizi hijyeniği o dediler.. korkudan bidaha sistit vs olmiyim diye üste bide arap sabunuyla yıka deseler yapacak hale geldim valla Allah kimseye o dertleri vermesin..... kadın olmaz zor vesselam... ne iğneler yedim o iltihaplar böbreklerime yürümesin diye.. yoksa öle pimpirik bi tip değilimde onları bidaha çekecek gücüm yok.. ((

balık kısmet canım...baya kısmetin var desene...gerçekten çok güzel rüyaymış...

ayyy özge hakket süperrrrr balık nasiptir cnm senin bu hafta nasipse gelcek minik nasibin ,ezgi nazın gör bak ahanda yazıyom burayaaaaa......en azından benimki gibi gergin bi rüya görmemişsin

ay hayrolsun ne güzel bi rüyaymış.. hemen yorumlayalım:

balık: balık daima kısmet sayılır. canlı balık görmek, askta ve iste sansının açıldıgı anlamındadır. balık yedigini görmek, mulk ve çocuk sahibi olacagına, suda balık avlamak iç açıcı bir haber duyacagına, balık surusu görmek yönetici durumuna gelinecegine isarettir. balık tuttugunu gören kimsenin eline toplu para geçer. cok sayıda balık tutmak buyuk servet demektir. suda yuzen balıklarda yaklasan kısmetlerdir.

gemi: içi aydınlık temiz bir gemi, is yasamında basarı demektir. pis ve bakımsız gemi islerin kötu olacagına isaret eder.bozulacagına isaret eder. böyle bir gemiye binen kadının adı bir maceradan dolayı dedikoduya karısır. bir erkekler ilgili bu ruya isle ilgili guçluktur. batan bir gemiden çıktıgını gören kimse bir darlıktan kurtulur.

deniz: deniz ruyaları iyiye yorumlanır. masmavi engin deniz, insanın yasamına anlam katacak olgunlasmasını saglayacak uzun bir yoldur. dalgalı bir deniz mutlulugun sıkıntıların atlatılmasından sonra gerçeklesecegini belirtir. denizde yuzdugunu gören kisi pes pese yolculuklara çıkar demektir.

Oyyyyy saolun kızlar ya. Hakkaten güzel görmüşüm valla. Allah hayra çıkarsın inş. bebeğim geliyodur artık yaaaaaaa kaydirigubbakcemile5

Allah ım sağlık versin gamzecim başa geldimi zor elbet....
çok sağol canım benim... kızlar ya dün bu arada emsal bana akşam yazmış msnden ama evde değildim cevap veremedim geldiğimde o gitmişti.. deprem olmuş izmirde korktum valla... dahada gelmedi konuşamadıkta varmı haberi olan..?

eeee ayakları için dr u arıcaktı o ..ondan haber varmı cnm??

ya özge cim bişi sorcam bu kasılmalar artık olurken belim ve kuyruk sokumumda acıyor bnm sen dede oluyomu bu????

Evet cnm belimede vuruyor artık benim. Eskisinden daha şiddetli yani heryerimi sarıyo sankim.

son gittiğimde dr um zaten yukardan başlar dedi normal doğum sancısı kemer gibi sararak aşağıya iner dedi bende her ağrıyı dinliyorum nasıl die ...sıyırdım artık yaaaa

son gittiğimde dr um zaten yukardan başlar dedi normal doğum sancısı kemer gibi sararak aşağıya iner dedi bende her ağrıyı dinliyorum nasıl die ...sıyırdım artık yaaaa

evet bende kendimi paranoyak ilan ediyorum zaten artık. Kendimi dinlemekten harap oldum. Her kasılmada her ağrıda farklılık bulmaya çalışıyorum. Allahım sen aklımı koru diyorum :)

tünaydın güzel anneler..nasılsınız? eylül bebekleri sabırsızlar biraz erkenden geliyorlar.. allah hepsini nazarlardan sakınsın... eloşumda anne olmuş eymen bebeğe koca bi maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…