oruçlu adama el kalkmaz bacım iftarı beklicen artık :)))
ben de gece kısacık garip bir rüya gördüm yaaa. küvete oturuyom duş alıyom sonra küvete bakıyom koyu renk su akmaya başlıyo şeyimi elliyom bebeğin kafası gelmek üzere. ay nasıl panikle uyandım annatamam. :kedi:
Günaydınnnnn yavrulaaaaarrrrr. Napaysınız bakem?
Ayyyy gece çok güzel rüya gördüm kızlar yaaaaaaa.
sğl canım teşekkürleropuyorumnanaktan
hadi hayırlısı baharcım..bakalım...nasıl bişe olucak...
bende sabırsızlıkla onu merak ediyorum...
senin bir sonraki kontrol ne zaman?
özgecim hoşgeldin tatlım. ne gördün ki rüyanda?
gamze senin alt takımlar baya nazikmiş ayol ne öle bir marka dışında kullansam mantar oluyom orjinal kadınsın vesselam :)
gamzecim hangi marka kısss o ...bak sen narin totolu seniiiikaydirigubbakcemile3
Kocaman bir gemiye bindim. sonra gemi hareket etmeye başlayınca en alt kata indim. Denizin altını görebiliyorum kocaman bir cam vardı. Ama ne balıklar çeşit çeşit anacım. Rengarenk. Milyonlarca. Değişik değişik mercanlar, deniz hayvanları falan. Sonra denizin altında şehir gördüm. apartmanlar yapmışlar. Bi tarafta kocaman rengarenk dağlar, yemyeşil ağaçlar. Ayyy çok enteresandı ya çok etkilendim. Uyanmak bile istemedim. Hayır olsun.
Kocaman bir gemiye bindim. sonra gemi hareket etmeye başlayınca en alt kata indim. Denizin altını görebiliyorum kocaman bir cam vardı. Ama ne balıklar çeşit çeşit anacım. Rengarenk. Milyonlarca. Değişik değişik mercanlar, deniz hayvanları falan. Sonra denizin altında şehir gördüm. apartmanlar yapmışlar. Bi tarafta kocaman rengarenk dağlar, yemyeşil ağaçlar. Ayyy çok enteresandı ya çok etkilendim. Uyanmak bile istemedim. Hayır olsun.
çok sağol canım benim... kızlar ya dün bu arada emsal bana akşam yazmış msnden ama evde değildim cevap veremedim geldiğimde o gitmişti.. deprem olmuş izmirde korktum valla... dahada gelmedi konuşamadıkta varmı haberi olan..?Allah ım sağlık versin gamzecim başa geldimi zor elbet....
Bucada olmuş Gamzecim deprem 3,5 şiddetindeymiş. Bende tv de gördüm. Geçmiş olsun hepsine.
çok sağol canım benim... kızlar ya dün bu arada emsal bana akşam yazmış msnden ama evde değildim cevap veremedim geldiğimde o gitmişti.. deprem olmuş izmirde korktum valla... dahada gelmedi konuşamadıkta varmı haberi olan..?
ya özge cim bişi sorcam bu kasılmalar artık olurken belim ve kuyruk sokumumda acıyor bnm sen dede oluyomu bu????
Evet cnm belimede vuruyor artık benim. Eskisinden daha şiddetli yani heryerimi sarıyo sankim.
son gittiğimde dr um zaten yukardan başlar dedi normal doğum sancısı kemer gibi sararak aşağıya iner dedi bende her ağrıyı dinliyorum nasıl die ...sıyırdım artık yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?