2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülaycım pek bişi bildiğim yok ama doğuma gidince ordakilerin dediğini dinlicem o kesin
flower geçmiş olsun cnm yaaa

flower canım kesinlikle kaşımamak gerekiyomuş , ama nasıl tutabilirsinki kendini... ne olabilirki acaba, geçmiş olsun valla, ben de hiç olmadı....

baharcım ya ben de sabahları inliyom yaklaşık 3-4 saat, her sabah oluyo artık geçen haftadan beri, ne yapcam ya yatmayım da arkama yastık koyuyum da biraz dik mi uyusam diyorum gerçekten canımı çok yakıyo, ölçümlerde 50 cm e yakın gözüküyo, 11 gün önce 42 cm di, sanırım boyunun uzamasının da payı var, ama Allah yardım etsin bize çok zor ya....

geçmiş olsun canım ya. neyse az kaldı son demlerimizi yaşıyoruz hepimiz. allah yardımcın olsun.
güzel haberlerle gel inşallah canım doktordan. o halsizlik hepimizde var canım. bizimki baba falan tınmıyor walla hareketler tam gaz :)

tşk ederim kızlar normal doğum istiyorum hep ama dayanamıyorum artık salı ittiğimde doktora 38+2 haftalkık olucam sezeryan istiycem okadar agresif oldumki yazık hep eşimden çıkarıyorum( doktorumda dedi bu kaşıntılar insanın ruh sağlığını bozar diye doğru gerçekten

ay canım kıyamam hakkaten zor. ben de bazen hareketleri yüzünden nefes alamıyorum çok sıkıştırıyor. babanem sabah gördü kadının eli ayağı titredi. bi de bana kızıyor yersen cevizleri hurmaları yumurtaları azman edersin böyle işte diye :)))

ay tülaycım ben de kesin doktor ne derse yapacam, asıl sorun ıkınma hissi gelince onu nasıl engellicez, öyle bi hismiş ki dayanamıyomuşsun ve doktor ıkınma diyince nasıl dayanacam acaba, nefes tekniği var diyolar onu bi araştırıyım ben o zman.

kaleydeskop canım ben zaten evde çok iş yapan biri değilim, ufak tefek işte.... bu sıralar iyi sayılırım ağırlaştığım kesin ama. eskisine göre çok yürüyemiyorum nefesim falan kesiliyo... normal artık bizim için.

ahh cnm bnm oğlanda aynı karnımı cart diye yarcak bi gün korkuyom valla. heryandan ayrı iktiriyo velet

ay onu bilmiyorum gülay cım ama yönlendirirler herhalde ne bilem anacım doğurmadımki daha önce heççç::)))

ay alemmiş babaannen, valla azman oldular resmen... ne duyduysak yedik bacım biz de:)
öyle walla ya... gerçi sen temkinli gittin bana ne demeli. 2500 watt elektrik süpürgesi gibi ne bulduysam çektim anacım.
ahh cnm bnm oğlanda aynı karnımı cart diye yarcak bi gün korkuyom valla. heryandan ayrı iktiriyo velet
ya uzanmaya korkuyorum ben artık tülay öööle kazık gibi kaldım oturuyom. mafoldumben

emelcim hoşgeldin canım. nasıl tosuncuk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…