2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çokk tatlıı cıkmıslar özgecimm.... ay bak duygulandım daha dun gibi elanın göbek resimleriiini koyusu...şimdi cıktı meydana kücük eymen...

ємєℓ;8638562 .!.:
selammmm opuyorumnanaktan

şekerim hoşgeldin nasılsın beboş nasıll?? dün kaçtın soramadım... beğendinmi tickerini istersen başka yapalımmmmm.... tarihi filan doğru demi???

Rica ederim canımmm ela yolluyor ben ekliyom valla asıl o saolsun merakta bırakmıyo bizi. Çok şekerler maşallah nasılda güzel anne olmuş dimi????

hoşgeldin emelcim... oğluşun ve sen nasılsınız?opuyorumnanaktan

hosbuldum canım uyuyo simdi .....bense daha iyiyim ilk banyomu yaptım cok rahatladım valla :) sen ve bebisin nasıl

tosuncuk uyuyo canım ...surekli uykuda bizde sık sık uyandırmaya calısıyoruz emsin diye .......goguslerimde tas gibi oldu valla aksam sıcak havlu koyup tırle ile sagdım

şekerim hoşgeldin nasılsın beboş nasıll?? dün kaçtın soramadım... beğendinmi tickerini istersen başka yapalımmmmm.... tarihi filan doğru demi???

canım merhaba :) yok bunu begendim boyle kalsın tesekkur ederim o kadar ugrastın :1hug: tarihde dogru merak etme canım

......valla bu mesajları bile geç yazdım emzirmek için içeri geçmistim ......herkes iyidir umarım ne var ne yok unuttuk sitede

emelcim ikinci çocukta emzirme sorun oldumu canım? acı falan hissettinmi emzirirken?

emzirme bu sefer sorun olmadı canım....ilki genel anesteziydi benim ikincisi spinal.......sutum hemen gelmedi ama dunden itibaren masallah sutum var......sag gogsumun ucu ufak bu yara oldu ama o da artık canımı yakmıyor......ilkinde emzirememistim ben bir ucum kopacaktı neredeyse

Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün Emelciğim. Benim de ilki genel anesteziydi. Spinali tavsiye eder misin canım? Avantaj ve dezavantaj olarak düşündüğü şeyler var mı? Ben genel anestezide uyanırken çok zorlanmıştım. Spinalde uyutmadıkları için öyle bi sorun yok sanırım. Ama doğum sonrası acılar aynıdır herhalde değil mi?

Sütün hemen gelmediği için ilk 1-2 gün mama verdin mi? Benim de ilkinde hemen gelmemişti. Ama mama verelim diyenlere çok kızıyordum. İnatçılıktan 2 gün aç bıraktım yavrucağı sütüm gelecek ilk sütümden içsin diye. Sen ne yaptın canım? Benim şimdi de sezaryan olacak ya yine problem yaşayacağım

biraz geçmişe baktımm iyi herkes şükür.. doğuran yok...:) bendede bugün acayip tembellik var Allahtan iftara davetliyiz yoksa yemek yapacak halim yok...dilek burdaydı sanki çıktımı acaba....hilkam mervis renklikar hoşgeldiniz nabersiniz..

ayy o tembellik öldürecek beni.salu günü memlekete gidecem doguma inş ama ben hala valizi hazırlamadım bi mutfagı topliyim dedim pilim bitti valla.sen nasılsın bakalım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…