Allah analı babalı mutlu ve sağlıklı bir ömür nasip etsin cnm opuyorumnanaktan sezeryanın genel anesteziylemi oldu eğer öyleyse genel anesteziyle uyanamamak ne demek geç uyanmak mı merak ettim de :1no2:slm hanımlar nasılsınız biraz gec oldu ama nihayet evimize geldik oğluşumuzla ,17 agustos pazartesi sabahı 9.52 de oğlumun ilk ağlayışını duydum cok güsel bi duygu ağlamaktan kendime gelemedim spinal anestesizin en güsel yanı bu.
daha dün geldik evimize sarılık olmuş yavrum yatırdılar fazladan 2 gün daha o günler gecmek bilmedi hastanede fototerapinin içinde kaldı 2 gün boyunca çok şükür gecti şimdi
3000 gram dogduk 37+5 de 50 cm de boyumuz var şimdilik bisden haberler bu kadar en kısa zamanda tekrar yazarım kızlar öpüldünüz
bu arada gecmişe hiç bakamadım ne var ne yok bilgim yok
slm hanımlar nasılsınız biraz gec oldu ama nihayet evimize geldik oğluşumuzla ,17 agustos pazartesi sabahı 9.52 de oğlumun ilk ağlayışını duydum cok güsel bi duygu ağlamaktan kendime gelemedim spinal anestesizin en güsel yanı bu.
daha dün geldik evimize sarılık olmuş yavrum yatırdılar fazladan 2 gün daha o günler gecmek bilmedi hastanede fototerapinin içinde kaldı 2 gün boyunca çok şükür gecti şimdi
3000 gram dogduk 37+5 de 50 cm de boyumuz var şimdilik bisden haberler bu kadar en kısa zamanda tekrar yazarım kızlar öpüldünüz
slm hanımlar nasılsınız biraz gec oldu ama nihayet evimize geldik oğluşumuzla ,17 agustos pazartesi sabahı 9.52 de oğlumun ilk ağlayışını duydum cok güsel bi duygu ağlamaktan kendime gelemedim spinal anestesizin en güsel yanı bu.
ben azcık uzanayım bakalım tosuncuk izin verirse tabeallaha emanet olunuz....
Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün Emelciğim. Benim de ilki genel anesteziydi. Spinali tavsiye eder misin canım? Avantaj ve dezavantaj olarak düşündüğü şeyler var mı? Ben genel anestezide uyanırken çok zorlanmıştım. Spinalde uyutmadıkları için öyle bi sorun yok sanırım. Ama doğum sonrası acılar aynıdır herhalde değil mi?
Sütün hemen gelmediği için ilk 1-2 gün mama verdin mi? Benim de ilkinde hemen gelmemişti. Ama mama verelim diyenlere çok kızıyordum. İnatçılıktan 2 gün aç bıraktım yavrucağı sütüm gelecek ilk sütümden içsin diye. Sen ne yaptın canım? Benim şimdi de sezaryan olacak ya yine problem yaşayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?