günayyyydınnnnn cancanlaaarrr. iyi haftalar olsun hepimize. bugün evdeyim öyle yatıyom dinleniyom sanılmasın lütfen. laptop kucağımda bir yandan size laf yetiştircem bir yandan da işlerimi takip etcem. bana tatil falan yok...
ben de cumartesi nst ye bağlandım, sıkıcı bişey ya, en az 20 dakika sürüyormuş, 30 tl imiş, 10 tl fark verdim ben... 25 dakika bağlı kaldım, bizim kız hareket etmedi, işe yarıyacağı zaman ortalıkta yok rüzgar hanım maşallah ne diyim ona. hemşire uyandıralım şunu dedi, göbeğimi salladı, bizim kız ama tınlamadı. iki üç kez hareket etti, doktor isterseniz 1 saat sonra tekrar gelin çok hareket etmemiş dedi, ben de sabahın 6 sında kalkıp 11 e kadar aralıksız kaburgamla uğraştı uyusun artık biraz dedim. hareketi iyiyse sorun yok o zaman dedi, bir hafta sonraya sadece nst ye gün verdi. 11 eylülde de kontrole gün verdi... hanfedi 3 haftalık seyahata çıkıyo sanırım, izinliymiş. bebişin kilosu 2530 gibi bişey, boyu uzun geldi 49.3 , zaten boyu 1 hafta ilerden gidiyo, çok komik 35+0 da gittim bebek 35+0 ÇIKTI... MAŞALLAH BU ARA İYİ KİLO ALDI, SANIRIM SABAHLARI YEDİĞİM İKİ KAYNAMIŞ YUMURTA ETKİSİNİ GÖSTERDİ....
günaydın kızlar son haftam çok şükür kaydirigubbakcemile2
gülaycım maşallah sevgi rüzgarımıza... zaten gerektiği zamanda hareket etmiyorlar bacım inat olcak bunlar inat. biz de iyiyiz tatlım kahvaltımızı yaptık çabucak geldik.
yasemincim hadi bakalım bugün efeciği görceksin güzel haberlerini bekliyoruz canımcım.
hko canım adın haticemiydi ben mi yanlış hatırlıyorum? evet en azından evden çalışma lüksümüz var yaaa. buna da şükür. benim tatilde haftasonları falan unuttuğum bir işim yok malesef hep takip etmem gerekiyor
denizcim hoşgeldin tatlım
evde olmak çok güzel bencedegünaydın gözün aydın canım. evde dinlenmek gibisi yok ben çok memnunum şahsen işte şu durumda kesinlikle çalışamazdım çünkü çok ağırlaştım.
ay inşallah canımGünaydın Deniz , Bak Ebru ne güzel uyuyor sanırım :)) Biz de inşallah haftaya bir aksilik olmazsa pireleri uçuştururuz :)
hoşbuldum canımdeniz hoşgeldin,
haticecim sağol tatlım, evet uyuyodu zaten önceki dört saat hiç durmamıştı, o yüzden içim rahat...
ebru pireleri uçuşturuyo totoda ne güzel, ama yok rapor alıp işyerine teslim edecekti bugün..... ben de artık uçuşan pireler istiyom.....
gülaycım maşallah sevgi rüzgarımıza... zaten gerektiği zamanda hareket etmiyorlar bacım inat olcak bunlar inat. biz de iyiyiz tatlım kahvaltımızı yaptık çabucak geldik.
yasemincim hadi bakalım bugün efeciği görceksin güzel haberlerini bekliyoruz canımcım.
hko canım adın haticemiydi ben mi yanlış hatırlıyorum? evet en azından evden çalışma lüksümüz var yaaa. buna da şükür. benim tatilde haftasonları falan unuttuğum bir işim yok malesef hep takip etmem gerekiyor
denizcim hoşgeldin tatlım
Benim özellikle geceleri uyku düzenim çok feci bazen mışıl mışıl uyuyorum ama dün gece resmen kabus gibiydi 4 saat yatakta neler düşündüm neler , akıl sağlığımı yitirmezsem iyi o yüzden gündüz uyurum hiç değilse evde diye düşünüyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?