2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın bahar , hko....

baharcım valla kimsecikler yok diye yaseminle burda sap diye kaldık diye düşünmeye başlamıştım.... bizi yalnız bırakma :)

nasılsın...

Gülay ben 4 hafta aktartmış olucam Allah kısmet ederse , tam 32 de almıştım raporumu bu cuma gidip 36 da alıcam , bugün gi,dicem inşallah bir aksilik olmaz ise ...Bende evde vakit geçirmek istiyorum yapacak çok işim yok ama dinlenmek istiyorum ...Gerçi ben evde kalınca iş yaratırım kendime ,dün buzdolabımı temizledim magnetlerini çıkartmak bile bir olay annem sırf ondan üşendiği için temizlemez benim dolabı. Alışverişe gittik ev için ihtiyaçlar falan , ne bileyim doğum yaklaştıkça bende stoklama olayı arttı ...

günaydın tatlım. oyy canım benimm kolay gelsin olsun ben de birazdan kahvaltıdan sonra başlayacağım işleri yapmaya yazı işleri var. Yalnız değilsin canım olsun evimizde olalım da ayaklarımızı uzata uzata çalışalım ne yapalım.

ben iki gün yine yattım, anacım geldi bugün tatilden, artık önümüzdeki hafta bakacaz çaremize, dip köşe temizlik yapcam evde annemle, inşallah önümüzdkei hafta da ağırlaşmamış olurum, buzdolabını benimde kesinlikle boşaltıp temizlemem lazım, benim işim çok ya.... senin ne zaman doluyo peki 36 . haftan, bu hafta içi olsa gerek.

Günaydın Baharcım üzülme anacım yanlız değilsin birazdan benim patronda gelir , ama öğleden sonra çıkma zorundayım doktor için yüzüm kalmadı....

Gülaycım anacım maşallah Rüzgar kızımızan boyu posu kilosu gayet yerinde , bak sen boşuna üzüldüğünle kalıyorsun ... Bakalım bende bu hafta acayip protein depoladığımı düşünüyorum işe yaramışmı görüce ama devlet hastanesinde de ultrason ölçüleri değişik değişik sinir bozucu ....

Bu cuma Gülaycım , benim cumaları haftam doluyor .... Buzdolabı zaten başlı başına bir iş en nefret ettiğim şeylerden biri :)) Ama annem her temizliğimi yapıyor bir tek onu temizlemiyor...

canım benim maşallah rüzgarımıza. kilosu güzel çıkmış. Ben de yağd yapıyorum yumurtayı diğer şekilde yiyemiyorum malesef nedense. Kızışın belki çok uykusu vardı canım uyku saatine denk gelmiştir minnoşun. Bizde gideceğiz inşallah perşembeden perşembeye hareketlerimiz iyiydi bizim de uzun sürmedi o yüzden. 5-6 dk falan durduk biz nst de.

evet yasemin valla boşu boşuna üzülümüşüm. 2,5 u geçti gam yemem artık :) canım ölçüyolar bakalım da ne kadar doğru çıkacak ben de merak içindeyim... görümceme sordum iki kez bu kadına gitmişti ya, çok fazla oynama oluyo, ne söylediyse çıktı dedi.... 300 gram artı eksi oynarsa oynar dedi, kensinin ki de 300 gram artı oynamıştı, ama o son hafta ultrasona gitmemiş. doğmadan bebeğe 3400 demiş, 1 hafta sonra doğurdu 3700 çıktı, aslında kadın tam tahmin etmiş. çünkü 300 gramı da 1 haftada almıştır bebek zaten.

ben 3 kiloyu geçsin başka isteğim yok, o da çabuk toparlasın kendisini diye, yoksa gözüm zaten yükseklerde değil.... en önemlisi sağlıklı olması zaten canım.....

valla kesin proteinler sende de işe yaramıştır, bende öyle oldu, 11 günde bebek 500 gram almış neredeyse... maşallah kuzuma annesinin sözünü dinlemiş yemiş yumurtalarının hepsini he he :)

deniz hoşgeldin,

haticecim sağol tatlım, evet uyuyodu zaten önceki dört saat hiç durmamıştı, o yüzden içim rahat...

ebru pireleri uçuşturuyo totoda ne güzel, ama yok rapor alıp işyerine teslim edecekti bugün..... ben de artık uçuşan pireler istiyom.....

gülaycım maşallah sevgi rüzgarımıza... zaten gerektiği zamanda hareket etmiyorlar bacım inat olcak bunlar inat. biz de iyiyiz tatlım kahvaltımızı yaptık çabucak geldik.
yasemincim hadi bakalım bugün efeciği görceksin güzel haberlerini bekliyoruz canımcım.
hko canım adın haticemiydi ben mi yanlış hatırlıyorum? evet en azından evden çalışma lüksümüz var yaaa. buna da şükür. benim tatilde haftasonları falan unuttuğum bir işim yok malesef hep takip etmem gerekiyor
denizcim hoşgeldin tatlım

Benim özellikle geceleri uyku düzenim çok feci bazen mışıl mışıl uyuyorum ama dün gece resmen kabus gibiydi 4 saat yatakta neler düşündüm neler , akıl sağlığımı yitirmezsem iyi o yüzden gündüz uyurum hiç değilse evde diye düşünüyorum ...

evet canım adım hatice. Allah kolaylık versin canım.

Günaydın Bayanlar, umarım çok iyidir herkes.

Gülaycım, kontrolün çok iyi gecmiş, çok sevindim. senin kız da topicik olmuş maşallah

Yasemin ben de kısmetse yarın itibarıyla yıllık iznimi kullanacam. pire ekibine katılmayı planlıyorum. kaydirigubbakcemile3 raporum da gelecek hafta başlayacak. sen de gelecek hafta mı çıkıyorsun??

günaydın gözün aydın canım. evde dinlenmek gibisi yok ben çok memnunum şahsen işte şu durumda kesinlikle çalışamazdım çünkü çok ağırlaştım.
evde olmak çok güzel bencede
Günaydın Deniz , Bak Ebru ne güzel uyuyor sanırım :)) Biz de inşallah haftaya bir aksilik olmazsa pireleri uçuştururuz :)
ay inşallah canım
hoşbuldum canım

hoşbuldum canım

yasemincim ben de mışıl mışıl uyuyorum uykumun kaçtığı olmadı pek ama artık gece ağrılarım dönüşlerde sıkıntılarım çoğaldı malesef. kuku ağrım da var özellikle ayağa kalkınca ağrım oluyor. tırsmaya başladım :)

ay çok kötü bi durum yasemin arada ben de yaşıyorum ama hamilelikte olmadı çok şükür o kadar aptalca şeyler düşünürüm ki yatakta neredeyse yaşayacakmışım gi,bi hssedip kafayı yiyecek gibi oluyorum. sonra sabah düşündüklerim aklıma geliyo kendime bi tarafımla gülüyorum... gece galiba başka bir formatta oluyo insan...

ben de çok fenayım ya kızım hiç uyutmuyo..... doğsun artık yoksa ben onu çıkartcam :)... uykularım bölük pörçük kaburgalarıma yediğim tekmelerle uyanıyom....

nino hoşgeldin canım. hayırlı olsun senin de iznin. ben de eve çıktım sayılır ama pire uçuşturamıyom malesef atmam gereken mailler vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…