Günaydın fıstıklarım,
Nasılsınız? Ben çok şükür hala tek parça olarak aranızdayım geçen hafta benden atraksiyon bekleyenlere inat benim kız sabretti ama bu hafta artık hanım istesede istemese de kucağımızda olacak:))))
biz de uyandık kahvaltımızı yaptık maillerimizi gönderiyos teyzeleri ile yazışıyoz vs. :) gece birkaç defa uyandım nasıl ağrım var. zor uyudum walla. kulakların çınladı mı??? kaydirigubbakcemile3günaydın baharcım iiyim ne olsun şimdi uyandık paşamla hemen pc yi açtık, sen neler yapıon bakem?
biz de uyandık kahvaltımızı yaptık maillerimizi gönderiyos teyzeleri ile yazışıyoz vs. :) gece birkaç defa uyandım nasıl ağrım var. zor uyudum walla. kulakların çınladı mı??? kaydirigubbakcemile3
meraba dilek, ay çok az kaldı senin kızının gelişine, hadi bakalım ben de senin adına senin kadar heyecanlıyım....
dilekcim hoşgeldin canım. ayyy bu hafta kavuşuorsun kızına ne güzel.
günaydın cnm ay sabah daha seni düşünerek uyandım inan dedim ne heycanlı ne kadar az kaldı uyuyabiliyormu acaba heycandan diye....cnm bnm sağ salim inş. defne eylül e kavuşçan artık...çok duygulanıyorum o kadar çok şeyi paylaştıkki sanki çok uzun yıllardır tanıdığım insanlar gibi oldu burdaki herkes ... herkes bnm için çok özel burdakisenağlama
hep te böle devam edicek inş...
Dilekçim günaydın , tebrik ederim canım seni bence sen gayet rahat bir şekilde , bakımını falann yapıp ööle gideceksin :)
Dilek günaydın çok az kaldı
Emel ile Ela dan başka doğum olmadı değil mi
yooo çınlamadı çünkü ben artık çok güzel uyuyorum gözlerim açılmıyoo wc ye zor kalkıyom bahar cımmm....
günaydın kızlarrrr? Herkes iyidir inş. Bende hala tek parçayım ama dün gece sancım oldu ilk defa. Hani diyolar ya sırttan bele ordan kasıklara vuran cinsinden. 1 saat devam etti ama ondan sonra fıssssssss kaydirigubbakcemile3
Dilekcim ne güzel ya bu hafta sende anne olucaksın. Darısı başımıza inş.
Dilek sana sorayım çalışamaz raporu alırken de yine vizite ile gidiyoruz değil mi , yine 3 tane evrak veriyorlar biri hastaneye , biri bana , biri iş yerime :)))
Amin canım inşallah bakarsın senin kızda gelir bu hafta bizi yalnız bırakmazsınız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?