gülay cım saol canım benim
özge cim hoşgeldin bence yaklaştığının bi habercisi o sancıılar hadi hayırlısı cnm ben bu hafta umutluyum senden inş.
dilek çim herşey gönlünce olsun inş. şimdiye kadar planlı programlı oldu herşeyiniz doğuma kadar da herşey sorunsuz olucak ben eminim cnm arkadaşım
özge cim hoşgeldin bence yaklaştığının bi habercisi o sancıılar hadi hayırlısı cnm ben bu hafta umutluyum senden inş.
İnş. cnm hayırlısı bakalım. Sağ salim kucağına al inş. sende kızını. Ayyy valla heyecanlandım Dilekcim ya bizi sakın habersiz bırakma. Çatlarız artık perşembe günü valla. Saat kaçta giriceksin sen sezeryana?
Hayırlısı cnm evet ya ne güzel olur bu hafta gelse benim kızımda. İnş. normal yollarla gelir :Saruboceq:
Amin canım inşallah muhtemelen prş günü en geç sabah 8:00'de sezeryana giricem. Cuma öğleden sonra eve geliriz muhtemelen ama bir şekilde haber yollarım sizlere emsalle.
Hadi hayırlısı tatlım. 4 gözle haber bekleriz artık. Tabiki minik zuzunun fotosunuda isterisssss öle kuru kuru haber olmazzzzzz zemuszemus
Tşk ederim fıstıklarrr. Allah hepimizin gönlüne göre versin inş. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Sağlıkla gelsin minik kuzularımız. Yataklarında yatsınlar güzel güzel uyusunlar emsinler. :Saruboceq:
Özge maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?