2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
herkesler burda gibi ama herkesler meşgul gibi
ben de açtım bilgisayarı ama başında duramıyorum pek
evin tozunu kabaca bi alıp yemek olayına girişmem lazım
iftara misafirim gelecek

mozicim zeytincim günaydın...

artık bu haftadan itibaren öyle teker teker değil üçer beşer gelecek bebek haberleri değil mi?:)

gamma, benim kızlar sığmıyor artık karnıma. bak neler var bende:

1- kasılmalar göbek deliğimin üstündeki bölgeyi aşırı gerdiği için orada kasılma olsa da olmasa da acı var.
2- kasılmaların kendisi pek ağrı yapıyor, hele ki küçük ya da büyük tuv. az da olsa varsa. geceleri çoook daha ağrılı oluyor. o yüzden uykularım pek fena
3- derim o kadar gergin ki hassasiyet ve kaşıntı var. kaşımamak nemli tutmak için uğraşsam da çat diye çatlamak üzereyim gibi geliyor
4- sürekli yattığım için de sırtım ağrıyor
5- ve son bir kaç gündür bebeler sıkıştıkça kaburgama kabugama (ve başka bilimum bölgeye) ayak dayıyorlar. (baş gelişi ikisi de)

yaaaa bir selam ver bin ah işit gammacım :)

mozicim, bugün saat ikide randevum. ama alttan servikse baktırmak istemiyorum artık. yeter. hem drla tanışalım. sularına baksın kilolarına baksın. belki kasılma ile ilgili biişeyler söyler. kasılma ilacım da bitti onu yazdırırım. bu arada kayınbirader (dr ya kendisi) devlet hastanesinde yap sezeryanı diyor pufff. yine kafam karıştı.

pembe canım tabiki sende ki sıkıntı bizdekinin iki katı..

ben öğlen izin aldım, anacım gelmiş tatilden, gidiyim yanına....

Neden öyle dediki? Sen genel anestezimi istiyosun pembe?

Günaydın herkese...
Doğum yapanların gözü aydın günü gelenlere de Allah kolaylık versin....
Artık sıra bana da gelsin.Sürekli oğlumu kucağıma aldığım anı hayal ediyorum.Henüz erken ama daha dayanamıyorum.Dr hadi alalım dese koşa koşa ameliyathaneye girip masaya uzanıp başlayalım derim gibi geliyor.

Aman pembecim , üçer beşer gelsinler sağlıkla gelsinler :) Bizim gibi izne ayrılacak olanlar da azıcık dinlensinler de öyle gelsin zuzular :)

pembecim kaçıncı haftanda alıcaklar bebişleri nasipse ikiz gebeliklerde senin şu anki haftan müsait aslında bence ama

günaydın cnm..hayırlısı ...acele etme çok arıcan bu günleriii

herkese slmlar
amaaanınnnnnn canımıniçi dilekim gelmiş hayatım sen nerelerdesin yaaa
bayadır gelmedin topiğe merak ettim dün akşam eşim bile seni sordu dilek nasılmış
hiç bahsetmiyorsun bu ara kötü bişey yok inşallahh dedi :)))
dedim o şimdi hazırlık ve heyecan içinde gelmiyor nete ve msn e dedim
hayatım bir ara gelde konuşalım olurmu ??
bu arada hastanenin akşam ziyaret saati varmıki yaa seni görmeye gelmek istiyorum ama biliyorsun ancak eşim varken çıkabiliyorum ben bir sorup öğrensek tatlışkom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…