2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mozi, bebeler riskli haftayı atlattı artık. neden özele o kadar para veriyorsunuz devlet hastanesinin imkanları iyi diyor

fussi, olur mu mümkünse eğer ve bir sorun yoksa 37.-38. haftaya kadar bekleniyor ikizler için. şu haftamda bile küvez olasılığından henüz kurtulmuş değilim. hoş eğer bebekler sağlıklıysa en fazla 3-5 gün kalırlar (ama kalmayabilirler de) bu yüzden en azından bir - iki hafta daha dayanabilse vücudum çok iyi olacak...

Baharcım ben 1 temmuzdan beri evdeyim siz bekleyin evin tadını çıkarın ben de 37 yi tamamlayıp doğurayım

Benim de dünden beri aşırı derecede göbeğim kaşınıyor , beyefendi kafasını dayadı göbeğimin ortasına , kaşımamak için elimden geleni yapıyorum yağlıyorum ama faydası yok sanırım bu hafta çatlarım ben

ah canım ya kıyamam sana ben az kaldı tatlım

Merhaba kızlar,
Benim sezeryan tarihi yarın. Sabah 9 da alacaklar sezeryana inşallah. Allah herkese sağlıklı problemsiz doğum nasip etsin. Bugüne kadar heyecan yoktu ama şimdi heyecanlanıyorum biraz. Birde sezeryandan sonra myom ameliyatı durumum var doktor duruma göre bakcam çok kanama faln olmuyacaksa alcaz dedi. Bebişimin yatağını falan serdik. Hala hazırlık bitmedi ya yarın doğurcam oysaki....

Emelcim mrb gözün aydın canım bebiş gelmiş sağlıcakla.Sen nasılsın dikiş yerleri acıyor mu

günaydın cnm hadi hayırlısı olsun,myom ameliyatında hallolur inş.sağ salim
pembecim benim bi tanıdığımın ikizleri 34.haftada alındı ve küveze bile girmediler o bakımdan dedim cnm

27 ağustos sabah 8:00 de canım.

dilekcim bende bir kaç gundur seni dusunuyorum az kaldı dogumuna diye ...heyecan tavan yapmıstır sizde ......hayırlısı ile alcaksın minigini kucagına insallah . . . .spinal ya da epidural belli mi canım?

ayyyy canım senin de yarın demek ha ....hayırlısı ile insallah sende kavus bebisine canım .....heyecan dorukta tabi....genel anestezi heralde canım senin

Canım hayırlısıyla kucağına al inşallah bebişini kucağına...Benim daha 2 gün olmasına rağmen acayip heyecanlıyım senin durumunu düşünemiyorum bile. Allah yardımcın olsun canım sağlıklı, rahat geçen bir doğum olur inşallah. opuyorumnanaktan

27 ağustos sabah 8:00 de canım.

Harika canım yaa çok az kalmış süper bi heyecan ay ben yine yaşamak istiyorum o heyecanı kızlar ben seneye bidaha yapcam eheheh.. seneye yine eylül annelerinde görüşürüz deeeeermişim...

Dilekcim ne güzel yaa 39 haftalık olacaklar süper bi vakit valla yaaa. Benim kızda dışardan yetişmeye çalışıyo arkadaşlarına napsın yaaa garibim.

yeni gelenler hoşgeldiler, ben de ortadan kayboldum tekrar geldim. ama bugün son günüm oldugundan pek kalamayacağım görünüyor.
asıl neye üzülüyorum biliyor musunuz, önümüzdeki 15 gün yani evime gecinceye kadar internetim yok. ancak haftasonu belki gireceğim. sizlerden ayrı kalmak zor olacak.
baksanıza bu hafta 5 doğum varmış kısmetse, ben döndüğğümde kimse kalmamış olacak mafoldumben

nino hoşgeldin canım. hayırlı olsun senin de iznin. ben de eve çıktım sayılır ama pire uçuşturamıyom malesef atmam gereken mailler vardı

Baharcım, evden hala çalışturuyorlar di mi seni. valla çok ayıp. inşallah doğumdan sonra kurtulursun bari... senin de 25 eylül di mi tahmini tarih?

Emel hoşgeldin, bebiş nasıl?
Pembe senin için de dua ediyorum; inşallah bebişler daha dayanacak...

Emelcim mrb gözün aydın canım bebiş gelmiş sağlıcakla.Sen nasılsın dikiş yerleri acıyor mu

sagol canım benim ben gayet iyiyim ..oğlumda oyle . ..artık kendi isimi kendim halledebiliyorum.....dikis yerim çok yattıgım yerden dogrulurken sızlıyor ama oda oyle dayanılmayacak birsey degil . . . . .carsamba gunu kontrolumuz var

günaydın emel cim ata bebek nasıl???

merhaba canım benim iyi masallah az once emzirdim uyuyo :) sık sık emzirmeye calıstım iki gundur de mama takviyesi yapmıyoruz insallah yapma geregi de duymayız

sen nasılsın canım

Gülay, haftasonu kocam getirdi Nuby'leri. yalnız biberonda BPA free yazıyor ama emziklerde ve kaşıkta yazmıyor. senin aldıklarında hepsinde yazıyor muydu canı?

bu arada Paşabahceye gittim; bir sürü de şey aldık; hakkaten çok şirin şeyler vardı. Gülay sen olmasan yani alışveriş olayında bitmiştik a.s.

Özlem ne güzel yarın kavuşuyorsun zuzuna :) En geç yarın öğlene tanışacaksın evladınla ne güzel bir duygu ya Allahım hepimize nasip etsin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…