mesela dilekçim isim alalım cnm
Bu hafta doğum yapacak çok kişi olacak bence.
gamma, benim kızlar sığmıyor artık karnıma. bak neler var bende:
1- kasılmalar göbek deliğimin üstündeki bölgeyi aşırı gerdiği için orada kasılma olsa da olmasa da acı var.
2- kasılmaların kendisi pek ağrı yapıyor, hele ki küçük ya da büyük tuv. az da olsa varsa. geceleri çoook daha ağrılı oluyor. o yüzden uykularım pek fena
3- derim o kadar gergin ki hassasiyet ve kaşıntı var. kaşımamak nemli tutmak için uğraşsam da çat diye çatlamak üzereyim gibi geliyor
4- sürekli yattığım için de sırtım ağrıyor
5- ve son bir kaç gündür bebeler sıkıştıkça kaburgama kabugama (ve başka bilimum bölgeye) ayak dayıyorlar. (baş gelişi ikisi de)
yaaaa bir selam ver bin ah işit gammacım :)
Dilekcim senin sezeryan günün nedir canım bu hafta mı?
Merhaba kızlar,
Benim sezeryan tarihi yarın. Sabah 9 da alacaklar sezeryana inşallah. Allah herkese sağlıklı problemsiz doğum nasip etsin. Bugüne kadar heyecan yoktu ama şimdi heyecanlanıyorum biraz. Birde sezeryandan sonra myom ameliyatı durumum var doktor duruma göre bakcam çok kanama faln olmuyacaksa alcaz dedi. Bebişimin yatağını falan serdik. Hala hazırlık bitmedi ya yarın doğurcam oysaki....
27 ağustos sabah 8:00 de canım.
Merhaba kızlar,
Benim sezeryan tarihi yarın. Sabah 9 da alacaklar sezeryana inşallah. Allah herkese sağlıklı problemsiz doğum nasip etsin. Bugüne kadar heyecan yoktu ama şimdi heyecanlanıyorum biraz. Birde sezeryandan sonra myom ameliyatı durumum var doktor duruma göre bakcam çok kanama faln olmuyacaksa alcaz dedi. Bebişimin yatağını falan serdik. Hala hazırlık bitmedi ya yarın doğurcam oysaki....
Merhaba kızlar,
27 ağustos sabah 8:00 de canım.
nino hoşgeldin canım. hayırlı olsun senin de iznin. ben de eve çıktım sayılır ama pire uçuşturamıyom malesef atmam gereken mailler vardı
Emelcim mrb gözün aydın canım bebiş gelmiş sağlıcakla.Sen nasılsın dikiş yerleri acıyor mu
günaydın emel cim ata bebek nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?