2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım heyecan her geçen dakika katlanarak artıyor önceden eşimle evlenmeden önce bir yerlere gezmeye gideceksek eşimin saat sayma huyu vardı bana mesajlar çekerdi şu kadar saat kaldı diye sırnaşık şey şimdi görmelisiniz eşim yine başladı saatleri saymaya 1 haftadır saat sayıyor kaydirigubbakcemile3

Pembe valla yeni devlet hastanesinde yapıcaksan orası güzelmiş evet. Ama benim doktorum eski sskda olduğu için pek hoşlaşmadım ben orayla aslında. Birde ben sez. olursa epidural istediğimden orda epidural yapmıyolarmış. O yüzden özelde olucak

Özlemcim demek yarın alıyorsun sende kuzunu kucağına he. Sağ salim inş. En kısa zamanda haberleri bekliyoruz cnm. Allah kurtarsın. Dualarımız seninle

canım allah yardımcınız olsun. myomdan korkma bence kolaylıkla alıverecek doktorun...

candy5 canım yaaa ne güzel sende yarın miss kokulu meleğini kucaklayacaksın haa
Allah ım ne güzel yaaaa benimde 8 günüm kaldı Allah kısmet ederse
senin dileğin ve ayferin heyecanını düşünemiyorum bile :)))

emelcim seni, tebrik edememiştim.

allah analı babalı büyütsün. maşallah!

sagol canım iyi dileklerin icin amin :) sende antalya ya donmussun ..nasıl bebeklerin durumları

hmmm ya ben devlet hastanesinde genel anestezi yapıyorlarsa istemem. bunu öğrenmem lazım.

2 kere genel anestezi yemiş bir insan olarak uyanma şeklinin pek fena olduğunu ve bir daha yaşamak istemediğimi söyleyebilirm. tabi bir de doktorun "bebekler sağlıklı" dediği anı yaşamak, hemen kucaklamak çooooooook istiyorum

Evet cnm bir öğren bencede. Doktorum bana yapılmadığını söylemişti.

günaydın cnm hadi hayırlısı olsun,myom ameliyatında hallolur inş.sağ salim
pembecim benim bi tanıdığımın ikizleri 34.haftada alındı ve küveze bile girmediler o bakımdan dedim cnm

Özlem ne güzel yarın kavuşuyorsun zuzuna :) En geç yarın öğlene tanışacaksın evladınla ne güzel bir duygu ya Allahım hepimize nasip etsin ....

canım allah yardımcınız olsun. myomdan korkma bence kolaylıkla alıverecek doktorun...

Kızlar hepinize iyi dileklerinizden ve esik etmediğiniz dualarınızdan dolayı teşekkür ederim. Biraz heyecan, mutluluk, biraz da korku var ne yalan söyleyeyim. Sabahı nasıl etcez bakalım. Artık kısmet ne zamana foruma girebilirim bilmiyorum. Sizleri haberdar etmeye çalışırım. Birazdan çıkacağım. Annemler o nerde bu nerde sorup duruyorlar gideyim de onlara yardım edeyim.
Emelcim sen ve bebiş iyisinizdir umarım. Doktorum ameliyat da olsa epidural yapmayı düşünüyor canım. Genel anestezi taraftarı değil.

ya yazdıklarım gelmemiş uffff
emelcim sütün yarasın ata bebeişine inş. bizde iyiyiz son muayne geçen perşembeydi normal doğum %70-80 mümkün dedi dr yapabilrisin oğlanda büyümüş maaşallhhh bekliyos cnm artık dua et bizede

canım hadi Allah ım yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz
kendine ve meleğine iyi bak Allah a emanet olun öpüyoruz sizi

emsalcim sen nasılsın ayakların nasıl oldu cnm? gamzeden aldım haberlerini ama benmkiler biraz daha ii akşamdan beri şişme azaldı sanki biraz ama..

Merhaba Sevgili Eylül anneleri,
beni aradaki katılımlarımdan hatırlayanlar vardır sanırım. Size işlerimin yoğunluğundan pek katılamadım, izine ayrılıncada tepeden inme aranıza dalmak istemedim:çok üzgünüm: Ama heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim, bende yarın sabah 9 itibariyle oğlumu dünyaya getiricem inşallah. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin...

selam kızlar... annemler geldi artık pek giremiyorum ama aklım hep burda kalıyo...bu hafta bebeişlerimiz çoğlaıyo ne güzel.. herkese şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…