ємєℓ;8652539 .!.:selamlaarrrrr herkese opuyorumnanaktan
ємєℓ;8652743 .!.:dilekcim bende bir kaç gundur seni dusunuyorum az kaldı dogumuna diye ...heyecan tavan yapmıstır sizde ......hayırlısı ile alcaksın minigini kucagına insallah . . . .spinal ya da epidural belli mi canım?
ayyyy canım senin de yarın demek ha ....hayırlısı ile insallah sende kavus bebisine canım .....heyecan dorukta tabi....genel anestezi heralde canım senin
Merhaba kızlar,
Benim sezeryan tarihi yarın. Sabah 9 da alacaklar sezeryana inşallah. Allah herkese sağlıklı problemsiz doğum nasip etsin. Bugüne kadar heyecan yoktu ama şimdi heyecanlanıyorum biraz. Birde sezeryandan sonra myom ameliyatı durumum var doktor duruma göre bakcam çok kanama faln olmuyacaksa alcaz dedi. Bebişimin yatağını falan serdik. Hala hazırlık bitmedi ya yarın doğurcam oysaki....
yeni gelenler hoşgeldiler, ben de ortadan kayboldum tekrar geldim. ama bugün son günüm oldugundan pek kalamayacağım görünüyor.
asıl neye üzülüyorum biliyor musunuz, önümüzdeki 15 gün yani evime gecinceye kadar internetim yok. ancak haftasonu belki gireceğim. sizlerden ayrı kalmak zor olacak.
baksanıza bu hafta 5 doğum varmış kısmetse, ben döndüğğümde kimse kalmamış olacak mafoldumben
Baharcım, evden hala çalışturuyorlar di mi seni. valla çok ayıp. inşallah doğumdan sonra kurtulursun bari... senin de 25 eylül di mi tahmini tarih?
Emel hoşgeldin, bebiş nasıl?
sagol canım hosbuldum :)
Pembe senin için de dua ediyorum; inşallah bebişler daha dayanacak...
emelcim seni, tebrik edememiştim.
allah analı babalı büyütsün. maşallah!
Pembe valla yeni devlet hastanesinde yapıcaksan orası güzelmiş evet. Ama benim doktorum eski sskda olduğu için pek hoşlaşmadım ben orayla aslında. Birde ben sez. olursa epidural istediğimden orda epidural yapmıyolarmış. O yüzden özelde olucak
hmmm ya ben devlet hastanesinde genel anestezi yapıyorlarsa istemem. bunu öğrenmem lazım.
2 kere genel anestezi yemiş bir insan olarak uyanma şeklinin pek fena olduğunu ve bir daha yaşamak istemediğimi söyleyebilirm. tabi bir de doktorun "bebekler sağlıklı" dediği anı yaşamak, hemen kucaklamak çooooooook istiyorum
günaydın cnm hadi hayırlısı olsun,myom ameliyatında hallolur inş.sağ salim
pembecim benim bi tanıdığımın ikizleri 34.haftada alındı ve küveze bile girmediler o bakımdan dedim cnm
ємєℓ;8652743 .!.:dilekcim bende bir kaç gundur seni dusunuyorum az kaldı dogumuna diye ...heyecan tavan yapmıstır sizde ......hayırlısı ile alcaksın minigini kucagına insallah . . . .spinal ya da epidural belli mi canım?
ayyyy canım senin de yarın demek ha ....hayırlısı ile insallah sende kavus bebisine canım .....heyecan dorukta tabi....genel anestezi heralde canım senin
Canım hayırlısıyla kucağına al inşallah bebişini kucağına...Benim daha 2 gün olmasına rağmen acayip heyecanlıyım senin durumunu düşünemiyorum bile. Allah yardımcın olsun canım sağlıklı, rahat geçen bir doğum olur inşallah. opuyorumnanaktan
Özlem ne güzel yarın kavuşuyorsun zuzuna :) En geç yarın öğlene tanışacaksın evladınla ne güzel bir duygu ya Allahım hepimize nasip etsin ....
Pembe valla yeni devlet hastanesinde yapıcaksan orası güzelmiş evet. Ama benim doktorum eski sskda olduğu için pek hoşlaşmadım ben orayla aslında. Birde ben sez. olursa epidural istediğimden orda epidural yapmıyolarmış. O yüzden özelde olucak
Özlemcim demek yarın alıyorsun sende kuzunu kucağına he. Sağ salim inş. En kısa zamanda haberleri bekliyoruz cnm. Allah kurtarsın. Dualarımız seninle
canım allah yardımcınız olsun. myomdan korkma bence kolaylıkla alıverecek doktorun...
candy5 canım yaaa ne güzel sende yarın miss kokulu meleğini kucaklayacaksın haa
Allah ım ne güzel yaaaa benimde 8 günüm kaldı Allah kısmet ederse
senin dileğin ve ayferin heyecanını düşünemiyorum bile :)))
Kızlar hepinize iyi dileklerinizden ve esik etmediğiniz dualarınızdan dolayı teşekkür ederim. Biraz heyecan, mutluluk, biraz da korku var ne yalan söyleyeyim. Sabahı nasıl etcez bakalım. Artık kısmet ne zamana foruma girebilirim bilmiyorum. Sizleri haberdar etmeye çalışırım. Birazdan çıkacağım. Annemler o nerde bu nerde sorup duruyorlar gideyim de onlara yardım edeyim.
Emelcim sen ve bebiş iyisinizdir umarım. Doktorum ameliyat da olsa epidural yapmayı düşünüyor canım. Genel anestezi taraftarı değil.
ben de kaçtım kızlar. insilün vurulacağım yemek yiyeceğim sonra da dr.
öptüm herkesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?