2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım ne güzel.. nasıl heyecanlısındır şimdi..sağ salim kucağına alırsın inşallahhh...bizim de en fazla on günümüz var.. doktor kesin bir tarih vermedi bize...

hoşgeldin cnm hayırlsı olsun sağ salim kavuş inş. yavruşuna

Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla bebeğini al kucağına ne güzel bir heyecan

Emel seni yakalayamadım üzüldüm bebişini öp benim için kocaman çok tatlı resmini gördüm

emsalcim sen nasılsın ayakların nasıl oldu cnm? gamzeden aldım haberlerini ama benmkiler biraz daha ii akşamdan beri şişme azaldı sanki biraz ama..

tatlım daha iyi ayaklarım yani hala şişler ama morlukları yok iki gündür ama dr.un dediği gibi ayaklarımı havada tutuyorum artık
önümde bir sehpa ve yastık ayaklar üstünde laptop kucagımda :))))

ay ne güzel bir haber daha Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ne güzel benim daha var bende bir an önce bebişim gelsin istiyorum doğumdan sonra resim ve doğum öykünü bekliyoruz haber vermeyi unutma canım

hatırlıyorum canım ben seni :)))
çok fazla yazmasanda altta okuyup takip edenlerdensin :))))))
canım yaa ne güzel yarın sabah güne oğlunla birlikte günaydın diyeceksin haa
Allah ım yaa benimde az kaldı ama sizleri duydukça ben daha çok heyecan yapıyorum sizden Allah ım yardımcın olsun arkadaşım
erkekinin resmini ekle ama olur mu

Sezens Allah hayırlı doğum nasip etsin. Allah kurtarsın cnm sağ salim.

Ne güzel ya bu hafta birsürü bebişimiz olacak opuyorumnanaktan

kızlar güya bugün evdeydim ben dimi. telefon geldi eşim beni aldı evden ve şuan ofisteyim. yazık babanecim de yalnız kalmıyım diye oruç oruç kalktı geldi benle. bana dinlenme yok bu gidişle ofiste doğurcam ben sanırım
özlemcim, sezenscim allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin meleklerinizi hayırlısı olsun kızlar.

ah canım benim ya valla artık kolumu kaldırmaya halim yok ama napayım benim de son 4 günüm doğurmayız canım inşallah sen bunları düşünme ama dikkat et

Baharcım , üzülme canım ... Ama sizin iş yerinde senden başka kimse yok mu senin işini, yapacak , yani doğuma giderkende loptop mı alıcan yanına :)

ah canım benim ya valla artık kolumu kaldırmaya halim yok ama napayım benim de son 4 günüm doğurmayız canım inşallah sen bunları düşünme ama dikkat et

Denizcim sorma ,az önce görümcemle konuşuyorumda eee 5 hafta aktaracaktın hani bir haftan yanıyor haberin var mı diyor ben de diyorum ben geçen hafta ayrılacaktım zor duruyorum kendini kötü mü hissediyorsun diyor ya kötü hissetmesemde gücüm kalmadı ya...Yaşamayan bilemez yani ,ayrıca dönüşümün olmadığını bilmedikleri için böyle üstüme düşüyorlar , kocama kızıyorum ya demiyor ki yasemin bir müddet işten ayrılacak diye ıyyyyyyyy ıyyyyyyyyyyyy....

Baharcım , üzülme canım ... Ama sizin iş yerinde senden başka kimse yok mu senin işini, yapacak , yani doğuma giderkende loptop mı alıcan yanına :)

ya bizim ofiste ben, eşim ve bir eleman daha var. sahada diğer elemanlarımız. eşimle diğerinin sahaya gitmesi gerekti acilen. e ofisi kapatamadılar. ben geldim burdan halletmem gerekenler de vardı. hep takip halinde olmam gerekiyor canım. işimiz gemilerle ve kaçırırsam yanarım :) hep mesaim bittiğinde, tatillerde falan düşünmeyeceğim bir işim olsun istemiştim başıma gelene bak mafoldumben

öyle walla yaaaa. köşe yastığı gibiyim. kalkasım yok yerimden. allah bize sabır versin walla :)
amin canım

valla ya bana da herkes çok iyi çalıştın diyor maşallah deyin dedim ama gel birde bana sor geceleri uyunmuyor oturamıyon kalakamıyon evet iyiyim ama işte bir hamile ne kadar iyi olursa valla bir iki hafta evde otursam süper olur biraz evimde kafamı dinliyim istiyorum

selam kızlar...Bu ağrılarım yüzünden pc başına fazla oturamıyorum..

Aranızda oruç tutan var mı?...Ben pek cesaret edipte tutmadım daha doğrusu denemedim daha..Sizce tutabilir miyim..Bebeğime bi zararı olur mu ?

Canım çok sevindim bu hafta bir bebek daha katılıyor aramıza :lepi: Hayırlı bir doğum sağlıklı bir bebek dilerim canım.

yasemin ya senin çevrendekiler de ne meraklı herşeye bir yorum yapıyorlar mutlaka. walla halime şükrediyorum genelde çevremde pozitif insanlar var öyle habire tepem atmıyor.
denizcim inşallah bebekler azcık beklerler annecikler bir iki hafta evde dinlensinler diye :)

meraba kızlar nasılsınız ben çok yoruldum temizlik yaptım camları sildim cuma günü annem geliyo evin ne pis demesin diye her yer pırıl pırıl ama bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…