Merhaba Sevgili Eylül anneleri,
beni aradaki katılımlarımdan hatırlayanlar vardır sanırım. Size işlerimin yoğunluğundan pek katılamadım, izine ayrılıncada tepeden inme aranıza dalmak istemedim:çok üzgünüm: Ama heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim, bende yarın sabah 9 itibariyle oğlumu dünyaya getiricem inşallah. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin...
beni aradaki katılımlarımdan hatırlayanlar vardır sanırım. Size işlerimin yoğunluğundan pek katılamadım, izine ayrılıncada tepeden inme aranıza dalmak istemedim:çok üzgünüm: Ama heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim, bende yarın sabah 9 itibariyle oğlumu dünyaya getiricem inşallah. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin...
Merhaba kızlar,
Benim sezeryan tarihi yarın. Sabah 9 da alacaklar sezeryana inşallah. Allah herkese sağlıklı problemsiz doğum nasip etsin. Bugüne kadar heyecan yoktu ama şimdi heyecanlanıyorum biraz. Birde sezeryandan sonra myom ameliyatı durumum var doktor duruma göre bakcam çok kanama faln olmuyacaksa alcaz dedi. Bebişimin yatağını falan serdik. Hala hazırlık bitmedi ya yarın doğurcam oysaki....
emsalcim sen nasılsın ayakların nasıl oldu cnm? gamzeden aldım haberlerini ama benmkiler biraz daha ii akşamdan beri şişme azaldı sanki biraz ama..
kızlar güya bugün evdeydim ben dimi. telefon geldi eşim beni aldı evden ve şuan ofisteyim. yazık babanecim de yalnız kalmıyım diye oruç oruç kalktı geldi benle. bana dinlenme yok bu gidişle ofiste doğurcam ben sanırım
özlemcim, sezenscim allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin meleklerinizi hayırlısı olsun kızlar.
ah canım benim ya valla artık kolumu kaldırmaya halim yok ama napayım benim de son 4 günüm doğurmayız canım inşallah sen bunları düşünme ama dikkat et
ah canım benim ya valla artık kolumu kaldırmaya halim yok ama napayım benim de son 4 günüm doğurmayız canım inşallah sen bunları düşünme ama dikkat et
Baharcım , üzülme canım ... Ama sizin iş yerinde senden başka kimse yok mu senin işini, yapacak , yani doğuma giderkende loptop mı alıcan yanına :)
amin canımöyle walla yaaaa. köşe yastığı gibiyim. kalkasım yok yerimden. allah bize sabır versin walla :)
Denizcim sorma ,az önce görümcemle konuşuyorumda eee 5 hafta aktaracaktın hani bir haftan yanıyor haberin var mı diyor ben de diyorum ben geçen hafta ayrılacaktım zor duruyorum kendini kötü mü hissediyorsun diyor ya kötü hissetmesemde gücüm kalmadı ya...Yaşamayan bilemez yani ,ayrıca dönüşümün olmadığını bilmedikleri için böyle üstüme düşüyorlar , kocama kızıyorum ya demiyor ki yasemin bir müddet işten ayrılacak diye ıyyyyyyyy ıyyyyyyyyyyyy....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?