2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Neyse kızlar ben kaçıyorum, bakalım benim sıpam ne alemde kendinize iyi bakın :))
güle güle canım güzel haber bekliyoruz

canım dinimiz müsade etmiş bende çok üzülüyorum tutuamadığım içn ama ilk fırsatta yerine tutucağım gün uzun su içilmiyor o yüzden bebeğe zararlı olabilir bana doktorum sakın tutma dedi emzirme dönemi bitince kaza edersin canım

Neyse kızlar ben kaçıyorum, bakalım benim sıpam ne alemde kendinize iyi bakın :))
hadi bakalım güzel haberlerle gel canımcım.
canım ben oruç tutmayı aklımın ucundan bile geçirmedim şu halimle. bence tutulması da doğru değil. sonuçta bizim en azından su içmeye ihtiyacımız var. allah ta kolaylığını vermiş borçlanıp sonra ödeyebiliyorsun. bence sen de kendini zorlama.

hayır canım bu halde oruç tutulmaz lohusalık bitince tutarsın

bende öyle düşünüyorum ama kaza yapmak da çok zor olucak...Ben oruç olmamama rağmen çok susuyorum...

inşallah canım haftasonu valimize eşyalarıda koyacağım herşeyimiz hazır olcak
meraba kızlar nasılsınız ben çok yoruldum temizlik yaptım camları sildim cuma günü annem geliyo evin ne pis demesin diye her yer pırıl pırıl ama bittim

canım yormasaydın kendini gelen yabancı değil nasılsa

meraba kızlar nasılsınız ben çok yoruldum temizlik yaptım camları sildim cuma günü annem geliyo evin ne pis demesin diye her yer pırıl pırıl ama bittim

hoşgeldin güzelim de o karnınla nasıl cam sildin yaaaaa. bak fark etmiyoruz ama bizi ve bebeklerimiz çok kötü etkiliyor bu yorgunluklar. annen neden desin ki evin ne pis diye. ayrıca dese bile sağlığınızdan daha mı değerli yani. yapmayın kızlar lütfen yaaaa...

bende öyle düşünüyorum ama kaza yapmak da çok zor olucak...Ben oruç olmamama rağmen çok susuyorum...

ama şimdi tutmakdan daha iyi canım kışında tutabilirsin günler kısayken daha iyi olur benmide oda arkadaşım oruçlu onun karşısında yiyip içemiyorum zor oluyor ama hiç rahat edemem ben etkilenmiyorum diyor ama yapamam

valla canım bende he an doğururum diye evi hep temiz tutuyorum daha az önce ütü yaptım...işler hiç bitmiyor ki...

valla bi ara aşağı düşecem diye çok korktum ama çok pislenmişti ben yapmasam annem yapacak yaşlı oda kıyamadım

valla canım bende he an doğururum diye evi hep temiz tutuyorum daha az önce ütü yaptım...işler hiç bitmiyor ki...

orası öyle ama ben eşime güveniyorum valla ani bir doğum anında o evi bir güzel temizler zaten 8 aydır süpürge falan yapmıyorum ya kadın geliyor ya eşim yapıyor dün benimde ütülerim vardı ama hiç halim yoktu bu akşam bir bakarım umarım biri iki parça ütülerim

canım ütüdür falan çok yorucu işler değil. ben de evimi temz tutmaya çalışıyorum kendimi çok zorlamadan yormadan yapıyorum ama. hayatta cama uzanmam. bana pis dicek insan da varsın desin sofrasını da ayrı açsın yani hiç kasamam kendimi... :umursamaz:

denizcim canım ben haftasonu burda pek bi azar işittim hastane çantam hazır değil diye hemen hazırlamakta fayda var canımcım. aman kimse duymasın kaydirigubbakcemile3

benim eşimin pek faydasını göremedim malesef...fisfisfis

baharcım yalnız değilsin benim çantamda hazır değil hatta beşiği bile daha almadım diğer oğlum yatmak ister diye kısmetse bu haftasonu alcazkaydirigubbakcemile3

valla bi ara aşağı düşecem diye çok korktum ama çok pislenmişti ben yapmasam annem yapacak yaşlı oda kıyamadım

güzelim sana ne desem bilemedim. hamilelikte ağırlık merkezimiz değişiyor. düz yolda yürürken zorlanıyoruz da pencereye çıkmak çok tehlikeli gerçekten hata yapmışsın. beni yanlış anlama benim bir yakınım bu tip şeyler yüzünden bebeğini kaybetti karnında. çok korkuyorum duyunca o nedenle. dikkatli olmak lazım canım.

Bahar cığım benim hazır bohçanın içinde duruyor koku falan siner diye koymamıştım ama bu hafta sonu valize transfer olcaklar

canım haklısın ama dayanamadım bidaha yapmam kızmamafoldumben

evet canım haklısın bende forumda okumuştum biri son ayında banyoda temizlik yaparken karnının üstüne düşmüş bebeğini kaybetmiş o yüzden kesinlikle sana katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…