güle güle canım güzel haber bekliyoruzNeyse kızlar ben kaçıyorum, bakalım benim sıpam ne alemde kendinize iyi bakın :))
selam kızlar...Bu ağrılarım yüzünden pc başına fazla oturamıyorum..
Aranızda oruç tutan var mı?...Ben pek cesaret edipte tutmadım daha doğrusu denemedim daha..Sizce tutabilir miyim..Bebeğime bi zararı olur mu ?
hadi bakalım güzel haberlerle gel canımcım.Neyse kızlar ben kaçıyorum, bakalım benim sıpam ne alemde kendinize iyi bakın :))
canım ben oruç tutmayı aklımın ucundan bile geçirmedim şu halimle. bence tutulması da doğru değil. sonuçta bizim en azından su içmeye ihtiyacımız var. allah ta kolaylığını vermiş borçlanıp sonra ödeyebiliyorsun. bence sen de kendini zorlama.selam kızlar...Bu ağrılarım yüzünden pc başına fazla oturamıyorum..
Aranızda oruç tutan var mı?...Ben pek cesaret edipte tutmadım daha doğrusu denemedim daha..Sizce tutabilir miyim..Bebeğime bi zararı olur mu ?
selam kızlar...Bu ağrılarım yüzünden pc başına fazla oturamıyorum..
güle güle canım güzel haber bekliyoruz
canım dinimiz müsade etmiş bende çok üzülüyorum tutuamadığım içn ama ilk fırsatta yerine tutucağım gün uzun su içilmiyor o yüzden bebeğe zararlı olabilir bana doktorum sakın tutma dedi emzirme dönemi bitince kaza edersin canım
inşallah canım haftasonu valimize eşyalarıda koyacağım herşeyimiz hazır olcakyasemin ya senin çevrendekiler de ne meraklı herşeye bir yorum yapıyorlar mutlaka. walla halime şükrediyorum genelde çevremde pozitif insanlar var öyle habire tepem atmıyor.
denizcim inşallah bebekler azcık beklerler annecikler bir iki hafta evde dinlensinler diye :)
meraba kızlar nasılsınız ben çok yoruldum temizlik yaptım camları sildim cuma günü annem geliyo evin ne pis demesin diye her yer pırıl pırıl ama bittim
meraba kızlar nasılsınız ben çok yoruldum temizlik yaptım camları sildim cuma günü annem geliyo evin ne pis demesin diye her yer pırıl pırıl ama bittim
bende öyle düşünüyorum ama kaza yapmak da çok zor olucak...Ben oruç olmamama rağmen çok susuyorum...
hoşgeldin güzelim de o karnınla nasıl cam sildin yaaaaa. bak fark etmiyoruz ama bizi ve bebeklerimiz çok kötü etkiliyor bu yorgunluklar. annen neden desin ki evin ne pis diye. ayrıca dese bile sağlığınızdan daha mı değerli yani. yapmayın kızlar lütfen yaaaa...
hoşgeldin güzelim de o karnınla nasıl cam sildin yaaaaa. bak fark etmiyoruz ama bizi ve bebeklerimiz çok kötü etkiliyor bu yorgunluklar. annen neden desin ki evin ne pis diye. ayrıca dese bile sağlığınızdan daha mı değerli yani. yapmayın kızlar lütfen yaaaa...
valla canım bende he an doğururum diye evi hep temiz tutuyorum daha az önce ütü yaptım...işler hiç bitmiyor ki...
valla canım bende he an doğururum diye evi hep temiz tutuyorum daha az önce ütü yaptım...işler hiç bitmiyor ki...
orası öyle ama ben eşime güveniyorum valla ani bir doğum anında o evi bir güzel temizler zaten 8 aydır süpürge falan yapmıyorum ya kadın geliyor ya eşim yapıyor dün benimde ütülerim vardı ama hiç halim yoktu bu akşam bir bakarım umarım biri iki parça ütülerim
valla bi ara aşağı düşecem diye çok korktum ama çok pislenmişti ben yapmasam annem yapacak yaşlı oda kıyamadım
güzelim sana ne desem bilemedim. hamilelikte ağırlık merkezimiz değişiyor. düz yolda yürürken zorlanıyoruz da pencereye çıkmak çok tehlikeli gerçekten hata yapmışsın. beni yanlış anlama benim bir yakınım bu tip şeyler yüzünden bebeğini kaybetti karnında. çok korkuyorum duyunca o nedenle. dikkatli olmak lazım canım.
baharcım yalnız değilsin benim çantamda hazır değil hatta beşiği bile daha almadım diğer oğlum yatmak ister diye kısmetse bu haftasonu alcazkaydirigubbakcemile3
güzelim sana ne desem bilemedim. hamilelikte ağırlık merkezimiz değişiyor. düz yolda yürürken zorlanıyoruz da pencereye çıkmak çok tehlikeli gerçekten hata yapmışsın. beni yanlış anlama benim bir yakınım bu tip şeyler yüzünden bebeğini kaybetti karnında. çok korkuyorum duyunca o nedenle. dikkatli olmak lazım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?