benim de eksiklerim var ama hazır sayılır canım en azından çarşafa sarınıp çıkmayız oğlumla :)))Bahar cığım benim hazır bohçanın içinde duruyor koku falan siner diye koymamıştım ama bu hafta sonu valize transfer olcaklar
aferin bi daha duymıyımcanım haklısın ama dayanamadım bidaha yapmam kızmamafoldumben
kızlar hasta bezi alcakmısınız valize
onu ben de hatırlıyorum tatlım. allah hepimizi korur mutlaka ama dikkatli davranmak ta şart bence.evet canım haklısın bende forumda okumuştum biri son ayında banyoda temizlik yaparken karnının üstüne düşmüş bebeğini kaybetmiş o yüzden kesinlikle sana katılıyorum
bi daha ki kontrolümde sorcam hastaneye ona göre koycam.kızlar hasta bezi alcakmısınız valize
benim de eksiklerim var ama hazır sayılır canım en azından çarşafa sarınıp çıkmayız oğlumla :)))
aferin bi daha duymıyımlmaz:
ben vazgeçtim sezeryan olcağım için çok kanama olmuyormuş hastande veriyormuş çıkarkende veriyorlarmış bir kaç tane yetiyor dediler ped aldım
ya güzelim herkesin kendi görüşü. kimsenin bişey demesine gerek yok ki. ben hayatım boyunca oruç nedir bilmezdim midem rahatsızdı yasaktı hep tutamam sanırdım. eşimle birlikte ben de denedim ve hiç aksatmadan tutmuştum. bugünlerde de her iftarda gözlerim yaşarıyor tutamıyorum diye.sağlıklı olup da oruç tutmayanlar nasıl rahat ediyorlar ben çok rahatsızım kaldı kocaman bir nedenim var yesem içsemde kimse bişiy demez ama yinede rahat edemiyorum
hoşgeldin canım nasılsın?ємєℓ;8657905 .!.:ben geldiiiiiimmmm opuyorumnanaktan
ємєℓ;8657905 .!.:ben geldiiiiiimmmm opuyorumnanaktan
ya güzelim herkesin kendi görüşü. kimsenin bişey demesine gerek yok ki. ben hayatım boyunca oruç nedir bilmezdim midem rahatsızdı yasaktı hep tutamam sanırdım. eşimle birlikte ben de denedim ve hiç aksatmadan tutmuştum. bugünlerde de her iftarda gözlerim yaşarıyor tutamıyorum diye.
hoşgeldin canım nasılsın?
Evet baharım yaaaa bu sanal alemde bana karşı ne istiyolar benden bilmemki :))))
Emelcim oğluşun nasıl.? buarada benim eşimin adaşı senin oğluş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?