2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ємєℓ;8658121 .!.:
aa ne guzel tesaduf adaslar demek kii :) valla son anda oyle karar verdik acele oldu biraz kızım istemisti ata olsun diye ...seninde az kalmıs canım 38. haftadasın

Kocam diye demiyorum çok eyidir ehehehe :))))))))

Evet cnm ya 39. haftaya girdik hayırlısıyla. :lepi:

bu arada kızlar hasta pedi almıstım ben yanıma hastaneye giderken ama bosa almısım bir tane kullandım oda terletti ....zaten az geliyo....hastanede kalın ve uzun pedlerden veriyorlar...keske bende ped alsaydım dedim.....

emelcim biz de iyiyiz canım. sizin gibi mutlu annecikleri kuzucuklarını gördükçe ağzımız sulana sulana bekliyoruz biz de bakalım :)

ємєℓ;8658178 .!.:
merhaba canım iyiyim sukur bebeğimde uyuyo su an :) canım ben ilk kez goruyorum seni ya da nıck falan mı degistirdin isim neydi?

yooo ben hep burdaydım bi ara oğlumun ayağı kırıldı o ara giremedim senle pek karşılaşamadık ama ben okuyordum

Kocam diye demiyorum çok eyidir ehehehe :))))))))

Evet cnm ya 39. haftaya girdik hayırlısıyla. :lepi:

ay maşallah canım ne kalmıs ki gelsinler artık sizinkiler de bir an once sizde tadın o duyguyu ne guzel :))
kızlarr bizz geldik herkese güzel günlerr

ne var ne yok bakalım biraz

hosgeldin tubacım iyilik hosluk valla ne olsun sen nasılsın

emel sen vandamısın buraya gelmeden önce bizde orda doğu hizmetimizi yapıyodukda yani 1sene önce burası bitince yine oraya gitcez 6 ay doğu hizmeti kaldı ordan devam yani

ємєℓ;8658303 .!.:
ay maşallah canım ne kalmıs ki gelsinler artık sizinkiler de bir an once sizde tadın o duyguyu ne guzel :))

hosgeldin tubacım iyilik hosluk valla ne olsun sen nasılsın

hoşbuldum canım benim. azcuk karnım agrıyor gibi. iyiyim ama.
sen de hoşgeldin. allah analı babalı büyütsün inşallah ata bebegi çok güzelsiniz maşallah

hasta bezi konusu olmuş. ben hastaneye sordum içine pamuk konmuş bez mi ne koyuyorlarmış. bana normal uzun ped alın dedi. ben eczaneden dogum sonrası ped diye birsey satılıyordu, kalın uzun ozel ped. ondan aldım, iyi yapmışım o zaman hasta bezi almamakla.

Tuba naber benim son 4 günüm cuma ayrılıyorum artık izne

iyiyim hayatım. gözün aydın artık dinlen biraz oralarda dogurmayasın:)) topik de azalıyor giderek. evde varmı bilgisayar? girebilecekmisin?

Slm kızlar,
Ben pc başında değildim işlerim vardı biraz... Bu arada pushing arkadaşımız uzun zamandır gelmiyor artık topiğee yaaaq valla merak ettim doğum yapmış olabilir.

Slm kızlar,
Ben pc başında değildim işlerim vardı biraz... Bu arada pushing arkadaşımız uzun zamandır gelmiyor artık topiğee yaaaq valla merak ettim doğum yapmış olabilir.

Evet ya onu bende çok merak ediyorum. Birde Efil vardı oda yok uzun zamandır. Doğum yapmış olabilirler.

merhaba kızla nasılsınız?

hoşgeldin canım iyiyiz şükür. sen nasılsın?

Slm kızlar,

dilekcim senin degişmediyse 27 agustosdu dimi en son doğum tarihin?
amanin ne kaldı yaw? son hazırlıklar tamam mı?

Evet ya onu bende çok merak ediyorum. Birde Efil vardı oda yok uzun zamandır. Doğum yapmış olabilirler.

Evet ya Elifte vardı di mi? Pushing zaten bayağı ileri haftalardaydı muhtemelen yapmıştır o doğumu zaten annesinin evinde kalacaktı doğumdan sonra internette yoksa giremiyordur.

hoşgeldin canım iyiyiz şükür. sen nasılsın?

dilekcim senin degişmediyse 27 agustosdu dimi en son doğum tarihin?
amanin ne kaldı yaw? son hazırlıklar tamam mı?

Evet canım değişmedi bugünü saymazsak 2 günümüz var:))) Son hazırlıklar tamam çok şükür herşeyimiz hazır. Sizden nbr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…