merhaba kızla nasılsınız?
hoşbulduk canlarım...opuyorumnanaktan
bu hafta eylül annelerinin doğum haftası galiba..herkesi doğum heyecanı sarmış hazırlıklar tamamlanmış Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin..sağ salim geri dönelim topiğimize bebişlerimizle inşallah...
Evet ya Elifte vardı di mi? Pushing zaten bayağı ileri haftalardaydı muhtemelen yapmıştır o doğumu zaten annesinin evinde kalacaktı doğumdan sonra internette yoksa giremiyordur.
Evet canım değişmedi bugünü saymazsak 2 günümüz var:))) Son hazırlıklar tamam çok şükür herşeyimiz hazır. Sizden nbr?
ben bile heyecanlıyım. mutlaka haber ver. inşallah saglıkla herşey yolunda gider..
dogum sonrası sizin tecrübelerinize ihtiyacımız var..
dilek cim senin çok az kaldı 2 gün sonra kavuşuyosun bebişine ne güzel
benim kociş geldi net e gircekmiş kaçıyorum herkese iyi günler
kızlar ben cumartesi dr.a gidiyorum.
gecen muaynede bana nasıl dogurmak istedigine karar ver demisti.
sezeryana karar verdim. kendimde agrı çekecek, ıkınacak, bekleyecek sabrı göremiyorum.
sanırım benim için en dogrusu bu. umarım yanılmam dogum sonrası da rahat ederim.
doktorum sezeryan olursa 38.haftayı bitirdikten sonra alırım demişti.
38+1 de istiycem herşey yolunda giderse 09.eylüle denk geliyor :)))
şimdi aklımda bir tek dogum var haliyle.. yanii şafak 15 gün..........
allahım hepimiz saglıkla yapalım dogumlarımızı inşallah.
Hayırlısı olsun Tubacım umarım en doğru kararı vermişsindir , ama tarih süper harika denk gelmiş senin yerinde olsaydım bende aynı şekilde karar verirdim.
karnımın altı çok ağrıyor
mrb kızlar
Benim eşim de 09,09 bekleyelim diyor.39+0 oluyor o zaman.Dr 5-7 si arasında alırız dedi.Ama ben 3-4 gün daha beklemek istemiyorum.Çar. randevum var tam tarihi söyliycek dr.
Dilek yerinde olmak isterdim senin çok az kalmış.....
karnımın altı çok ağrıyor
mrb kızlar
Benim eşim de 09,09 bekleyelim diyor.39+0 oluyor o zaman.Dr 5-7 si arasında alırız dedi.Ama ben 3-4 gün daha beklemek istemiyorum.Çar. randevum var tam tarihi söyliycek dr.
Dilek yerinde olmak isterdim senin çok az kalmış.....
sagol canım hayırlısı olsun dedigin gibi tarih de güzel denk geldi. beklerse kızımız 15 gün sonra kollarımdaa ayyy :bbo: sakin sakin... :)))
dilekcim senin dogum nerede olacaktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?