Canım beklemek zor hakikaten hele hele 2-3 gün önce kucağına alabilmek varken birkaç gün daha sabretmek herkesin yapabileceği bir iş değil hayırlısı olsun canım hakkınızda.
günde 7-8 kereye kadar normal dedi benim dr canım. yalancı sancılar bunlar..
benim de az once agrıyordu geçti.
hoşgeldin canım
eger hersey yolunda giderse suyu vs. dr ile konusup ayarlarsınız bence canım.
denizcim kıyamam canım. nasıl bir ağrı ki. kızçen mi kastırıyor acaba? bana öyle oluyor da genelde.
Geçmiş olsun canımcım benim pek karın ağrım olmuyor , regl ağrısı gibi bel ağrım oluyor sadece . Doktorunu arayıp bir sor istersen canım
daha dün gibi ya bulantı kusmalar zaman ne çabuk geçio Allah sağlıkla kavuştursun dilekciğim bize de dua et cnm dualarımız sizinleopuyorumnanaktanEvet ya Elifte vardı di mi? Pushing zaten bayağı ileri haftalardaydı muhtemelen yapmıştır o doğumu zaten annesinin evinde kalacaktı doğumdan sonra internette yoksa giremiyordur.
Evet canım değişmedi bugünü saymazsak 2 günümüz var:))) Son hazırlıklar tamam çok şükür herşeyimiz hazır. Sizden nbr?
Evet baharım yaaaa bu sanal alemde bana karşı ne istiyolar benden bilmemki :))))
Emelcim oğluşun nasıl.? buarada benim eşimin adaşı senin oğluş :))
gamma canım o ağrılar bende yorulunca oluyor.Dr bebek doğum pozisyonunu aldığı için baskı yapıyor çok ayakta kalma demişti.
ya evet sanırım döndü ayaklarını midemin orda hissediyorum ondan demek sağol canım
Kötü haber bende bebek dönünce reflü belası çıktı birde.3-4 gündür yediklerimi midemde tutmakta oldukça zorlanıyorum.
gerçekten mi bende o ağrı bir kaç gündür var ve midem yanmam geçti demek herkesde farklı bir durum yaratıyor CADIARZU
daha dün gibi ya bulantı kusmalar zaman ne çabuk geçio Allah sağlıkla kavuştursun dilekciğim bize de dua et cnm dualarımız sizinleopuyorumnanaktan
Bende de öncesinde bişiy yoktu yeni başladı demek ki herkesin reflüyle tanışması gerekiyor
Tubacım ayarlamaına belki ayarlanır da bende sabır yok.Artık kucağıma almak istiyorum kuzumu.
Karataşta canım.
nasıl hayırlısıysa oyle olsun canım. dr.a sorarsın uygun derse ve sen de kendinde o sabrı gorursen beklersin. yok sabredemezsen sonucta ne farkeder dimi? pırtlatırverirsin olur biter :) saglıklı olsun da..
yakın olsaydı gelirdim diycektim ama çok uzak yaakarşıyakadayım ben
mozikucğm az kaldı maşallahhastane belli mi gelirim ziyaretine inşalllahhhkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?