2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım beklemek zor hakikaten hele hele 2-3 gün önce kucağına alabilmek varken birkaç gün daha sabretmek herkesin yapabileceği bir iş değil hayırlısı olsun canım hakkınızda.

Sağol canım sana da kolay doğumlar 2 gün sonra da sana imreneceğiz artık ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaa

günde 7-8 kereye kadar normal dedi benim dr canım. yalancı sancılar bunlar..
benim de az once agrıyordu geçti.

hoşgeldin canım
eger hersey yolunda giderse suyu vs. dr ile konusup ayarlarsınız bence canım.

denizcim kıyamam canım. nasıl bir ağrı ki. kızçen mi kastırıyor acaba? bana öyle oluyor da genelde.

Geçmiş olsun canımcım benim pek karın ağrım olmuyor , regl ağrısı gibi bel ağrım oluyor sadece . Doktorunu arayıp bir sor istersen canım

ayağa kalkınca oluyor böyle bıçak saplanmış gibi biraz yürüyünce geçiyor

gamma canım o ağrılar bende yorulunca oluyor.Dr bebek doğum pozisyonunu aldığı için baskı yapıyor çok ayakta kalma demişti.

daha dün gibi ya bulantı kusmalar zaman ne çabuk geçio Allah sağlıkla kavuştursun dilekciğim bize de dua et cnm dualarımız sizinleopuyorumnanaktan

Evet baharım yaaaa bu sanal alemde bana karşı ne istiyolar benden bilmemki :))))

Emelcim oğluşun nasıl.? buarada benim eşimin adaşı senin oğluş :))

mozikucğm az kaldı maşallah hastane belli mi gelirim ziyaretine inşalllahhhkaydirigubbakcemile2

Kötü haber bende bebek dönünce reflü belası çıktı birde.3-4 gündür yediklerimi midemde tutmakta oldukça zorlanıyorum.

gerçekten mi bende o ağrı bir kaç gündür var ve midem yanmam geçti demek herkesde farklı bir durum yaratıyor CADIARZU

daha dün gibi ya bulantı kusmalar zaman ne çabuk geçio Allah sağlıkla kavuştursun dilekciğim bize de dua et cnm dualarımız sizinleopuyorumnanaktan

Hakikaten canım yaa bulantılar, testler ... o heyecanların hepsi geride kaldı çok şükür artık kavuşucaz minik meleklerimize...Elbette ederim tatlım ameliyattayken hepiniz için dua edicem canlarım.

Tubacım ayarlamaına belki ayarlanır da bende sabır yok.Artık kucağıma almak istiyorum kuzumu.

nasıl hayırlısıysa oyle olsun canım. dr.a sorarsın uygun derse ve sen de kendinde o sabrı gorursen beklersin. yok sabredemezsen sonucta ne farkeder dimi? pırtlatırverirsin olur biter :) saglıklı olsun da..

Karataşta canım.

yakın olsaydı gelirdim diycektim ama çok uzak yaa karşıyakadayım ben

ben de gidip çamaşır asayım. bir de kocam oruç canı tatlı çekmiş. kolayından bir puding yapıcam. sonra gorusuruz yine gelirim. optum hepinizii

Canım benim sağol söylemen yeter. opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız ya ben giremiyodunm sorun vardı.çok özledim yaaa ne var ne yok doğum yapan varmı benim 6 yada 8 günüm kaldı korku başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…