2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız ya ben giremiyodunm sorun vardı.çok özledim yaaa ne var ne yok doğum yapan varmı benim 6 yada 8 günüm kaldı korku başladı

dilek sen ne yaptııın yaaa

hoşgeldin canım yaa özge ile daha bugün bahsettik senden. Doğum yaptın herhalde diye düşündük benim yalnızca 2 günüm kaldı canım.

bugün kontrolümüz vardı.kızım 2650g olmuş nstde sorun cıkmadı.şimdilik hersey iyi gidiyor şükür.boyumuzda 46cm drum lansinoh kremi önerdi şimdiden basla kullanmaya dedi.yan yastığı ve emzirme yastığınıda almayı unutma özellikle yan yastığı yeni doğanlarda cok önemli dedi.cünkü kusma anında yan yatan bebiş zarar görmüyor sırt üstü yatırmak tehlike yaratıyor.kesin sezeryan tarihi vermedi ama 10-12 eylül gibi .inşallah kızım bekler .

Gözünaydın canım çok sevindim maşallah kızına..
Ben lansinoh kreme 15 gün önce başladım gayet iyi geldi göğüslerime eskisi kadar acımıyor uçları... Hayırlısı olsun canım sizin için.

salihas maşallah canım kızına. ben hala evicap kullanıyorum iki günde bir falan. doğumdan sonra lansinoha başlarım gerekirse diye düşündüm

slm kıslar biss geldik...dışardaki işlerimizi hallettik... bi daha da kolay kolay çıkmama dışarı ...lokum tül ve kurdelelerimizde aldık...bu hafta başlarız yapmaya oğlumlannn.....sizde kaynatmışsınızzz..
ya gamze gelmemiş bugün iidir inş...

ama oglus ayni bana benim bebekligime benziyor kizlar :)
yanaklar yusyuvarlak, gozler buyuk felan

doktor normal dogurmaman icin hicbir neden yok dedi
yani kendi doktoruma diretcem normal isttiyorum diye

hoşgeldin cnm muaynen nasıl geçti acı varmı acı???sakın cayma bence bende de o gün moral bozuldu ama....nasip banada 3.700 olur dedi muhtemelen

tulaycim bu kendi doktorum deil canim kilosunu doktor cok soyleyince baska doktora gittim emin olmak icin
cati muayenesi de olmadim
onu kendi doktorum yapcak ayin 4'unde.
neyseki su an normal dogurmam icin hicbir engel yokmus
bi de doktor sen 4 kilo bile olsa dogurursun bu bebegi bu boy posla dedi :)

maşallah canım
lansinohu ben de 2-3 haftadır kullanıyorum iyi geldi uçlarına
umarım dogumdan sonra da yara olmaz
yan yatış yastıgı çok onemliymiş benim dr.um da soyledi
emzirme yastıgı da kullanışlı dedi
ben aldım ikisinden de
doğum tarihinde hayırlı olsun canım saglıkla kavuş sen de inş.

eee süper cnm benim dr um eşimin bi akrabasına 4.300 kg ve dikişsiz normal doğum yaptırtmış cnm....nasip bu işler ama boyla da alakalı yani dr atmamaış bacak boyu uzunlarda normal doğum daha kolay olurmuşşş..biz sınırın üstündeyiz zaten...bozma moralinii

arkadaslar aranıza yeni katılıorum eylul ayı annesim bende simdi 36 haftalk hamileym cuma gnu kontrlm wr szlerle tanısmak isterm

kızlarrrr

kocişim geldii

bebek şekeri sipariş vermiştik, onları almış getirmiş.

resimleri ekliyorum, bakalım begenecek misiniz?

albüme de koydum.

Eklentiler

• $DSC03738.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $DSC03739.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSC03740.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSC03741.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $DSC03742.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 43
ebruşum tıkınıyordum yazamadım canım. demek bu doktor farklı söledi he. yahu kendi doktorumuza da mı güvenemicez ya hayret bişi. senin doktorunun sölediği şuanki kilosu ile gittiğin doktorun dediği kilosu farklı mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…