selam kızlar nasılsınız ya ben giremiyodunm sorun vardı.çok özledim yaaa ne var ne yok doğum yapan varmı benim 6 yada 8 günüm kaldı korku başladı
dilek sen ne yaptııın yaaa
bugün kontrolümüz vardı.kızım 2650g olmuş nstde sorun cıkmadı.şimdilik hersey iyi gidiyor şükür.boyumuzda 46cm drum lansinoh kremi önerdi şimdiden basla kullanmaya dedi.yan yastığı ve emzirme yastığınıda almayı unutma özellikle yan yastığı yeni doğanlarda cok önemli dedi.cünkü kusma anında yan yatan bebiş zarar görmüyor sırt üstü yatırmak tehlike yaratıyor.kesin sezeryan tarihi vermedi ama 10-12 eylül gibi .inşallah kızım bekler .
bugun doktora gittim
ne 4 bucugu 3600 max olur dedi olcumlerinde oglus icin
hoşgeldin cnm muaynen nasıl geçti acı varmı acı???sakın cayma bence bende de o gün moral bozuldu ama....nasip banada 3.700 olur dedi muhtemelen
bugün kontrolümüz vardı.kızım 2650g olmuş nstde sorun cıkmadı.şimdilik hersey iyi gidiyor şükür.boyumuzda 46cm drum lansinoh kremi önerdi şimdiden basla kullanmaya dedi.yan yastığı ve emzirme yastığınıda almayı unutma özellikle yan yastığı yeni doğanlarda cok önemli dedi.cünkü kusma anında yan yatan bebiş zarar görmüyor sırt üstü yatırmak tehlike yaratıyor.kesin sezeryan tarihi vermedi ama 10-12 eylül gibi .inşallah kızım bekler .
tulaycim bu kendi doktorum deil canim kilosunu doktor cok soyleyince baska doktora gittim emin olmak icin
cati muayenesi de olmadim
onu kendi doktorum yapcak ayin 4'unde.
neyseki su an normal dogurmam icin hicbir engel yokmus
bi de doktor sen 4 kilo bile olsa dogurursun bu bebegi bu boy posla dedi :)
bugun doktora gittim
ne 4 bucugu 3600 max olur dedi olcumlerinde oglus icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?