2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

salihas bebek su an tam 3 kilo olmus
halbuki kendi doktorum bana carsamba gunu kendi olvumlerine gore 3 kiloyu gecmis bu bebek gununde gelirse 4 bucugu bulur doguramazsin demisti

bunun uzerine bende bugun baska bir doktora gittim o ise 3600 max dogar dedi
yani kime inanacagimi sasirdim
zaten 4 eylulde kendi doktorumda randevum var o zaman cati muayenesi yapcak
bakalim ne dicek o gun

baharcim afiyet olsun canim
benim doktora gore bugun 3300 civari olmaliydi bebek
yaaa iste hangisine inanirsin gelde sen soyle
neyse yaaa okadar kilolu bir bebek olmayacagini zaten tahmin ediyorduk kocisle o yuzden bu ikinci doktor gittik ben bunun soyledigini daha dogru buldum en azindan oyle hissettim

off yaaa iyice aklim karisti
nasil bu kadar farkli tahminler olabiliyor
ya da benim doktorum simdi beni kandirip sezeryan yapsa bebek 3.5 kilo cikinca utanmicak mi
cok moralim bozuldu

ebrucum çok anlamsız neden bi oyle bi boyle diyorlar. hangisine güveniceksin şimdi?

bu arada benim dr.um çok uyanık.
son muaynede kaç kilo dogar tahminen diye sordum.
o şekilde bir tahmin yapmıyorum dedi kafamçokkarıştı
belki de dogrusunu yapıyor

hoşgeldin tülaycım. bu sıcakda çıkma bi daha :))

ama Ebrucum sen ikileme düştün şimdi tühhhh yaa ama dediğim gibi sen kararlı olursan 4 ün üstünde bile olsa normal yaparsın cnm...hakkımızda hayırlısı dr un aleti eski bi aletmi acaba ki bu kadar fark var yaaaa

yok canim yaaa zaten kendi doktorum aletten bagimsiz ordaki kafa ve bacak boyuna gore kendi kendine bir hesaplama yapiyor. isine geldigi icin bu kadar cok olacagini soyledi bence
sezeryan yapmak istiyor cunku
ama avucunu yalar lülülülülülü

saĞOl canım.yastıklar bebek mağazalarının hepsinde vardır herhalde.fiyatlarını hatırlıyormusun canım.
kızlarrrr

kocişim geldii

bebek şekeri sipariş vermiştik, onları almış getirmiş.

resimleri ekliyorum, bakalım begenecek misiniz?

albüme de koydum.
sekerlerin hepsi cok güzel.güle güle kullanın.bende alıcam kemeraltındanmı aldın güzelim.

ebrucum ya hakkımızda hayırlısı olsun tatlım. normal normal diye şartlandırmamak lazım. biliyorsun bu son anda bile değişebiliyor. kendini sıkma sakın. hem kilosunun daha az olması doğumunu kolaylaştırır.

ama olmazki bizim morale ihtiyacımız var dr ların %80i sezaryenci ama bnm dr um Allah var bunun için bi uğraşa girmedi ve kg konusunda (ki cihazı çok yeni benm dr umun) hep kg verdiğinde 200+- olabilir ibaresini kullandı...ay bak adamı daha bi sevesim geldii....ama dediğin gibi de olursa ayıp yani sana 4 kg deyip ya 3.200 çıksa ayıp yaa bu kadarda...bide sen sezaryene karar versen ööhhh yani

dilek az kalmış canım hadi hayırlısı 39+1 olucaksın dimi 27 sinde

Sen tickera bakma canım dr. ultrason ölçümlerine göre alacak bebeği o da 38+2 olacak.

bugun doktora gittim
ne 4 bucugu 3600 max olur dedi olcumlerinde oglus icin

Maşallah canım alişimize...

arkadaslar aranıza yeni katılıorum eylul ayı annesim bende simdi 36 haftalk hamileym cuma gnu kontrlm wr szlerle tanısmak isterm

Hoşgeldin canım geçte olsa aramıza bir kişinin daha katılması çok güzel sağlıkla bebeğini kucaklarsın inş.

evet dilek bende sasırdım cünkü genelde 38 +larda alıyorlar coğu zaman sezeryanda.dilek birde drum süt yapan cayları önerdi doğum sonrası.mutlaka kullan canım.humana stil tea yada milupa.nede olsa sezeryan olacagımız için sütümüz hemen gelmeyebilir.
birde süt pompasını sordum dra hemen alayımmı diye.hemen alma önce süt durumuna bak sonradan al dedi.siz dra sordunuzmu.nezaman alıcaksınız

çok güzel cnm kelebekli ve ayıcıklı harika:lepi:

tşk.ederiz canım ben de en cok onları sevdim ama yeterince yok diye karışık aldım.

tubacim cok guzel sekerleriniz gule gule dagitin insallah

amin ebrucum sagol

tubacım şekerler harika ...... tamam abla çıkmıcam bi daha dışarı

sagol tulaycım. evet bi daha kendini yorma lutfen sıcaklarda otur evinde :))

evet canım bebedor un yan yatış yastıgını 15 tl ye aldım
mycey marka emzirme yastıgını da 32 tl ye aldım. nakit bu fiyatlar canım

şekerlerimiz çok şekerrr :)) dimi yaşasın
evet kemeraltından aldım canım. okunuyor mu üstünde aldıgım yerin numarası var.

neyse kizlar cikiyorum ben yuruyus yapcam accik
doktor normal dogurmak istiyorsan bol bol yuru dedi
artik yarin gorusuruz kendinize iyi bakin optum cok

iyi yürüyüşler canım

bana dr.um birkaç şey önerdi bu çaylara ilave olarak.
Kefir (süt ayran arası birseymiş, marketlerde gordum ama hiç içmedim)
Vitamalt diye bir içecek. aklınızda olsun.
pompa ben aldım medela mini elekt.pilli.olandan.

canım ben süt durumuma göre almayı düşünüyorum.

slm kızlar herkes iidir umarım.. bizde oglusumla nst baglandık yine. cok sukur bi sorun yok.....ama artık cok agırlastım siteye bile giremiyorum eskisi kadar ama napalım.....

kızlarrrr

kocişim geldii

bebek şekeri sipariş vermiştik, onları almış getirmiş.

resimleri ekliyorum, bakalım begenecek misiniz?

albüme de koydum.

Canım hepsi birbirinden güzel Tubacım rabbim ağız tadıyla dağıtmayı nasip etsin inş.

Canım bende bugün başladım çaylara öğleden sonra rezene çayı içtim , ayrıca da humana still tea aldım ona da yarın başlıcam. Hastaneyede götürüyorum çaylarımı orda da içicem valizimdeler yani.Ben süt pompasını aldım çünkü süt gelmezse de gelmesinde yardımcı oluyormuş pompalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…