hoşgeldin canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini. kız mı erkek mi peki?arkadaslar aranıza yeni katılıorum eylul ayı annesim bende simdi 36 haftalk hamileym cuma gnu kontrlm wr szlerle tanısmak isterm
ebruşum tıkınıyordum yazamadım canım. demek bu doktor farklı söledi he. yahu kendi doktorumuza da mı güvenemicez ya hayret bişi. senin doktorunun sölediği şuanki kilosu ile gittiğin doktorun dediği kilosu farklı mı peki?
off yaaa iyice aklim karisti
nasil bu kadar farkli tahminler olabiliyor
ya da benim doktorum simdi beni kandirip sezeryan yapsa bebek 3.5 kilo cikinca utanmicak mi
cok moralim bozuldu
slm kıslar biss geldik...dışardaki işlerimizi hallettik... bi daha da kolay kolay çıkmama dışarı ...lokum tül ve kurdelelerimizde aldık...bu hafta başlarız yapmaya oğlumlannn.....sizde kaynatmışsınızzz..
ya gamze gelmemiş bugün iidir inş...
kızlarrrr
kocişim geldii
bebek şekeri sipariş vermiştik, onları almış getirmiş.
resimleri ekliyorum, bakalım begenecek misiniz?
albüme de koydum.
ama Ebrucum sen ikileme düştün şimdi tühhhh yaa ama dediğim gibi sen kararlı olursan 4 ün üstünde bile olsa normal yaparsın cnm...hakkımızda hayırlısı dr un aleti eski bi aletmi acaba ki bu kadar fark var yaaaa
saĞOl canım.yastıklar bebek mağazalarının hepsinde vardır herhalde.fiyatlarını hatırlıyormusun canım.maşallah canım
lansinohu ben de 2-3 haftadır kullanıyorum iyi geldi uçlarına
umarım dogumdan sonra da yara olmaz
yan yatış yastıgı çok onemliymiş benim dr.um da soyledi
emzirme yastıgı da kullanışlı dedi
ben aldım ikisinden de
doğum tarihinde hayırlı olsun canım saglıkla kavuş sen de inş.
kızlarrrr
kocişim geldii
albüme de koydum.
yok canim yaaa zaten kendi doktorum aletten bagimsiz ordaki kafa ve bacak boyuna gore kendi kendine bir hesaplama yapiyor. isine geldigi icin bu kadar cok olacagini soyledi bence
sezeryan yapmak istiyor cunku
ama avucunu yalar lülülülülülü
dilek az kalmış canım hadi hayırlısı 39+1 olucaksın dimi 27 sinde
bugun doktora gittim
ne 4 bucugu 3600 max olur dedi olcumlerinde oglus icin
arkadaslar aranıza yeni katılıorum eylul ayı annesim bende simdi 36 haftalk hamileym cuma gnu kontrlm wr szlerle tanısmak isterm
çok güzel cnm kelebekli ve ayıcıklı harika:lepi:
tubacim cok guzel sekerleriniz gule gule dagitin insallah
tubacım şekerler harika ...... tamam abla çıkmıcam bi daha dışarı
saĞOl canım.yastıklar bebek mağazalarının hepsinde vardır herhalde.fiyatlarını hatırlıyormusun canım.
sekerlerin hepsi cok güzel.güle güle kullanın.bende alıcam kemeraltındanmı aldın güzelim.
neyse kizlar cikiyorum ben yuruyus yapcam accik
doktor normal dogurmak istiyorsan bol bol yuru dedi
artik yarin gorusuruz kendinize iyi bakin optum cok
evet dilek bende sasırdım cünkü genelde 38 +larda alıyorlar coğu zaman sezeryanda.dilek birde drum süt yapan cayları önerdi doğum sonrası.mutlaka kullan canım.humana stil tea yada milupa.nede olsa sezeryan olacagımız için sütümüz hemen gelmeyebilir.
birde süt pompasını sordum dra hemen alayımmı diye.hemen alma önce süt durumuna bak sonradan al dedi.siz dra sordunuzmu.nezaman alıcaksınız
evet dilek bende sasırdım cünkü genelde 38 +larda alıyorlar coğu zaman sezeryanda.dilek birde drum süt yapan cayları önerdi doğum sonrası.mutlaka kullan canım.humana stil tea yada milupa.nede olsa sezeryan olacagımız için sütümüz hemen gelmeyebilir.
birde süt pompasını sordum dra hemen alayımmı diye.hemen alma önce süt durumuna bak sonradan al dedi.siz dra sordunuzmu.nezaman alıcaksınız
kızlarrrr
kocişim geldii
albüme de koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?