2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

fatoşcum hoşgeldin ne güzel maşallah sıkıntı yok şükür

ben de çıkıyorum yemek hazırlıyım. görusuruz

baharcım bende öyle yapıcam.
tuba sekerin üzerinde tl aldım ararım 100tane falan almayı düşünüyorum.yastıklara bizde bakalım malum ben alışverişe cıkamıyorum anneme söyledim annemde ne gerek var gereksiz seyler alıyosun diyor ama alıcam yinede.

Bende düşünmüyorum açıkcası yastık çünkü onlar dönemezler nasıl yatırırsan sabaha kadar öyle yatarlar yine de riske atmam arkasına küçük bir yastık koyarım daima.

kızlar hastanede yatıyoruz dunde bu yana bıze dua edın lutfen %80 kasılma cıkıyor ve dr um en az 2 hafta daha kalması ıcın ugrasıyor. iğne falan vurulduk bebek için. açılmam yok sukur

kızlar hastanede yatıyoruz dunde bu yana bıze dua edın lutfen %80 kasılma cıkıyor ve dr um en az 2 hafta daha kalması ıcın ugrasıyor. iğne falan vurulduk bebek için. açılmam yok sukur

Canımmmm meryemim çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun... Ama korkma aramızda erken doğum riskine rağmen gününü bekleyen bebeklerin örnekleri çok...2 hafta dediğin nedirki senin kuzunda bekleyecek inş. dualarımız senınle ve oğluşunla canım.

canım benim kıyamam... dualarımız seninle inşallah bebişimiz vaktine kadar bekler..acelec davranan bebişlerimiz nasıl uslu uslu bekliyo şimdi.. seninkide bekler inşallah..

meryemcim canım hayırlısı ile atlatacaksınız bu iki haftayı oğluşunla. bizim melekler bir gaza geliyor gelelim diyorlar önce, sonra bekliyorlar kuzu kuzu tatlım. bizi habersiz bırakma canımcım.

meryemcim çok geçmiş olsun Allah ım yardımcınız olsun
içini ferah tut canım oğluşun zamanını bekleyecek inşallah
dualarımız seninle ve oğlunla arkadaşım

slm kızlar nasılsınız ??? doğuran anneleri tebrik ediyorum alllah analı babalı büyütsün bahtları güzel olsun yavrularınızın inşallah :))) ben daha doğuramadım kızım doğum kanalına girdi sancı ve açılmam var bakalım belki bu perşembe doğurabilirim dualarınızı eksik etmeyin

slmm kızlarrr biraz önce nihal arkadasımızla konustum... sifresini unuttugu için giremiyor siteye:) cuma gunu saat 9 da sezeryan olacakmıs oda hepinize slm söyledii ve dualarınızı beklediginii ilettiii:))))))))

iyi akşmlar şekerler sizleri çok özledim yaaa biz çok şükür izmire geldık,bugun hastene işlerimiz vardı nts ile tanışma şerefıne erdım sonunda bişey çıkmadı ultrason kontrolumuzde oglum 3200gr 52,5 cm olmuş doktor.....ve benım bebegim hangi ölçümü hatırlamıyorum hast. ultrason çıktısı vermedıler 41 haftalık çıktı ohaaa yani dimi benım şimdiye dogurmam lazım.....geçmişin sadece bi 20 syf okudum edanaz dogurmuş maşallah ogluşuna gözü aydın olsun darısı bşımıza....
meryemcım canım benım sanada geçmiş olsun tatlım yaaa inan hiç sıkma canını artık ben dogsun diye beklıyorum çok sıkıldım göbek çok büyüdü rahatsız ediyo ellerim ayaklarım çok şişti yolda gelırken halada ınmedi incek gibide degıl.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…