2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin cnm anaaaa hayırlısı olsun hadi bi normal doğum bekliyos senden hayırlısıyla inş.dr mu söyledi kanala girdiğini cnm???

ohh sağ salim varmışsınız gülcan cım çok sevindim..oğluşunada maaşallah....kocuman olmuşşş bizim oğlanlar paşa olcek vallaaa
kaydirigubbakcemile3

slmm kızlarrr biraz önce nihal arkadasımızla konustum... sifresini unuttugu için giremiyor siteye:) cuma gunu saat 9 da sezeryan olacakmıs oda hepinize slm söyledii ve dualarınızı beklediginii ilettiii:))))))))

fatoşum sen nasılsın? evet face den okudum bende nihali sağ salim kurtulur inş. o ve bebişi sıralandık yaaaa.....heycan basıyo vallaaa

maşallah canım benim ya...tosuncuk olmuş valla.....erken doğum riskin yok mu peki bu şartlar altında

nihal banada msj yazmış cnmmm kıyamam resim yollucak,habersiz bırakmıcak bizi ii hadi yaa...biri daha kavuşsun meleğine

hoşgeldin cnm anaaaa hayırlısı olsun hadi bi normal doğum bekliyos senden hayırlısıyla inş.dr mu söyledi kanala girdiğini cnm???

evet canım inşallah bende normal çok istiyorum herşey normal görünüto zaten ama kızım gelmek istemiyo galiba kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım paşamız nasıl ???

kızlar hastanede yatıyoruz dunde bu yana bıze dua edın lutfen %80 kasılma cıkıyor ve dr um en az 2 hafta daha kalması ıcın ugrasıyor. iğne falan vurulduk bebek için. açılmam yok sukur

Meryemcim çok geçmiş olsun cnm. İnş. oğluşun beklicek 2 hafta daha. Önce bizi korkutuyor zuzular sonra duruluyorlar merak etme sen. Dualarımız seninle cnm bnm.

Canım ne zamandır merak ediyorduk seni. Allah hayırlı doğumlar versin inş. Açılman varsa demekki çooook yaklaştın sen artık. Kaç cm olmuş?

slmm kızlarrr biraz önce nihal arkadasımızla konustum... sifresini unuttugu için giremiyor siteye:) cuma gunu saat 9 da sezeryan olacakmıs oda hepinize slm söyledii ve dualarınızı beklediginii ilettiii:))))))))

Evet facebookta görmüştüm bende. Allah yardımcısı olsun. Sağ salim alsın bebişini kucağına inş.

Cnnnm bizde seni özledik.. Maşallah oğluşuna . Kavuştun memelekete ne güzel...

ohh sağ salim varmışsınız gülcan cım çok sevindim..oğluşunada maaşallah....kocuman olmuşşş bizim oğlanlar paşa olcek vallaaa
kaydirigubbakcemile3

paşa mı olcak tosunmu olcak valla bilmiyom tülaycım ama göbekten ınkar etmıyo yavrum hakkını veriyo...babasının ve ananesinin kararı sütü artık günde bi bardak içmem yolunda ama durmak yok yola devam....

nihalinde allah yardımcısı olsun bişey kalmamış hayırlsı ıle alır kucagına....daarısı başıma darısı başıma:Saruboceq:

evet canım inşallah bende normal çok istiyorum herşey normal görünüto zaten ama kızım gelmek istemiyo galiba kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım paşamız nasıl ???

hamdolsun cnm geçen perşembe vardı kontrol..çatı muaynemizi olduk normal doğum yüzde 80 olur dedi dr um oğlum da ii herşeyi maaşallah bakalım bizde bekleme moduna geçenlerdeniz cnm..hakkımızda hayırlısı inş..

aynen gülcan vallaaa beni görenlerde patlıcak bomba gözüyle bakıyo bana hehe
özge cim slmmm

pushıng sana nezman dedi dr un kanala girdi diye ve sen nasıl perşembe olur dion doğum anlamadım ben yaaaaa???

benim çatı muaynem erken oldu biraz çünkü ultrason muaynsinde bebeğim çok aşağıda idi dr um şüphelendi ama o zaman açılmam filan yoktu çatım da müsait bakalım ama biraz darlık var dr um bebeğim çok kilolu olmasın dedi yoksa doğuramazmısım artık ben her hafta açılma varmı diye muayne oluyorum sinir bişi ama canım yanmıyo allah tan

iyi yaptın canım sen gidersen 2 hamile gelmişler sizden 75 er tane almışlar, arkadaşlarım falan dersin. indirim yaparlar belki biraz daha :))

Bende düşünmüyorum açıkcası yastık çünkü onlar dönemezler nasıl yatırırsan sabaha kadar öyle yatarlar yine de riske atmam arkasına küçük bir yastık koyarım daima.

yastık konusu çok onemli bence dilekcim. ustune basa basa hem benim kuzenimin dr.u hem kendi dr.um ozellikle yan yatma (bogulma) yastıgını mutlaka alın dedi.
Saliha nın dr.u da aynı şeyi soylemiş. bebeklerin kusarsa bogulmaması için ilk 4 ay falan kullanılması gerekiyormuş. emzirme yastıgı ise bir kolaylık için olmasa da olur ama digeri bence alınmalı, tabi sen bilirsin yine de.

kızlar hastanede yatıyoruz dunde bu yana bıze dua edın lutfen %80 kasılma cıkıyor ve dr um en az 2 hafta daha kalması ıcın ugrasıyor. iğne falan vurulduk bebek için. açılmam yok sukur

canım çok geçmiş olsun. sen kendini odakla 2 hafta sonrasına aklına hiç kotu birsey getirme. allahın izniyle saglıkla vaktinde dogar bebegin.

inşallah canım saglıkla dogum yaparsın sen de. son günlerin ne kadar zordur beklemek. allah kurtarsın.

allah kurtarsın onu da canım inş.herşey yolunda gider. dogumdan sonra da haberlerini bekliyoruz.

hşgeldin gulcancım izmire
ben de daha tanışıcam nst ile bu hafta inş.
senin oglana kırk bin kere maşşallah diyorum tosuncuk
daha bu haftada 3200 gr ise eger doguma kadar 4000 kesin olur
belki geçer bile. boyu da çok uzun
normal dogum için allah kolaylık versin hayatım :))

pushıng sana nezman dedi dr un kanala girdi diye ve sen nasıl perşembe olur dion doğum anlamadım ben yaaaaa???

canım ben 34 . haftadan itibaren her hafta dr a gidiyorum nst ye giriyorum dr um bu perşembe yine çağırdı açılmam da var demiştim ya eğer biraz daha açılma olduysa suni sancı verip doğurtabilir eğer açılma yoksa haftaya perşembe ye kalır ozaman yine suni sancı verir açıldı açıldı açılmadı sezeryan kaydirigubbakcemile ayrıca nst de sancı çıkıyo benim az da olsa

O ne demek kıs hiç duymadım :1shok:

Selam Tülayımmmmm opuyorumnanaktan
valla bende bilmiyorum

sağol canım sorma günler benim için 48 saat oldu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…