2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülcanım gelmiş ama kaçırmışım gidekende kaçırmıştım mafoldumben
inşallahh yarın gelirde görüşürüz şekercimle baya özledim gülcanı erkeline maşallahh diyorum
Allah ım nazardan saklasın
pushing canım senin adını unuttum :)))
Allah ım senin içinde hakkında hayırlı olanı versin ama neden suni sancı ile doğum yapacaksın
beklesen daha iyi olmaz mı o şekişlde doğum yapmak çok zormuş diye duydum ama tabi karar senin
Rabbim yardımcın olsun ve sağlıkla sıhhatle al kızını kucağına inşallah
tubacım bende yan yatma yastığı aldım baya oldu alalı ve kesinlikle gerekliğine inanıyorum
Allah korusun yavrularımızı inşallahh

emsalcm ben yine beklicem ama günü geçerse anne karnında bebek kakasını yapıyo biliyosun bu durum olmasın diye denicez daha tam olarak suni sancı alıcağım belli değil ama yinede bi ihtimal güzel dileklerin için sağol canım :))

anladım canım haftan 38+ larda olunca öyle dedim sen aklına kötü şeyler getirme
içini ferah tut Rabbim korur meleğini bildiğim okuduğum bir sürü insan var 40 haftayı dolduran
suni sancı verildiğinde çok zor oluyormuş seni korkutmak yada tedirgin etmek istemem tabii benimkide duyum sadece malum bazen herşey çok abartılır :))
Allah ım inşallahh hepimiz için en hayırlı olanını versin
bizleri haberdar et olurmu durumundan bizi merakta bırakma canım

inşallah canım sizde allaha emanet olun rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah :))) ben çıkıyorum uyku vaktimiz geldi :))) kendinize çook ii bakın öptük sizi :))

kızlar hastanede yatıyoruz dunde bu yana bıze dua edın lutfen %80 kasılma cıkıyor ve dr um en az 2 hafta daha kalması ıcın ugrasıyor. iğne falan vurulduk bebek için. açılmam yok sukur

canım cok gecmiş olsun.inşallah 2 hafta sonrasınıda göreceksin.içini ferah tut.
su dnemde doğsa bile ciger gelişimini tamamlamıştır bak edanazın oğluda 35+6da doğmuş ve sağlıklı.inşallah zamanını bekler tabiki.

hoşgeldin canım izmireopuyorumnanaktanne yaptın dr buldunmu kendine nerede doğum yapacagına karar verdinmi.bu arada normal doğumda dokuz eylül cok iimiş.arkadasım cok memnun kalmış haberin olsun.bebişinede masallah canım.

Ilk "gunaydin" mesaji benden bugun umarim herkes mişil mişil uyuyordur ben malesef 2 saat uyudum ve uykum kacti
msms canim cokk gecmiş olsun sen icini ferah tut bebisin dinler annesini bekler biraz daha
gulcancim hosgeldin izmire benimyerime kocaman izmir havasi cek icine

Mervis sende uykusuzluk neden ben ayak v bacak agrilarindan kivraniyorum ama hata bende dun temizlik uzerine iftara misafir aldim simdi acisini cekiyorum

Mervis sende uykusuzluk neden ben ayak v bacak agrilarindan kivraniyorum ama hata bende dun temizlik uzerine iftara misafir aldim simdi acisini cekiyorum

Cnm sende mi ayak ve bacak ağrılarını çekiyosun bende öyle yaa hatda diyodum bu ne ağrı böyle bacaklarım ve ayaklarımın agrısı hiç gecmişyo özellikle yatınca dinlenikken daha artıyo evde yamuk yürüyom artık...

Ula bahar sen izinli değilmisin ne işin var sabahın köründe şekerim :)))
yarama barnah basma yasemin. biliyon izinli de olsam işleri evden takip ediyom. bizim işlerde de bilgiler sabah geçiliyor. ondan saat dokuz dedin mi bahar kulunuz ayakta
umarım çabuk geçer buhafta benimde son artık zor oluyo
allah kolaylık versin canım ya. ağırlaştık artık iyice. benim de geceleri bacaklarım ağrımaya başladı bir iki gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…