emsalcm ben yine beklicem ama günü geçerse anne karnında bebek kakasını yapıyo biliyosun bu durum olmasın diye denicez daha tam olarak suni sancı alıcağım belli değil ama yinede bi ihtimal güzel dileklerin için sağol canım :))
inşallah canım sizde allaha emanet olun rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah :))) ben çıkıyorum uyku vaktimiz geldi :))) kendinize çook ii bakın öptük sizi :))
kızlar hastanede yatıyoruz dunde bu yana bıze dua edın lutfen %80 kasılma cıkıyor ve dr um en az 2 hafta daha kalması ıcın ugrasıyor. iğne falan vurulduk bebek için. açılmam yok sukur
iyi akşmlar şekerler sizleri çok özledim yaaa biz çok şükür izmire geldık,bugun hastene işlerimiz vardı nts ile tanışma şerefıne erdım sonunda bişey çıkmadı ultrason kontrolumuzde oglum 3200gr 52,5 cmolmuş doktor.....ve benım bebegim hangi ölçümü hatırlamıyorum hast. ultrason çıktısı vermedıler 41 haftalık çıktı ohaaa yani dimi benım şimdiye dogurmam lazım.....geçmişin sadece bi 20 syf okudum edanaz dogurmuş maşallah ogluşuna gözü aydın olsun darısı bşımıza....
meryemcım canım benım sanada geçmiş olsun tatlım yaaa inan hiç sıkma canını artık ben dogsun diye beklıyorum çok sıkıldım göbek çok büyüdü rahatsız ediyo ellerim ayaklarım çok şişti yolda gelırken halada ınmedi incek gibide degıl.....
Mervis sende uykusuzluk neden ben ayak v bacak agrilarindan kivraniyorum ama hata bende dun temizlik uzerine iftara misafir aldim simdi acisini cekiyorum
yarama barnah basma yasemin. biliyon izinli de olsam işleri evden takip ediyom. bizim işlerde de bilgiler sabah geçiliyor. ondan saat dokuz dedin mi bahar kulunuz ayaktaUla bahar sen izinli değilmisin ne işin var sabahın köründe şekerim :)))
allah kolaylık versin canım ya. ağırlaştık artık iyice. benim de geceleri bacaklarım ağrımaya başladı bir iki gündür.umarım çabuk geçer buhafta benimde son artık zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?