2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dün doktora gittim , yine dönmemiş pozisyon itibariyle dönme ihtimali yokmuş, kesinlikle sezeryan olacak ... Bayram öncesi hafta olacak ama günü tam belli değil 18 olsun 39. hafta olur diyorlar ama ters olduğu için riske atmak da istemiyorlar bakalım hayırlısı, plesantada yaşlanma başlamış , doğuma yakın olurmuş bu ... Bunun dışında kafası 9 cm kilosu 2700 civarında ve boyu 49 cm benim oğlumun ....

hilalcim hoşgeldin canım geçmiş olsun. bebiş aşağı inmemiş sanırım hiç. normalde bu zamanlarda bu şikayetlerin azalmış olması lazımdı ama...

Maşalllah oğluna.Kocaman oldular artık.Sezeryanda 38+ da alıyorlar genelde 39 pek beklenmiyor bildiğim kadarıyla

hilalcim hoşgeldin canım geçmiş olsun. bebiş aşağı inmemiş sanırım hiç. normalde bu zamanlarda bu şikayetlerin azalmış olması lazımdı ama...

Baharcım 3 hafta önce doğum pozisyonundaydı.Yine yer mi değiştirdi naptı benim sıpa bilmiyorum.1 haftadır anam ağlıyor valla

yasemincim maşallah efe paşamıza kilosu falan çok iyiymiş. sezeryan için de canını sıkma hayatım hayırlısı buymuş demek ki. sen normal istiyordun ya ondan dedim yoksa sezeryan kötü olduğundan değil :) yanlış anlaşılmasın :)))

Baharcım 3 hafta önce doğum pozisyonundaydı.Yine yer mi değiştirdi naptı benim sıpa bilmiyorum.1 haftadır anam ağlıyor valla

boyu uzunsa ayakları ile baskı yapıyor olabilir canım yaaaa. az kaldı geçecek kavuşunca meleklerimize. ben de kahvaltı yapıyom da böğk geldi artık yumurta yemekten yaaaaa

boyu uzunsa ayakları ile baskı yapıyor olabilir canım yaaaa. az kaldı geçecek kavuşunca meleklerimize. ben de kahvaltı yapıyom da böğk geldi artık yumurta yemekten yaaaaa

Yok canım , canımı sıkmıyorum artık kendimi alıştırdım .. Baştan beri ikisinide kötülemedim hangisi hayırlısı ise o olsun diyordum zaten :) Oğlum sağlıkla gelsinde , tek pişmanlığım pijama almak oldu he he ....

Afiyet olsun canım ben bıraktım yumurta yemeyi.Onun yerine Terlediğimde su yerine soğuk süt ya da ayran içiyorum.Son haftalar diye iyice saldım zaten.Kola bile içiyom valla.Dr bi arkadaşım artık bebeğe zararı yok dedi ben de o akşam tam 4 bardak kola içtim çok özlemişim valla

ya normale şartlanıp son anda sezeryan olanlar da var tatlım. ben de bu gidişimde konuşcam doktorumla. belkim sezeryan diyebiliriz karşılıklı bakalım. pijama yüksek belli ise kullanılır canım ya bence.
hey maşallah. ben de arada kaçırıyorum kola kahve falan. eşim deliriyor ama napiim canım çekiyor bazen. ama 4 bardak ta abartmışsın sanki canım :)))

valla az kalsın eşimle kavga ediyoduk zaten kola yüzünden bak şimdi de canım çekti Allahtan evde yok da içemiyorum

Yasemin maşallah oğluşuna bende artık bayramdan önce olsun istiyorum eskiden bayram sonrası olsun derdim ama olsun bir an önce
yumurtayı bende sevmem zaten yemiyorum bir süredir kolada haftada bir kaç kez içiyorum valla ne yapayım

a.s.Günaydın Eylül anneleri
Uzun zaman oldu buraya yazmayalı. Kasılmalarım 26. haftada başladığı için bu bebek Ağustos sonunu beklemez demişti doktorumuz. Beklenen doğum tarihim 31 Ağustos. Bu nedenle ben de Ağustos anneleri topiğine devam ettim. Bizim kız sabırlı çıktı. Sanırım gününü bekliyordelikafadulden
Doğum yapanlar olmuş. Bebişlere maşallah, hepsi birbirinden güzeller. Allah saklasın hepsini. Doğum yapmamış olanlara da sabır diliyorum öncelikle. Her geçen gün yeni zorluklar ekleniyor çünkü. Allah hepimize sağ salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin:Saruboceq:

Canım 38+larda bebeğin günü geçmiş olmuyor. Hatta 41+da bile bebeğin günü geçti kabul etmiyorlar. Biliyorum doktoruna güveniyorsun ama bazı doktorlar da bir an önce sonuca ulaşmak için aslında çok da sağlıklı olmayan tekliflerde bulunabiliyorlar. Benim doktorum 9 Eylülde. Arkadaşların dediği gibi normal doğum konusunda çok çok iyi bir hastane ve suni sancı için 41. haftanın dolmasını bekleriz diyorlar. Doğrusu da bu. Ben çok araştırdım

Benim üç arkadaşım var 9 Eylülde normal doğum yapan. Üçü de çok memnun kalmış. Hatta en son doğum yapan (1 ay kadar oldu) 30 saat sancı çekmiş olmasına rağmen "yine olsa yine yaparım" diyebilecek kadar beğenmiş. O 30 saatin 29 saati periyodik olarak epidural vermişler ve çoook rahatmış. Sonrasında da özel hastane gibi ilgileniyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…