günaydın burko cum bebşinle hakkında hayırlısı inş.keşe bizi bırakmasaydın bizim eylül annişlerindende bi çoğu ağustosta doğum yaptı
günaydın feyza cım üzülme bugün herkes uysuzluktan şikayetçi cnm
günaydın burko cum bebşinle hakkında hayırlısı inş.keşe bizi bırakmasaydın bizim eylül annişlerindende bi çoğu ağustosta doğum yaptı
halbuki evim serin offf tam uyunacak yer ama ben dalamıyorum ya..Sağa dön sola dön bir türlü olmuyor..Birde kızlar oğlum alt tarafta başını oynatınca hafif ıslaklık geliyor normal dimi...Akıntı yani...
halbuki evim serin offf tam uyunacak yer ama ben dalamıyorum ya..Sağa dön sola dön bir türlü olmuyor..Birde kızlar oğlum alt tarafta başını oynatınca hafif ıslaklık geliyor normal dimi...Akıntı yani...
Bende de oluyor. Hatta çatı muayenesinden beri ciddi ciddi ıslanıyor çamaşırım. Doktorum normal dedi
evet cnm baskı artığı için akıntı fazlalaşıyor son günlerde benim de oğlum 2 gündür sanki hiç uyumuyor hep hareket halinde ve hep karnım aç yaaa sıkıldım yemekten ama karnım kazınıyo neden böle oldum bilmiyom....hiç bi ağrım yok ama uyuyamadım bunlardan gece
Ben dün çok yoruldum , o yüzden gece deliksiz uyudum ,sadece 2 kere wc ye kalktım ama hemen uyudum :)) Tabi gece bebek hareketini hissetmeyince sabah o uyku resmen haram oluyor insana , dürtükleye dürtükleye harekete geçirdim resmen ... Birde sezeryan olma ihtimaline karşı protein ağırlıklı beslenmeyi arttırdım sanırım kilo almasında faydası var , zaten plesanta yaşlanmaya başladığında bebeğe daha az besin ve kan gidiyormuş o yüzden ne alırsa kardır , açıkçası kendi kilomuda düşünmüyorum artık tartılmıyorum bile , ee sezeryanda olacağına göre yeterki bebeğim normal koşullarda doğsun .
Canım demek ki midende ki baskı azalmış , ve mesanene bir baskı artmış o yüzden acıkıyorsun sürekli ve akıntı oluyor , hepimiz uzman kesildik artık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?