2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın burko cum bebşinle hakkında hayırlısı inş.keşe bizi bırakmasaydın bizim eylül annişlerindende bi çoğu ağustosta doğum yaptı
günaydın feyza cım üzülme bugün herkes uysuzluktan şikayetçi cnm

halbuki evim serin offf tam uyunacak yer ama ben dalamıyorum ya..Sağa dön sola dön bir türlü olmuyor..Birde kızlar oğlum alt tarafta başını oynatınca hafif ıslaklık geliyor normal dimi...Akıntı yani...

günaydın burko cum bebşinle hakkında hayırlısı inş.keşe bizi bırakmasaydın bizim eylül annişlerindende bi çoğu ağustosta doğum yaptı

Bir ara iki topik de o kadar hızlı ilerledi ki mesajlar dağ oldu:bbo:Ben de inatla hepsini teker teker okuyordum. Çalışıyordum da bir taraftan, iki topiği birden idare etmek çok zamanımı aldı:kedi:

halbuki evim serin offf tam uyunacak yer ama ben dalamıyorum ya..Sağa dön sola dön bir türlü olmuyor..Birde kızlar oğlum alt tarafta başını oynatınca hafif ıslaklık geliyor normal dimi...Akıntı yani...

evet cnm baskı artığı için akıntı fazlalaşıyor son günlerde benim de oğlum 2 gündür sanki hiç uyumuyor hep hareket halinde ve hep karnım aç yaaa sıkıldım yemekten ama karnım kazınıyo neden böle oldum bilmiyom....hiç bi ağrım yok ama uyuyamadım bunlardan gece

Bende de oluyor. Hatta çatı muayenesinden beri ciddi ciddi ıslanıyor çamaşırım. Doktorum normal dedi

Ben dün çok yoruldum , o yüzden gece deliksiz uyudum ,sadece 2 kere wc ye kalktım ama hemen uyudum :)) Tabi gece bebek hareketini hissetmeyince sabah o uyku resmen haram oluyor insana , dürtükleye dürtükleye harekete geçirdim resmen ... Birde sezeryan olma ihtimaline karşı protein ağırlıklı beslenmeyi arttırdım sanırım kilo almasında faydası var , zaten plesanta yaşlanmaya başladığında bebeğe daha az besin ve kan gidiyormuş o yüzden ne alırsa kardır , açıkçası kendi kilomuda düşünmüyorum artık tartılmıyorum bile , ee sezeryanda olacağına göre yeterki bebeğim normal koşullarda doğsun .

Canım demek ki midende ki baskı azalmış , ve mesanene bir baskı artmış o yüzden acıkıyorsun sürekli ve akıntı oluyor , hepimiz uzman kesildik artık ...

inş. cnm herşey gönlünce olur

gunaydin guzel anneler nabersiniz bakalim
biz oglusla kahvaltimizi yaptik geldik

meryemcim hastanedeymis cok uzuldum ama insallah vaktini bekleyecek kuzusu
bugun kimler dogum yapiyordu kizlar

dun bende acibadem maslak hastanesine gittim dogum yapacagim kati odalari felan gezdim
artik iyice kendimi hazirladim doguma hakkimizda hayirlisi
bu arada hastanede odalarin bir kisminda dogumu da kendi odanizda yaptirtiyrlar
ben yine de dogumhanede dogurup oyle odaya cikmak isterim

Günaydın kızlar. Uykusuzlar çetesi olduk çıktık hepimiz galiba. saatte 1 tuvalete kalkma dışında 10 gündür saolsun kızımda hiç uyumuyor. Doğuncada böylemi olcak acaba ??? Şu akıntı olayı bendede zıvanadan çıkmış durumda. Artık kendime iç çamaşırı sponsoru alıcam valla. günde 5 kere çamaşır değiştirmekten gına geldi :bbo:

Buarada yasemincim maşallah oğluşuna.

kızlar ben geldimmmmmmmmmm.....

maşallah oğluşuna yasemincim...

ebrunun yazdıklarını okudum etkilendim, biri 4,5 demiş, biri max. 3600... acayip fark var. ben doktoruma normal doğum dedikten sonra doktor hiçbir yorum yapmadı, bekliyo sadece son haftalar karar verecek sanırım... bir de yasemin dediğin gibi bebeğin plasentasının yaşlanma durumu da oluyo son haftalar, artık bebekler hızlı kilo almayabilirler son haftalar. dolayısıyla şimdiden bebek kilolu doğar diye karar vermek biraz ebrunun düşündüklerini aklıma getiriyor. sezeryana bilerek mi yönlendiriyo acaba doktorlar. ama ebru en iyisini yapmış başka bir doktora giderek, en azından biraz daha ısrarla normal isteyebilir.

ben şuan doktoruma en azından kilo tahmini konusunda güveniyorum, iki doktorla test ettim çünkü, ölçümleri aynı... ama tabi doğunca görecez asıl....

yasemincim sağlıklı doğsun tatlım efecik, ha sezeryan ha normal çıkacak içimizden bi şekilde işte.... zaten senin için önemli olan da o.... bizim bile durum kesin değil yani, normal normal diyoz, bakalım açılma falan tam olabilecek mi... sancıyı çekip sezeryana dönmek daha da zor olur....

tülay kesin bebek inmiştir tatlım, zaten yaklaştı günlerin... ya benimki de inse bi artık, kaburgalarımdan elini ayağını çekse.

dün izin alıp gittim ya annemlere, komşularıyla oturuyoruz ay gerçekten alemler ya... cinsiyetini soruyolar kız diyorum... hepsi bir ağızdan yok yok erkek bak doğurunca göreceksin diyolar. ben de kesin kız, kaç doktora gittim diyorum... senin göbeğin sivri erkek bu diyolar, doktorlar anlamaz gibisinden neler neler dediler. tabi ben hepsiyle dalga geçtiğimden tınlamadım. ama alem kadınlar ya, birisi sütün geliyo mu dedi, yok dedim, sütün gelseydi biraz ben anlardım dedi, artık tadına bakacak acep bilemedim :)

ebru hoşgeldin canım, meryeme ben de çok üzüldüm inşallah bebiş bekler.... sorunsuz doğurur meryemim....

sen ısınma turlarını atmışsın hastanede, heyecanlanmışsındır tabi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…