2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın Özgeee ay sorma yaaaa bende de aynı dert var bide hep suyum geldi sanıyomkaydirigubbakcemile3
Gülay cım onlar daha ii bilir dr dan ayıp ettin cnm yaaaa ve çok heveslenme aşağı inince başka dertler başlıyo bilgin olsun cnm

özge hoşgeldin canım, benim de çamaşırlarım bitiyo hemen, artık makineyi sadece iç çamaşırlarım için çalıştırır oldum, bir de en ufak ıslaklık durumuna tahammülüm yoktur, hemen değiştirmem gerek... bi sponsor bana da lazım :)

gunaydin gulaycim
yaa olyle iste bbegin kilosu muallak
ama ultrson fotograflarina gore ayni ben :) benim ilk dogdugum halime cok benziyor
doktor %80 normal dogurursun geri kalan %20 de iste acilman olmaz sancin olmaz vs gibi son dakkada cikabilecek sorunlar yuzunden olmaz dedi.
evet hastaneyide gorduk artik bekliyoruz bakalim
bu arada kayinvalidem imaginaruis dogru mu yazdim bilmedim adli bir oyuncakcidan harf almis ama degisik harfler ahsap degil ve uzeri sekillli
pasabahceden de arabali suslerden almis
kucuk bir tablo uzerini kumasla kaplayip araba harfleri cekiyor gibi yapacakmis. geri kalan yerlerini de susleyecek.
bitince cekerim artik fotografini

tülay ya kuku ağrısı hiç yaşamadım ama kuku ağrısını sanırım tercih edebilirm kaburga ağrısına.... ama bugün rahat uyudum. kızımı yatarken tembihledim bak kaburgalarıma yanaşmıyosun diye. kocam da nasıl üzüldü, ya bırak istediğini yapsın kızım diyoooo... şimdiden kural koyma kıza diyo... aaaa dedim bu benimle kızım arasında karışma lütfen dedim :)

günaydın Özgeee ay sorma yaaaa bende de aynı dert var bide hep suyum geldi sanıyomkaydirigubbakcemile3

Tülaycım bende öle sanıp doktora gitmiştim biliyon ama deelmiş. Su farklı bişi olsa gerek. Görürmüyüz bilmiyorum. Kızlar ben havlu peçete koydum bugün ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama her tuvalete gittiğimde onu yenisiyle değiştiricem. Ped koymak istemedim.

conconlar hoşgeldiniz. ben güya izindeyim ya maillerimi bitirip te yazamadım iki saattir
ebrucum ben de odaları falan gezmiştim baya etkilemişti beni. bu gidişimde tekrar çıkıp görüşcem bakalım.
gülaycım yahu doktorlar komşu kadınlardan daha mı iyi bilcek hayret bişi. sen başından beri kendini ve kızını onlara göstercektin ayıp etmişsin yani...

iyiyiz denizcim valla evde olmak bize yaradi agrilarim sisliklerim azaldi resmen
tabi soole bi durumda oldu tam olarak kocamin gozetimi altina girdim zararli hic bir sey yiyemiyorum kacamak bile yapamiyorum yemek konusunda

kizlar ben gunluk ped kullanmaya devam ediyorum hala
o yuzden surekli ped degistiriyorum ama camasirlar saglam duruyo yani :)

Hadi ya üzüldüm Meryem için, gerçi risk yok artık her şekilde yaşama şansları çok yüksek ama oğluşu inşallah biraz daha bekler ...

Ebrucum dün başka doktora gitmişsin okudum fark var diye söylemişsin benim doktor aynı ama ultrasonlardan dolayı hep bir farklılık çıkıyor artık ben çok önemsemiyorum , alabildiğim kadar protein ve kalsiyum yapacak bişey yok sonuçta , bizi sürprizler bekliyor ....

Gülaycım valla o kadınalrdan bana gına geldi , dün kendi annem diyorki kuzenim sezeryanla doğum yapmış gününden 3 hafta önce neyse ben de diyor küçük bebek nasıl olouyor bir bakayım dedim diyor , yani benim oğlum küçük ya onlara göre o anda telefonu alıp duvara fırlatmamak için zor tuttum ... Kayınvalidem çok akıllı tek falso vermedi , en azından duymadım ama annem pot üstüne pot kırıyor ....Bir de diyorum ki Burak izin almayı planlıyor önümüzde ki hafta son kez başbaşa kalalım diye , bana diyorki 3 senedir yeterince başbaşa oldunuz zaten ay ay lohusalıkta ben kendi annemi kovmazsam iyi valla ne yapıcam bilmiyorum ...

ev güzel olmaz mı canım ya az kladı bizimde Yasemin ciğim ile

Özge naber canım

bu hafta biraz kalan işleri toparlıyorum pek iyi takip edemiyorum

aaa süper fikir ebrucum arabalar çok şirindi zaten, valla hayalgücü süpermiş kayınvalidenin, çok iyi düşünmüş, merakla bekliyorum fotolarını....

ayyy ne güzel renkliye gittiniz değil mi.... sana benzerse kızlar peşini bırakmaz sizin oğlanın haberiniz olsun :) bana kısmet olmucak sanırım renkli doppler, bende de gittiğim radyoloğun renksiz ama çok net siyah beyaz çıktıları var, orada bizim kız da aynı baba, kemerli burun, ince ama geniş dudaklar, kafa biçimi falan aynıydı eşimle. hatta çok şaşırdım, o kadar ultrason kağıdı arasından bizim kız bu diyebilirdim yani... cd verdi mi peki ?

denizcim sağol tatlım, burasız zaman geçmiyo valla.

yasemincim takma bosver
benim annemde oyle seyler soyler ama kotu niyetten degilde patavatsizliktan canim
hem senin oglunun neresi kucuk anlamadim ben daha doguma neredeyse 1 ay var
daha da buyucek annesi

Canım emin ol tercih etmezsin , iki bacağını ayırarak yürüyorsun bıçak saplanıyor gibi bir ağrı çekiyorsun ....

cd de verdi canim. ama soole bizim oglan dogru duzgun yine uzunu gostermedi
dayamis yuzunu plasentaya ellerde hep yuzunde
yalniz cok komik sag kolunu yuzunun soltarafina dogru goturmus oteki elde onun yaninda. doktor aranizda boyle uyuyan var mi dedi esim direk bana bakip annemiz diyor. hakkaten bende hep oyle uyurum
doktor iste cogu sey genetik oglunuzda sizin gibi uyuyacak dedi :)
bizim alisin karin cevresinde yag yok ama yuzu cok komik tombik yanakli bisey. bende dogdugumda yanaklar alta dogru sarkik cene minik uste kivrik felan fotograflarimda bu da aynen oyle duruyor
saclari olup olmadigini anlayabiliyormuyuz dedim o da biraz su sekilde baktigimizda gorbiliyoruz dedi bizim oglanin ensesi ve kulak yanlarinda saclari oldugunu gorduk ama tepede var mi bilinmiyor
doktor yuzunu tam net gosteremeyince 15 gun sonraya kontrol randevusu yazdi. biz cok memnun kaldik bu doktordan 40 dk felan bakti ve kaydetti dis ortam seslerini de kaydetti yani doktorun anlattiklari ve bizim konustuklarimiz hep dvd de var

Günaydın kızlar hepinize,

Biraz geçmişi okudum geldim. Pushing gelmiş gitmiş dün gece çok sevindim canım iyi olduğuna. Normal doğum bekliyormuş hakkında hayırlısı olur inşallah.

Ebrucum takılma bebeğinin kilosuna biliyorum senin takıldığın kilo değil doğum şeklini ne derece etkileyeceği. Hakkında hayırlısı olsun canım...Doğum şeklinin hiçbir önemi yok canım önemli olan onları sağlıkla kucağımıza alabilmek.

Yasemincim demek hala dönmemiş bebeğin ama en azından bebeğini sağlıkla kucağına alabilmenin çok daha önemli olduğunun farkındasın. Annene de takılma tatlım ahhh benim annemde yapıyor bazen ve beni deli ediyor.

Gülcancım hoşgeldin izmirimize ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…