günaydın Özgeee ay sorma yaaaa bende de aynı dert var bide hep suyum geldi sanıyomkaydirigubbakcemile3
özge hoşgeldin canım, benim de çamaşırlarım bitiyo hemen, artık makineyi sadece iç çamaşırlarım için çalıştırır oldum, bir de en ufak ıslaklık durumuna tahammülüm yoktur, hemen değiştirmem gerek... bi sponsor bana da lazım :)
iyiyiz denizcim valla evde olmak bize yaradi agrilarim sisliklerim azaldi resmen
tabi soole bi durumda oldu tam olarak kocamin gozetimi altina girdim zararli hic bir sey yiyemiyorum kacamak bile yapamiyorum yemek konusunda
kizlar ben gunluk ped kullanmaya devam ediyorum hala
o yuzden surekli ped degistiriyorum ama camasirlar saglam duruyo yani :)
tülay ya kuku ağrısı hiç yaşamadım ama kuku ağrısını sanırım tercih edebilirm kaburga ağrısına.... ama bugün rahat uyudum. kızımı yatarken tembihledim bak kaburgalarıma yanaşmıyosun diye. kocam da nasıl üzüldü, ya bırak istediğini yapsın kızım diyoooo... şimdiden kural koyma kıza diyo... aaaa dedim bu benimle kızım arasında karışma lütfen dedim :)
conconlar hoşgeldiniz. ben güya izindeyim ya maillerimi bitirip te yazamadım iki saattir
QUOTE]
Benim patronda bir tuhaf sen buradamısın dedi bana sabah gelir gelmez eee dedim bu cuma ayrılıcam , canın ne zaman isterse git diyor bende rapor tarihi dedim onu bekliyorum , hiç aklına maaş alacağım ya da hafta muhabbeti gelmiyor anam yoksa adam bana maaş vermemeyi düşünüyor nasıl hatırlatsam acep , ama bu durumdan yararlanıp iş olmazsa akşamaları erken çıkabilirim ....
aaa süper fikir ebrucum arabalar çok şirindi zaten, valla hayalgücü süpermiş kayınvalidenin, çok iyi düşünmüş, merakla bekliyorum fotolarını....
ayyy ne güzel renkliye gittiniz değil mi.... sana benzerse kızlar peşini bırakmaz sizin oğlanın haberiniz olsun :) bana kısmet olmucak sanırım renkli doppler, bende de gittiğim radyoloğun renksiz ama çok net siyah beyaz çıktıları var, orada bizim kız da aynı baba, kemerli burun, ince ama geniş dudaklar, kafa biçimi falan aynıydı eşimle. hatta çok şaşırdım, o kadar ultrason kağıdı arasından bizim kız bu diyebilirdim yani... cd verdi mi peki ?
denizcim sağol tatlım, burasız zaman geçmiyo valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?