Dilekçim günaydın , günlerin azalıyor ne güzel ... Kısmetse bu hafta anne dilek olacaksın :))
Gülay benimki de her teli açtığında , bebek kaç kilo diye soruyor , neymiş bakımı kolaymış Allahım sana ve bana sabır versin ...
gulaycim bisey sorcam
dun ben rapor aldim ya calisamaz diye onun aslini kendime fotokopisini sirkete verdim
ama ben sigortaya felan bisey goturmedim
ilk calisabilir raporunda da sadece sirkete vermistim raporun fotokopisini
yani ssk ya hastane anlasmali oldugu icin yolluyor di mi ben eksik birsey yapmamisimdir insallah
ebrucum inan tatlım ssk sürecini hiç bilmiyorum ama muhtemelen dediğin şekildedir. sen bence en iyisi ssk yı yada sigorta şirketini arayarak sorabilirsin. ben emekli sandığı ile olan kısmı biliyorum daha çok.....
ebru ya süpermiş gerçekten doktor, ve gerçekten çok uzun ilgilenmiş... ielride çok güzel bi hatıra bebiş için.... bizim doktorların yanında tabi oldukça uzun bir süre. benim cumartesi kontrolüm 5 dakika sürdü sadece, suyum boyu posu hop bitti,
ya kızlar kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmiyor ki. insanlar neden bu kadar takıntılı bu kilo konusunda. bizim gibi bilinçli anneleri bile etkileyip üzebiliyorlar yaaaa. güzel bir dille uyarın bence de rahatsız olduğunuzu.
Burko , zaten iş yerimize verdiğimiz evrakl sigortaya gitmiyor mu ki ...
ben olsam isterdim tülaycım , sonuçta 4-5 aydır bebek bayağı farklılaşmıştır, madem verme gibi bi olanağı var makinesinden valla ben ısrarla isterdim. benimkinin makinesi uygun değil veremez, o yüzden isteme şansım yok... sadece ileride bebek için güzel bi hatıra bence, o açıdan bakıyorum olaya.... yani ben şimdi bebeklik cd min olmasını çok isterdim mesela.....
dilek hoşgeldin...
Burko , zaten iş yerimize verdiğimiz evrakl sigortaya gitmiyor mu ki ...
evet yasemincim bizim muhasebe ve hastanede biz ssk ya iletiyoruz birere nüsha demişti ben gitmedim ssk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?