2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Oy oy bende ne doğru düzgün çıktı , ne cd hiç bir şey yok bir iki tane ultrason kağıdı var onda da sadece profilden görünüyor ... Akşam görümceme dedim yasak da olsa fotosunu çekeceksin bebeğin , kocasına da diyorum bir yamuk kesin beni ikinizi de resil ederim , bu arada sezeryanda da mahrem yerler görünüyormuş ben bilmiyordum , anlaştık görümcem hazılıcak beni sondayıo falan o takacak , örtücek kocası öyle girecek yoksa istemem dedim aynı sofrada yemek yediğim adamın her yerimi görmesini istemem diye ... ınşallah her şey planladığımız gibi olur ... Ama foto acısını doğsun ben doya doya çıkartıcam her anını karelicem oğlumun inşallah ...

simdi sirketi arayip sordum gerek yokmus sigortaya goturmeye. asli bizde kaliyor fotokopisini sirkete veriyormusuz
sonrada dogumdan sonra onlarla kapattircaz sanirim izin islemlerini o zaman asillari lazim oluyormus
bizim personeldeki kiz hastaneden dogum belgesini birden fazla isteyin dedi sizinde aklinizda olsun

Baharcım eskiden kesisiz normal doğum yapıyorlarmış ama , yazık kadınların alt tarafı deforme oluyormuş ,bir sürü problem yaşıyorlarmış ... Şimdi bilinçli bir şekilde kesi atılıp dikildiğinde hiç bir problem olmuyor ...

Burko biz nasıl takip edebiliriz ssk yı mı aramak lazım ...

Ebrucum birde doğum yapacağımız gün , iş yerimizden yine vizite kağıdı almak gerekiyormuş ani doğum olsa bile geçmişe dönük alınabiliyormuşi sanırım , sonra hastanede doğum raporu felan alınıyor ...

Bu kilo konusunu ben de kayınvalidemle çok tartıştım. O da hep tosuncuk doğurmuş. Şimdi benim kızım 3500 civarı diye iyi beslenmediğimi sanıyor. Bende gebelik şekeri var hafif düzeyde. O nedenle hep diyetisyen kontrolündeydim. Ben de az kilo aldım, bebeğim de normal seviyelerde. Diyetisyen ikimizin de belli bir kilonun üzerinde olmasını istemedi. Çok sağlıksız olduğunu söyledi. Şimdi biri bana şişman bebek iyidir deyince dövesim geliyorklava:

Kayınvalidem eşimi doğurduğunda adamakıllı ultrasona bile girmemiş. O zaman gebelik şekeri diye birşeyin varlığından kimsenin haberi yokmuş. O 4500-5000 doğuran kadınların %90'ı şeker hastasıdır da haberleri yokturkötükedihüsoBir de övünürler tosun doğurduk diye. Şeker olunca bebek gereksiz yere kilo alıyor

yasemincim düşündüm de ben de görünmesi konusunda tedirgin olurdum canım ama halleder görümcen... sen şimdiden bikaç kez daha tembihle, işi sağlama bağla :)

yasemincim ben kesi olayından değil onun steril tutulması ve o dikişlerle bir süre yaşama fikrinden rahatsız oluyorum yaaaaaa....
burkocum eskiden neler olurmuş da kimse bilmezmiş. bebekler doğumda hasar görürmüş nazar derlermiş falan. boşvermek lazım ya herkesin dediğini takmamalı. oğlum sağlıklı olsun kollarımda olsun gerisi önemli değil...

ay ben inanmıyorum eskiden 4, 4,5 kilo doğurduklarına, zaten bakarsak maşallah hepdi 4,5 un altında doğurmamış. neden 4200, 4300 değilde, hep 4, 4,5. biraz toplu olunca hemen diyolar 4, 4,5 kilo doğurdum diye. tartıldıklarını bile düşünmüyorum... eşimin annesi eşimi devlet hastanesinde doğurmuş 1979 'da ve hastanede bebeği tartmamışlar.... tartı yokmuş yada bozukmuymuş ne ... düşünün yani... el kararıyla ebe demiştir onlara bu bebek 4 kilonun üstüdür diye, onlarda övünsün dursun işte....

Gülay ben sağlama alırım bir kaç kere daha dememe gerek yok , dediğm herşeyi görecekse başka doktor girsin ...

Ayrıca kilo konusunda sana sonuna kadar katılıyorum , bende diyorum nie 4,5 /5 kilo nie arası yok , bir de o zaman bu kadar özel hastane yok ki , başındna savmak için gözüne tombul görünen bebeklere hemen 5 kilo deyip geçiyorlardır bence ...

Kızlar Ela'nın hepinize çok selamı var. Hepimize dua ediyormuş. Gece hiç uyumamış. Eymen paşa yaramaslık yapmış çok :)))

Mutlaka humana steel tea için dedi. Sütü baya arttırıyormuş. Günde 3-4 fincan içiyormuş. Doğumdan önce başlamış içmeye. Hasta bezi alın yanınıza mutlaka dedi. Birde lohusa külodu. Karnını hemen topluyormuş. Acıları hemen unutuyosun zaman çabuk geçiyor dedi :)

Sezeryan olcaklar bol bol yürüsün daha çabuk toparlanıyor insan dedi Eloş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…