2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam,

burdan haber alıp aradım meryemi. çok panik ve endişeli değil. bebeğin kilosu ve haftası iyi olduğu için korkmuyor. zaten bence de korkulacak bir şey yok. dedim ona kasılmalar sıkmasın canını 2 aydır sürekli kasılmalarla geçti hala da kasılıyorum. ben de gördüm % 70leri 80leri çok defa. bazen kasılmalar inefektif olabiliyorlar bendeki gibi. benim bir de serviks yetmezliği var üstelik. yazıyorum ki bunları sizler de panik yapmayın.

neyse gelelim yeni haberlere. dün drdaydım. bu yeni doktoru da gözüm tutmadı. doğurmak üzereyim ve hala doktorum belli değil hastanem belli değil.
kızlardan küçüğün kilosu 2 hafta öncekiyle aynı çıktı. biri 1700 diğeri 2000 gr.
36. haftada alalım dedi. 10 eylüle gün verdi. 2 haftada belki geçer belki geçmez 2 kiloyu minişim. tabi bugün yarın doğurmazsam. sizler kiloyu konuşurken sizin bahsettiğiniz düşük kilolar benim için rüya gibi geliyor yani.

hastanede de öyleydi. drlar her an doğurabilirsin dedikleri hafta bebeler yeni 1 kg olmuştu. yanımda yatan kadını 2.800 kilo bebeği olmuştu ve gelen "bu ne çok küçük" giden "anca bu kadar mı doğurdun" dedi durdu kıza. kız kendini ne kadar kötü hissetti bilmem ama ben kendi durumuma acayip üzülüyordum.

nstye bağlandık dünde, sancı çıkmadı şükür ama kızımın hareketleri zayıftı
önceki gün evde iftar vermiştim, baya yoruldum ve sancı çektim, sanırım dinlenemedi kızım o sebeple hareketi zayıf çıktı
suyumuz yerinde, kilomuzda çok iyi şükür, 2,700 gr olmuş kızım ( maşallah deyin teyzeleri, 10 günde 500 grm almış)
sezeryan olacağım için doğuma gün verdi doktorumuz
haftaya çarşamba 8,30 da geliyorsun dedi
7 gün sonra bi aksilik olmazssa inşallah Kızımızı kucağımıza alıcaz

Pembecim tekrar maşallah bebişlerine.

Eslemcim seninde kızına maşallah. Hadi bakalım sende 1 hafta sonra anne olucaksın. Bu gidişle bende haftaya salı kucağıma alıcam kızımı inş.

pembecim kolaymı sen 2 canlı taşıyorsun
illaki bizimkilerden biraz küçük olacaktır
sağlıkları yerinde olsun yeterki, dünyaya gelen büyüyor dimi ama
sağdan soldan gelen laflar insanın moralini bozuyor malesef

hadi hayırlısıyla sende gününde yavrularını al kucağına inşallah
Allahım sağlık sıhhat versin sana ve onlara

sağol mozişim, haftaya alalım inşallah kuzularımızı

emel cici anne, hoşgeldin :))
nasılsın? oğluşun uyuyor galiba, nete girdiğine göre

hosbuldum canım uyuyo napsın ..zorla emzirmeye calısıyorum sıpayı uyukluyo çunku surekli . . . .yarın onun ve benim kontrolumuz var insallah kilo almıstır .....canım ya dogum sonrası eve gelenlere neler ikram etmeyi dusunuyorsunuz? ben ne yapsam diye dusunuyorum..simdi yavas yavas gelenler olur

sağol mozişim, haftaya alalım inşallah kuzularımızı

emel cici anne, hoşgeldin :))
nasılsın? oğluşun uyuyor galiba, nete girdiğine göre

hosbuldum canım evet uyuyo :) bazen tam oturuyorum netin basına cevap yazcam uyunıyo benimki cevap veremeden cıkıyorum hep

sen nasılsın canım

Canım biz börek sarıp atmıştık buzluğa birde erik suyu vişne suyu kayısı suyu falan yaptık onlarıda attık buzluğa. Ramazanda olduğumuz için belki gündüz bişi yiyen içen olmaz ziyarete gelenlerden. Ama akşam gelenlere bişiler ikram etmek lazım.

slm kısllarr biss geldikk nabersiniz
dr.a giden ve güzel haberlerle gelen arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun
maşallahh kuzucuklara
özgecim ela ya bizdende çok slm söyle tavsiyeleri için sağolsun
yanlız bişey soracağım şu malum çay humana still-tee hani şu kutuda olanlardan demi
milupanın emziren annelere özel çayından değil birde loğusa külodunıu acaba nerden aldıki
bende alayım sezaryen sonrası koca bir göbeğim kalmasın :))))

ємєℓ;8675628 .!.:
hosbuldum canım evet uyuyo :) bazen tam oturuyorum netin basına cevap yazcam uyunıyo benimki cevap veremeden cıkıyorum hep

sen nasılsın canım

bizde iyiyiz, gün sayıyoruz
akşamları sancılarımız oluyor ama öyle çok uzun sürmediği için dikkate alamıyorum tabii
haftaya kadar bekler inşallah kızımda zamanında alırız kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…