ємєℓ;8675369 .!.:selamlar herkese opuyorumnanaktan ......
Canım gözün aydın, bebişine kavuşmuşsunopuyorumnanaktanAllah analı babalı büyütsün:Saruboceq:
slm kısllarr biss geldikk nabersiniz
dr.a giden ve güzel haberlerle gelen arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun
maşallahh kuzucuklara
özgecim ela ya bizdende çok slm söyle tavsiyeleri için sağolsun
yanlız bişey soracağım şu malum çay humana still-tee hani şu kutuda olanlardan demi
milupanın emziren annelere özel çayından değil birde loğusa külodunıu acaba nerden aldıki
bende alayım sezaryen sonrası koca bir göbeğim kalmasın :))))
yaaa canım sen ilk sayfadaki listeyi sık sık güncellemişsin ama ben yokum yaaaa senağlama
Canım gözün aydın, bebişine kavuşmuşsunopuyorumnanaktanAllah analı babalı büyütsün:Saruboceq:
ємєℓ;8675733 .!.:lokum ikram edilir mi ozgecim yoksa lokum ve lohusa serbeti sadece mevlutte mi olur.........ya gunduz gelenler içinde oruç tutmayan varsa.....meyve suyu ve borek guzel olur heralde degil mi
ємєℓ;8675980 .!.:tesekkur ederim burcu biraz erken geldi oglusum bekleyemedi daha fazla çok sukur ikimizde iyiyiz :) sen nasılsın canım
ємєℓ;8676015 .!.:kızlar simdi dogum sonrası eve gelenlre ben gunduz yada aksam farketmez sigara boregi ve meyve suyu ikram etsem olur muuu?
özgem bu var humananın
HUMANA STİLL-TEE
milupanında bu canım hangisi daha iyidir acaba
MILUPA STILL-TEE 40 GR (EMZİREN ANNE ÇAYI) - En ucuz fiyat 15 TL
sezaryende çok önemli bir an önce sütün gelmesii yaa ben ilk gün gelsin istiyorum inşallahhhh
özgem bu var humananın
HUMANA STıLL-TEE
milupanında bu canım hangisi daha iyidir acaba
MILUPA STILL-TEE 40 GR (EMZıREN ANNE ÇAYI) - En ucuz fiyat 15 TL
sezaryende çok önemli bir an önce sütün gelmesii yaa ben ilk gün gelsin istiyorum inşallahhhh
Ver bilgilerini yaayım hemen
okudugum konulara unutmadan cvp yazasım geldi :))
logusa kilodu ben mother&care den aldım 5 li paket 5 tlydi.
joker maxi toysda da var. kuzenim de ordan aldı
ємєℓ;8676015 .!.:kızlar simdi dogum sonrası eve gelenlre ben gunduz yada aksam farketmez sigara boregi ve meyve suyu ikram etsem olur muuu?
Benim kızım sabırlı çıktı. Uslu uslu gününü bekliyor teyzesiopuyorumnanaktan
ємєℓ;8676060 .!.:mevlutte yine lokum ve lohusa serbeti oluyor mu ki?......bizde tavuk pilav ve ayran olur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?