2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

lokum ikram edilir mi ozgecim yoksa lokum ve lohusa serbeti sadece mevlutte mi olur.........ya gunduz gelenler içinde oruç tutmayan varsa.....meyve suyu ve borek guzel olur heralde degil mi

evet yaa bizdende çok selam söyle Elaya
tavsiyeleri içinde teşekkür et
bende almadım lohusa kilodunu, yakınlarda bulurda alırım inşallah

Hoşgeldin tatlım. Humana steel tea çayı emziren anneler için olanından cnm. Ondan almış. Lohusa küloduda vardır cnm iç çamaşarı satan yerlerde sanırım. Bende hiç bakmadım ama.

Hep sizden bahsediyoruz zaten Ela ile konuşurken. Selamlarınızı iletiyorum canlarım

ємєℓ;8675733 .!.:
lokum ikram edilir mi ozgecim yoksa lokum ve lohusa serbeti sadece mevlutte mi olur.........ya gunduz gelenler içinde oruç tutmayan varsa.....meyve suyu ve borek guzel olur heralde degil mi

Aaa tabiki lokum ve lohusa şerbetini unuttum. Biz onlardanda ikram edicez cnm. Ama tabiki börek ve meyve suyuda ikram edilir neden olmasınki?

kızlar simdi dogum sonrası eve gelenlre ben gunduz yada aksam farketmez sigara boregi ve meyve suyu ikram etsem olur muuu?

ємєℓ;8675980 .!.:
tesekkur ederim burcu biraz erken geldi oglusum bekleyemedi daha fazla çok sukur ikimizde iyiyiz :) sen nasılsın canım

Benim kızım sabırlı çıktı. Uslu uslu gününü bekliyor teyzesiopuyorumnanaktan

okudugum konulara unutmadan cvp yazasım geldi :))

logusa kilodu ben mother&care den aldım 5 li paket 5 tlydi.

joker maxi toysda da var. kuzenim de ordan aldı

ємєℓ;8676015 .!.:
kızlar simdi dogum sonrası eve gelenlre ben gunduz yada aksam farketmez sigara boregi ve meyve suyu ikram etsem olur muuu?

Bence gayet uygun. E yeni doğum yapmış kadından daha fazlası da beklenmemeli bencelmaz:

emelcim, kurabiye, borek, sigara boregi, meyva suyu, çay bence ne varsa evde ikram için uygun olur.

mevlutde de benim annem pilav tavuk ayran dedi. ben lokum da vericem. yaparsam logusa şerbeti de ikram ederim ama yapmazsam şart degil.

Ver bilgilerini yaayım hemen

teşekkür ederimmm :))))
sat=11 aralık
doğum tarihi= 3 eylül
cinsiyet=kız

okudugum konulara unutmadan cvp yazasım geldi :))

logusa kilodu ben mother&care den aldım 5 li paket 5 tlydi.

joker maxi toysda da var. kuzenim de ordan aldı

ne kadar ucuzmuş öyle nasıl bişey yüksek belli ve toparlayıcı özelliği varmı canım
pazar günü ordaydım ama hiç bakmak yada sormak gelmedi aklıma

ємєℓ;8676015 .!.:

gayet tabii olur, neden olmasın kii, sonuçta gelenler aç olmicak, maksat boş çevirmemek yerimseniben

Benim kızım sabırlı çıktı. Uslu uslu gününü bekliyor teyzesiopuyorumnanaktan

maşallah yaa, sen hala ayaktamısın, doğurmuşsundur diye düşünüyodum
aferim kızına, uslu uslu beklesin gününüzemuszemus

ємєℓ;8676060 .!.:
mevlutte yine lokum ve lohusa serbeti oluyor mu ki?......bizde tavuk pilav ve ayran olur ama

evet bende mevlütte pilav + ayran + baklava ikram etcem
mevlüt başlamadan öncede lokum datığırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…