2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İkiside olur cnm. Eloş humana dedi ama milupada iyidir mutlaka.

sağol tatlışkomm

emsalcim

arkadaslarım genelde humana daha iyi dedi. milupaya gore daha cok tercih edildigini duydum ben ondan alıcam

biz humana alalımm o zaman :)))
tubacım baksana bu iyi bişeye benziyor sanki baya toparlayıcı özelliği var gibi
FashionTURK: Bayan iç giyim - Sütyen Grubu - Tek Sütyenler - Loğusa - Nbb Lohusa Külodu - 2785

pembecim ve eslemcim maşallah bebeklerinize kızlar. az kaldı hayırlısıyla herşey çook güzel olacak. zemuszemus

aslında bizdede mevlütte tavuklu pilav ayran ve tatlı ikram edilir ama benim bunları yapacak insanım olmadıgı için sanırım pide ayran ve tatlı ikram edeceğim canım
keşke herşey gibi bunlarıda yaptırabiileceğimiz bir yer olsaydı ne güzel olurdu :)))

of aslında bu kullan atlardan da almak lazım. 2 ay yattım hastanede, çarşafını çamaşırını geceliğini batırmayan görmedim.. ıyyy

emsalcim

ben senin attıgın linkteki logusa kilodundan 2 adet aldım yeterli diye düşündüm. Blackspade markaydı sanırım. hastaneye sordum yuksek belli istedi zaten. fiyatı da 12 tlydi sanırım.

Pembe nin attıgı linkdeki de kullan at olanlar, kullanışlı oldugunu duydum. 5 tl ye 5 li paket aldıgım bunlardandı.

kızlar

ikram konusunda bence istediginizi verebilirsiniz. mevlutde pide ayran da olur.
bu halde kimsenin laf soyleyecek, ikram bekleyecek hali yok herhalde. olursa da olsun klava:

emsal bulduklarımız ayrı telden çalıyor :)

evet öylee ama sonuçta ikiside gerekliymiş bak :)))

of aslında bu kullan atlardan da almak lazım. 2 ay yattım hastanede, çarşafını çamaşırını geceliğini batırmayan görmedim.. ıyyy

bana alışveriş yaptıgım yerdeki kadın illa al çok kullanışlı dedi israrla ama almadım
ama dediğin gibi düşünürsek gerekliymiş

fiyatı iyiymiş yaa ben bilmediğim için 3 tane hamile külodu aldım yüksek belli diye 35 tl di
bunu duymamıştım bilmiyordum yanii toparlayıcı falan olması çok hoşuma gitti hafta sonu bakayım bir olmazsa yaa 2 tanede ben alayım

kızlar

ikram konusunda bence istediginizi verebilirsiniz. mevlutde pide ayran da olur.
bu halde kimsenin laf soyleyecek, ikram bekleyecek hali yok herhalde. olursa da olsun klava:

ne yapalım artık yeni doğum yapmış olacagım için kalkıp kendim yapamam onları
yapmaya kalkışsam bile koca bir tencere pilavla baş etmek çok zor olsa gerek :))))
o yüzden mecbur pide ayran ve tatlı ya talip herkez hem dedigin gibi kimse yadırgamaz sanırım

bu arada tubacım dün akşam bebek şekerlerini gördüm çok güzellerr
Allah sağlıkla iyi günlerde ve sevinçle ikram etrmeyi nasip etsin inşallah

bu arada tubacım dün akşam bebek şekerlerini gördüm çok güzellerr
Allah sağlıkla iyi günlerde ve sevinçle ikram etrmeyi nasip etsin inşallah

Selam millet , yemeğimi yedim geldim ben de ....

ıkram konusunda ben gelenlere lohusa şerbeti ve çikolata ikram etmeyi düşünüyorum daha sonra çay ve evde ne varsa ( börek , kurabiye , tatlı tuzlu bişeyler yani )

Mevlütte ise lohusa şerbeti yapmıcaz , pilav tavuk ve ayran ikram ederiz bir de üstüne çay olabilir ... Birde küçük keselere akide şekeri koyarız ....

Selam millet , yemeğimi yedim geldim ben de ....

İkram konusunda ben gelenlere lohusa şerbeti ve çikolata ikram etmeyi düşünüyorum daha sonra çay ve evde ne varsa ( börek , kurabiye , tatlı tuzlu bişeyler yani )

Mevlütte ise lohusa şerbeti yapmıcaz , pilav tavuk ve ayran ikram ederiz bir de üstüne çay olabilir ... Birde küçük keselere akide şekeri koyarız ....Ha bir de ttalı mutlaka olur ...

ay bir güzel uyumuşum ki telefon susmadı bir türlü.. ikram konusunu konuşmuşsunuz. biz de bu hafta sigara böreği sarıp atcaz buzluğa. çay, gazoz vs bişeylerle ikram ederiz. tatlı da alırız bir iki çeşit. eh yeter dimi ama. mevlüt yapıp yapmama konusunda henüz karar vermedim.

baharcım bende gul boregi ve sigara boregi yapmıstım dolaba.....gelenlere onlardan ikram ederim diyorum yanında meyve suyu......lohusa serbeti ve lokumda oncesinde veririm heralde.............lokumları oruclu olanlara da vermek istiyorum nasıl sarılır ki onlar gecenlerde konusuyordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…