2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya canım ben bebek şekeri yapmadım. sarılmış çikolatalardan vercem hastanede gelenlere. büyük olasılıkla ramazan olacağından yanlarına alırlar. lokum için de küllahlar oluyormuş onlardan bakabilirsin canım.

emelcim lokumu emsal yapacaktı, ben de düşündüm ama daha yapmadım. peçeteye koyar veririm en kotu.
artık ugrasmak zor geliyor herseyle :)

ємєℓ;8677097 .!.:
ya benim bildigim lohusa serbetine gıda boyası da konur tariflere bakıyorum hiçbirinde yok . . . . .

Lohusa şekeri gıda boyası yerine geçiyormş canım

emelcim lokumu emsal yapacaktı, ben de düşündüm ama daha yapmadım. peçeteye koyar veririm en kotu.
artık ugrasmak zor geliyor herseyle :)

birmax.com diye bir site var. Bizim arkadaşlar oradan hazır kutular aldılar şekerler için. Toptancı olduğundan çok da hesaplı. Bir bakın derim

emelcim kaynananm halletcek canım benim lohusa şerbetimi mersin de hazır paketle riçin de satılıyor için de 7 çeşit baharat oluyo, sıcak ikram ediliyo, üzerine de dövülmüş ceviz.... ismi de kaynar... ama sıcak ikram edilmesi biraz zahmöetli olabilir.

yasemine sor istersen o kaynara benziyen soğuk ikram edilen bişey yapacak... yine baharatlı falan. daha iyi olacak gibime geliyo yasemininki....

emelcim paket olarak alıp sen kaynatıyorsun, bence bizim buralar da vardır kesin yani lokman hekim tarzı yerlerde. çok orjinal bişey ama süt yaptığı için yapılıyo aslında mersinde....

evet burcu ben o siteden almak istiyorum çok güzel şeyler ve ankaradakinin yarı fiyatına... ama bazılarında fiyat yazmıyo....

kızlar lohusa şerbetinin arasına lohusa külotu mevzuunu tekrar koyacağım kusura bakmayın ama şimdi sezeryanda dikişlerimizi açık bırakmak gerekmiyor mu? sarıp sarmalanınca kötü olmaz mı?

kızlar lohusa şerbetinin arasına lohusa külotu mevzuunu tekrar koyacağım kusura bakmayın ama şimdi sezeryanda dikişlerimizi açık bırakmak gerekmiyor mu? sarıp sarmalanınca kötü olmaz mı?

benim dikislerim acık canım kılodum da dikis yerimin uzerinde zaten ben ozel lohusa kilodu falan almadım yanlızca iki beden buyuk aldım .....hemsire pansuman ederken birsey de demedi hani dikis acıkta kalcak diye

selam kızlar nasılsınız? bugün ağrılarım var biraz keyifsizimde..günümüz gelsede doğursak keşke..
geçmişi okumaktan çoğu zaman yazamıyorum ama herkes iyi anladığım kadarı ile..

Selam kızlar,

Kusura bakmayın yaa işlerim vardı biraz onları hallettim bugün pek katılamadım sizlere.
Umarım keyifler yolundadır herkeste. Sizlerle kızımın odasının resimlerini paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz.

Eklentiler

• $HPIM1455.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 21
  • $HPIM1464.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $HPIM1466.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $HPIM1468.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…