2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel canım herşeyi güle güle uyusun büyüsün güzel kızın

dilekcim odanız çok sade ve çok güzel olmuş canım. oyyy kuzucuk bu haftasonu ordamı yatıyor olcak yani :) şaka gibi yaaaa.
begümcüm hoşgeldin canım.
denizcim hayatım nasılsın? bugün keyifsiz gibisin bişey yok dimi canım?

selam kızlar yeni gelen annelerde hoşgelmişler

biz biraz önce babamızı yolcu ettık inş.doguma yetişir....

dilekcim canım odanız çok güzel iyi günlerde kullanın,tatlım senın şafak 1 gün bişey kalmadı ya ne güzel kavuşacaksın prensesıne

kızlar kayınvalideme nasıl kızdım geçen gün

dr.kontrolunden gelince aradı, nasıl bebek diye.. iyi çok şükür dedim, anlattım. kilosu 34+6 da 2512 gr.dı.
ayy zayıfmış demez miii klava: ben de normal dedim haftasına gore. az once aklıma geldi sinir oldum yine. dün akşam da konusu oldu. kendi kızı kaç kilo dogmuş diye sordum 2700 gr.dogmuş. ben de aa ne kadar zayıfmış, bizim ki normal dedim özellikle hihoyyyt kocamı da 3500 kilo dogurmus, o da normalmiş dedim. ya hadi dışardakiler neyse de bir de en yakınlar boyle saçmalamıyor mu sinir oluyorum klava:

iyidir canım senden naber dinlendin mi

kimse bişiy yazmıyor herkes okuyor galiba benimde işlerim var çok takip edemiyorum

meraba canım bugünde kocişi çalıştırdım fırınla aspiratörü temizlettim pırıl pırıl yapmış ya şaşırdım erkek kuvveti işte dedim bundan sonra hep sana temizletcemkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk baharcım. kimsenin hali kalmadı bence artık bişey yazacakkaydirigubbakcemile3

dilek odayı güzel günlerde sağlıkla kullanın canım.

mevlüdü ve loğusa kilodunu konuşmussunuz.şu lohusa kilodu hamilelik kiloduyla aynı seymi acaba.
mevlütte bizde pide ayran tatlı yapıcaz.lokumları jelatine sarılı olanlardan alıcam doğum sonrası dağıtmak için bebek sekerlerinide mevlütte dağıtıcaz.hayırlısıyla inşallah.

dilekcim, odanız çok şık ve sade olmuş. sağlıkla büyüsün inşallah Defne Su :))

ikea dan almışsınız galiba perde ve bazı aksesuarları. dogru mu gordum ?

yok iyiyim canım dediğim gibi son hafta ya biraz işlerimi toparlıyorum o yüzden biraz dağıldım tam takip edemiyorum
meraba canım bugünde kocişi çalıştırdım fırınla aspiratörü temizlettim pırıl pırıl yapmış ya şaşırdım erkek kuvveti işte dedim bundan sonra hep sana temizletcemkaydirigubbakcemile3

iyi yapmışsın canım çalışsın sende dinlen keyif yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…