2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım şimdi onlara 2buçuk diyince az gelıyo sankı bizi bugun dogurcak sanıyolardoguma kadar 3 üde geçer tabıkı ama onlar bu hesabı yapmıyo....sen sıkma canını hiç valla ben şuan dogurayım 2500-3000 razıyım herşeye çünkü çok sıkıldım artıkmafoldumben

hoşgeldın canım sen nasılsın prensesın nasıl??
sağol canım dün gece izmire hoşgeldin diye msj attım .ama cevap yazdıysan bile gecmişin hepsini okuyamadım.ne yaptın dr buldunmu kendine birde dokuz eylülde gecen senelerde arkadas normal epudural doğum yapmış cok memnun kalmış haberin olsun.sen nereyi düşünüyorsun doğuma.

hoşbulduk canım...evet dediğin gibi günler çok uzun ama bu aralar normale dönüyor ben alışkınım insan burda büyüyünce fark etmiyosun bile..kaydirigubbakcemile3

burdada öyleydide yeni yeni düzeliyo cuma günü annem geliyo bende zavallı kadın nası oruç tutacak diyodum bu ay düzeldi allaha şükür senin doğum bellimi normal yada sezeryan

evet aynen oyle canım. ben de 3000 gr olsun razıyım. dr.saglıklı diyorsa oyledir. şişman olması saglıklı olması anlamına gelmez ki.

bu arada eşini yolcu etmişsiniz. allah kavuştursun canım

tubacım boşver kim ne derse desin bebeğin kilolu olması sağlıklı olduğunu göstermezki.bak bende hamilelik sekeri var her kontrolde bebeğim iri değil diye dr beni tebrik ediyor.eskiden bebekler kiloluymuş coğu ama emin olki kadınların coğunda belkide gebelik sekeri vardı.ben 2700 g doğmuşum ve daha sonradan anne sütüyle cok iyi kilo almışım.önemli olan doğduktan sonra bebeklerimizi sütümüzle sağlıkla doyurabilmek.inşallah hepimizin sütü bol olur.

dün bi ara girdim çıktım topiğe fazla kalmadım canım görmedım msjını kusura bakma geçmişide okumadım pek keyfım yok işin açıgı okumak zor geldi..msjın için tşk.ederim hoşbulduk tatlım....canım benım dr um vardı zaten askeri hastanede ama orasıda normal dogum yapmıyo pek...dokuz eylüle yada egeye sevk edıyo...bende dokuz eylül istiyorum dedigin gibi orası daha iyiymiş dogum için ama ben hiç dokuz eylğl e gitmedim birde bize dokuz eyll çok uzak kalıyo o yüzden belkı yakın diye egede olabılır tam karar veremedım yani bakalım bu hafta doktorun özel muayenesine gitcam konuşurum artık nasıl yapcagımızı.....

burdada öyleydide yeni yeni düzeliyo cuma günü annem geliyo bende zavallı kadın nası oruç tutacak diyodum bu ay düzeldi allaha şükür senin doğum bellimi normal yada sezeryan

zor olur valla kadına... allah kolaylık versin tutanları helede bizim gibi kuzey ülkelerinde olanlara..canım benim ilki normaldi buda normal olacak allah izin verirse..gün sayıyoruz bakalım ne zaman gelecek kuzu...

ne güzel maşallah canım bak nasıl bilinçli olarak bebegini daha anne karnında düzenli besliyorsun, ben de tebrik ederim :)) dedigin gibi belki de oyle seyler var ve kimse farkında degil. insallah tek istedigim saglıklı olsunlar, sarilik sorununu agir yasamayalim ve en onemlisi bol bol emzirelim, zaten bebegimiz saglıklı olacaktır.

gülcancım hoşgeldin canım.. yolculuk nasıl geçti?

hoşbulduk begümcüm iyi geçti tatlım saatte bi mola verdık 5 dk yürüdüm ama yıne bacaklar alex in bacagı gibi oldu.....onun dşında pek sıkıntım olmadı...senınde keyfın yokmuş tatlım zamanları iyice daraldı artık kuzucukların sıkıntı yapıyolar..sen kayrayı kaçıncı haftda dogurmuştun

kızının odası çok güzel dilekcim sağlıcakla gelsin kuzunopuyorumnanaktan

çok güzel canım herşeyi güle güle uyusun büyüsün güzel kızın

dilekcim, odanız çok şık ve sade olmuş. sağlıkla büyüsün inşallah Defne Su :))

ikea dan almışsınız galiba perde ve bazı aksesuarları. dogru mu gordum ?

dilek cim odanız çok güzel güle güle yatsın bebişin

Çok teşekkür ederim kızlar yaa daha iyileri sizlerin kuzularının olsun. Evet baharcım yaa kızım yatacak haftasonu o yatakta inşallah annesi de size tatlı tatlı resimlerini yollayacak kuzusunun inş... Evet Tubacım halımızı,perdemizi, lambamızı falan ikeadan aldık... Bende aynı sen gibiyimdir ikea'da geze geze nerdeyse tüm ürünlerini ezberlemişimdir kaydirigubbakcemile3 Hatta bazen izlediğim dizilerde falan gördüğümde eşime söylüyorum o da yuhhh diyor:)))

dilekim odanız çok güzell olmuş gerçi ben geldim bire bir gördüm evde ama olsun :)))
bi kaç ufak değişiklik var tabii benim geldiğimden beri :)))
gülcaaaaannnnnn hayatımm hoşgeldin Allah kavuştur kocana tatlışkom
merak etme yetişir doğuma inşallahh
sen giderken yazdım geç kaldım geöen akşam gelmişsin yazdım yine çıkmışsın bir türlü karşılamadık çok üzüldüm ama neyseki evde net var geliyorsun sık sık
nasılsın nasıl geçti yolculuk ayakların şişmiş yoldan geçtimi şimdi daha iyimisin herşey yolundamı anlat erkekin nasıl nasıl olmuşta usg de 41 haftalık çıkıyormuş bakem :)))

kaydirigubbakcemile3 dilekcim valla geze geze insan ezberliyor artık, bir de ikeanın bir tarzı var. hemen belli oluyor :))

tubacım saol canım:gitme:

baharcık çektim kuzum içime cigerlerime kadar soludum o havayıda sizin için insanın memleketi gibi yok yaaaa

zor olur valla kadına... allah kolaylık versin tutanları helede bizim gibi kuzey ülkelerinde olanlara..canım benim ilki normaldi buda normal olacak allah izin verirse..gün sayıyoruz bakalım ne zaman gelecek kuzu...

benimkini 38ç haftada sezeryanla alcaklar 8 gün hastanede yatırıyolar yanımada kimseyi almıyolarmış bebeği babası bile göremiycek benimde rusçam pek iyi değil napcam bilmiyom zor günler beni bekliyo:1no2:

ayyyy Allah ım yaaaa ne güzel söyledin
hafta sonu minik meleğin yatacak içinde o beşiğin Allah ın izni ile
Allah ım Allah ım

emsalcim sen kasılma önleyici ilaçları bıraktınmı dr sormayı unuttum.arayıp sorsammı acep daha önce 36-37 gibi bırakırsın demişti ama bir hafta daha kullansammı ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…