kızlar kayınvalideme nasıl kızdım geçen gün
dr.kontrolunden gelince aradı, nasıl bebek diye.. iyi çok şükür dedim, anlattım. kilosu 34+6 da 2512 gr.dı.
ayy zayıfmış demez miiiklava: ben de normal dedim haftasına gore. az once aklıma geldi sinir oldum yine. dün akşam da konusu oldu. kendi kızı kaç kilo dogmuş diye sordum 2700 gr.dogmuş. ben de aa ne kadar zayıfmış, bizim ki normal dedim özellikle hihoyyyt kocamı da 3500 kilo dogurmus, o da normalmiş dedim. ya hadi dışardakiler neyse de bir de en yakınlar boyle saçmalamıyor mu sinir oluyorum klava:
sağol canım dün gece izmire hoşgeldin diye msj attım .ama cevap yazdıysan bile gecmişin hepsini okuyamadım.ne yaptın dr buldunmu kendine birde dokuz eylülde gecen senelerde arkadas normal epudural doğum yapmış cok memnun kalmış haberin olsun.sen nereyi düşünüyorsun doğuma.hoşgeldın canım sen nasılsın prensesın nasıl??
hoşbulduk canım...evet dediğin gibi günler çok uzun ama bu aralar normale dönüyor ben alışkınım insan burda büyüyünce fark etmiyosun bile..kaydirigubbakcemile3
tatlım şimdi onlara 2buçuk diyince az gelıyo sankı bizi bugun dogurcak sanıyolardoguma kadar 3 üde geçer tabıkı ama onlar bu hesabı yapmıyo....sen sıkma canını hiç valla ben şuan dogurayım 2500-3000 razıyım herşeye çünkü çok sıkıldım artıkmafoldumben
sağol canım dün gece izmire hoşgeldin diye msj attım .ama cevap yazdıysan bile gecmişin hepsini okuyamadım.ne yaptın dr buldunmu kendine birde dokuz eylülde gecen senelerde arkadas normal epudural doğum yapmış cok memnun kalmış haberin olsun.sen nereyi düşünüyorsun doğuma.
burdada öyleydide yeni yeni düzeliyo cuma günü annem geliyo bende zavallı kadın nası oruç tutacak diyodum bu ay düzeldi allaha şükür senin doğum bellimi normal yada sezeryan
tubacım boşver kim ne derse desin bebeğin kilolu olması sağlıklı olduğunu göstermezki.bak bende hamilelik sekeri var her kontrolde bebeğim iri değil diye dr beni tebrik ediyor.eskiden bebekler kiloluymuş coğu ama emin olki kadınların coğunda belkide gebelik sekeri vardı.ben 2700 g doğmuşum ve daha sonradan anne sütüyle cok iyi kilo almışım.önemli olan doğduktan sonra bebeklerimizi sütümüzle sağlıkla doyurabilmek.inşallah hepimizin sütü bol olur.
gülcancım hoşgeldin canım.. yolculuk nasıl geçti?
kızının odası çok güzel dilekcim sağlıcakla gelsin kuzunopuyorumnanaktan
çok güzel canım herşeyi güle güle uyusun büyüsün güzel kızın
dilekcim odanız çok sade ve çok güzel olmuş canım. oyyy kuzucuk bu haftasonu ordamı yatıyor olcak yani :) şaka gibi yaaaa.
begümcüm hoşgeldin canım.
denizcim hayatım nasılsın? bugün keyifsiz gibisin bişey yok dimi canım?
selam kızlar yeni gelen annelerde hoşgelmişler
biz biraz önce babamızı yolcu ettık inş.doguma yetişir....
dilekcim canım odanız çok güzel iyi günlerde kullanın,tatlım senın şafak 1 gün bişey kalmadı ya ne güzel kavuşacaksın prensesıne
dilek odayı güzel günlerde sağlıkla kullanın canım.
mevlüdü ve loğusa kilodunu konuşmussunuz.şu lohusa kilodu hamilelik kiloduyla aynı seymi acaba.
mevlütte bizde pide ayran tatlı yapıcaz.lokumları jelatine sarılı olanlardan alıcam doğum sonrası dağıtmak için bebek sekerlerinide mevlütte dağıtıcaz.hayırlısıyla inşallah.
dilekcim, odanız çok şık ve sade olmuş. sağlıkla büyüsün inşallah Defne Su :))
ikea dan almışsınız galiba perde ve bazı aksesuarları. dogru mu gordum ?
dilek cim odanız çok güzel güle güle yatsın bebişin
zor olur valla kadına... allah kolaylık versin tutanları helede bizim gibi kuzey ülkelerinde olanlara..canım benim ilki normaldi buda normal olacak allah izin verirse..gün sayıyoruz bakalım ne zaman gelecek kuzu...
Çok teşekkür ederim kızlar yaa daha iyileri sizlerin kuzularının olsun. Evet baharcım yaa kızım yatacak haftasonu o yatakta inşallah annesi de size tatlı tatlı resimlerini yollayacak kuzusunun inş... Evet Tubacım halımızı,perdemizi, lambamızı falan ikeadan aldık... Bende aynı sen gibiyimdir ikea'da geze geze nerdeyse tüm ürünlerini ezberlemişimdir kaydirigubbakcemile3 Hatta bazen izlediğim dizilerde falan gördüğümde eşime söylüyorum o da yuhhh diyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?