2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimkini 38ç haftada sezeryanla alcaklar 8 gün hastanede yatırıyolar yanımada kimseyi almıyolarmış bebeği babası bile göremiycek benimde rusçam pek iyi değil napcam bilmiyom zor günler beni bekliyo:1no2:

yuuuuhhhhhhhhh 8 günmü (((
hem ne demek kimseyi almıyorlar nasıl bir saçmalık bu yaa
herkes neysede eşinide almamaları çok çok saçma
Allah yardımcın olsun canım yaaaaaa

emsalcim sen kasılma önleyici ilaçları bıraktınmı dr sormayı unuttum.arayıp sorsammı acep daha önce 36-37 gibi bırakırsın demişti ama bir hafta daha kullansammı ne olur ne olmaz.

hayatım bende senin dedigin gibi biliyordum 37 de bıraktırırlar diye ama 20 sinde muaynemiz vardı bırakayım mı artık dedim yok devam dedi sadece ben bebek aspirini içiyordum onu keselim artık dedi onu bıraktık
istersen ara sor canım ona göre devam et ama bıraktıracağını sanmıyorum son güne kadar

canım benım hoşbulduk hayatım buraya yenı gelmenın telaşı vardı hastane işleri falan pek giremedım girsemde çok duramadım eşim de vardı gitcekti onunla zaman geçirmek istedım..ama bundan sonra girerim artık sık sık kardeşimden fırsat kladıkça....bacaklarım çok şişti emsalcım ya sorma niye böle anlamadım ellerimde şişti alyansımı çıkardım artık takamıyorum dolma dolma parmaklarım oldu....dün eşimle hastaneye gittik tekırdagda oldugum için burda uzun zamandır kontrolum olmuyo hemen ultrasona soktulr ama sadece ölçümleri yaptılar yavrumun yüzünü göstermedıler neyse az kaldı kendını görcez nasılsa...doktordan aferını aldım canım zaten iyi bakmışın dedi doktroun dediğide bebegın kafası büyük ,benım sıpanın kafası 97 mm olmuş çıktı vermedıler ama ölçüm yaparken gördügüm yaa bfd ölçüsü yada fl ölçüsü tam emın degılım 41 haftalık çıkıyodu...yanı anlıyoruzki bebek ultson tarıhne göre gelmıyo sata göre çünkü şimdiye dogurmam lazım ozaman.....

yuuuuhhhhhhhhh 8 günmü (((
hem ne demek kimseyi almıyorlar nasıl bir saçmalık bu yaa
herkes neysede eşinide almamaları çok çok saçma
Allah yardımcın olsun canım yaaaaaa

evet canım malesef burda böyle yani eve gelince bebeği görebilecekler ben napcam orda rus hemşirelerle 8 gün bilmiyom bebeğede onlar bakcakmış emzirmeye getirip götürceklermiş neymiş hastaneye dışardan biri gelirse enfeksiyon kaparmışız manyak bunlar yaaa

Merhaba kızlar ben de dün doktoruma gittim. Allaha şükür bebeğinde bir sorun yokmuş gibi gözüküyor dedi. ınşallah gerçekten de hepimizin sağlıklı sıhhatli, eli ayağı düzgün, aklı fikri yerinde hayırlı evlatları olur. Şimdi 3kg 100 gr mış. Benim ilki 3200 doğmuştu. Bu biraz daha iri maşallah. Allah izin verirse eylül 18 olarak sezaryan tarihimi belirledik.

Selam kızlar..
Haftaya izne ayrılacağım için işlerimi toparlamaya çalışıyorum..Bir taraftan sizi okuyorum diğer taraftan işlerimi yapıyorum...
Bu aralar inanılmaz yorgun hissediyorum..Eeee gecede 4-5 kere tuvalete kalkınca insan uyuduğundan da birşey anlamıyor..Umarım bebişim zamanında gelir de annesi de izin döneminde biraz dinlenmiş olur..
Biz de ihtiyaçlarımızı hemen hemen bitirdik sayılır..Zaten sona bırakmamak gerekiyormuş..ınsanın kolu kalkmıyor...Evde olanlar nasıl özeniyorum size ...Özellikle de bugün...

canım benim haklısın tabii daha yeni geldin dinlen sonra bol bol görüşürüz
şişlik son zamanlarda normal sanırım benimde öyle bir ara ayaklarım hem şişiyor hem morarıyordu ama Allah tan artık morarmıyor :))
maşalahhh canım sanada oğluşunuda
yüzlerini artık görmek çok zor bende bu gidişimde göremedim dr. nasılsa yakında doğacak o zaman görürsün dedi :)))
Allah izin verirse az kaldı bi çoğumuz için
ölçümlere göre doğum olsa haftaları ilerde olan herkes erken doğum yapardı takma :))

oooffffffff çok zor yaa Allah ım yardıncın olsun canım
manyak demek az kalır gavurlara ne demek yaa senin durumun ayrı yazık eşinin durumu ayrı kıyamam adam ne seni ne bebeğini göremeyecek insan delirir yaaa

slm kızlar nasıl bakalım herkes?? biz yorgunuz biraz yavas yavas temizligimize baslayalım dedikkk... ama cokkk yoruldum.........

Selam kızlar..
Haftaya izne ayrılacağım için işlerimi toparlamaya çalışıyorum..Bir taraftan sizi okuyorum diğer taraftan işlerimi yapıyorum...
Bu aralar inanılmaz yorgun hissediyorum..Eeee gecede 4-5 kere tuvalete kalkınca insan uyuduğundan da birşey anlamıyor..Umarım bebişim zamanında gelir de annesi de izin döneminde biraz dinlenmiş olur..
Biz de ihtiyaçlarımızı hemen hemen bitirdik sayılır..Zaten sona bırakmamak gerekiyormuş..İnsanın kolu kalkmıyor...Evde olanlar nasıl özeniyorum size ...Özellikle de bugün...

benimde 2 eylülde randevum var o zamana kadar kullanayımda sonra zaten grereğini dr bilir.
maşallah canım bebeğine sezeryan tarihinde belli olmuş ne güzel .bakalım benim 2 eylülde belli olacak.sağlıklı olsunlar inşallah.

hoşgeldın canım maşallah kuzucugana benım sıpayla aynı nerdeyse.....gözün aydın tarıhte belli olmuş ne güzel zamanı belli

ooooooo sen geç bile kalmışsın ben alyansımı çıkaralı çok oldu

mr b canım işlerini toparla evde dınlen artık gerçkten son dönemler çok zor g eçiyomuş bende eınıle aynı durumdayım kendımı çok yorgun hıssedıyorum....bende evde olan birisi olarak size özenıyorum canım evde durmak daha kötü ınankı tabıkı şu son günlerde avantajlı ama genelı için çalışmak en iyisi

ayyyy Allah ım yaaaa ne güzel söyledin
hafta sonu minik meleğin yatacak içinde o beşiğin Allah ın izni ile
Allah ım Allah ım

Çok teşekkürler tatlım çok şükür hepimiz kendi çapımızda imkanlar elverdiği sürece birşeyler yapmaya çalıştık artık bundan sonrası allahın takdiri rabbim hiçbirimizin beşiğini bo bırakmasın inş.....

Gözünaydın canım maşallah kuzuna 18 eylüle kadar en az 3500 olur zaten... ne güzel sezeryan tarihinizde belli olmuş hayırlısı olsun.

dilekcim odanın resimlerini bulamadım tatlım, ben de görmek istiyorum, albüm de yok, linkini atarmısın....

haklısın canım gerekini yapar dr.un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…