2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hıhı ben artık şişliği getim morarmada var diyosun neiye öle oldukı acaba canım yaaa doktura falan sorsaydın sen nasıl hissediyosın kendını son gunlerın nasıl geçiyo 1 haftadan kaldı yavruna kavuşmana

slm kızlar nasıl bakalım herkes?? biz yorgunuz biraz yavas yavas temizligimize baslayalım dedikkk... ama cokkk yoruldum.........

hoşgeldın fatoşcum yorma kendını canım yaa nasılsa dogumdan sonra yıne kırletcek gelen giden oldugu kadar benım kolumu kaldırcak halım yok valla bırak temızlıgı

ooooooo sen geç bile kalmışsın ben alyansımı çıkaralı çok oldu

ben daha yenı çıkardm canım ama o bile zor geldı eşime dedim 10 defa sakın yanlaş anlama artık çok sıkıyo bigün parmagımda kalcak hiç cıkmıcak diye...çünkü kendısı takmasa ben naparımmmklava:

gülcan canım kavuştun memleketine, ben de çıkarıyorum arada yüzüğü, özellikle sabah bi bakıyom parmağım zonk zonk...

Evet canım..Aslında genel olarak çalışmak iyi..Evde olunca çok kendimi dinliyorum ben..Ama artık bir iki haftadır çok zor gelmeye başladı..Özellikle sabahın kör saatinde kalkıp işe gelmek..

Renklilarcığım canım Allah yardımcın olsun. Zaten iznine az kalmış canım bol bol dinlenirsin izne ayrılınca. Ben de çok özeniyorum çalışanlara aslında. Evde olunca hepten salıveriyor, dışarda gene unutuyosun kendini.

Kolaygelsin Fatoşgül valla iki iş yapıyorum ayaklarım bi ağrıyor ki. Bazen yapmasam da ağryor :)

Salihas, Gülüncanı teşekkürler canlarım. Tam bayram hediyesi olacak :)

gülcancım sordum dr. ayaklarım hem şiş hemde morarıyor diye tuzu kes dedi ki tuzlu yemiyorum ama neyse :))
birde ayaklarını havada tut sürekli dedi öyle yapıyorum bi kaç gündür iyi çok şükür
hayatım ne yapayım nasıl olayım 4 gözle günler geçsin istiyorum :))
ağrılarım aynı bol bol dinleniyorum ama artık tamamen ben benden geçmişim gezmek şöyle dursun azcık ayakta kalmak bile beni deli gibi yoruyor bir yemek yapıyorum perişan oluyorum ama Allah a bin şükür tabii yinede beterin betiri vardır

gülcan canım kavuştun memleketine, ben de çıkarıyorum arada yüzüğü, özellikle sabah bi bakıyom parmağım zonk zonk...

teşekür ederim gülaycım kavuştuk....herkesın parmaklar dolma dolma oldu desene benım yüzük zorlayınca oluyo ama ben korkuyorum bi sabah baktıgımda parmaktan falan çıkmaz alim allah parmagımı keserlerkaydirigubbakcemile3

kızlar yüzük konusuna gelince ben onları takamayalı baya olduu ((
ben sizden çok kilo almışım demek ki sanırsam ilk 4 ay taktım yüzük sonrası yok :))

Allah korusun kısss :))))))

kızalr ben çıkıyorum kardeşim başımda nöbet tutuyo kalk diyee ablayada saygı kalmadı sonra yıne gelırım öpyürum sizleriiii

Benim kan değerlerim düşük çıktı biraz kızlar. Zaten devamlı çarpıntım oluyordu. Bebek de sıkıştırıyormuş birazcık. Kan hapını günde 2 ye çıkarttık. Doğumdan 1 hafta önce tekrar sayım yapılacak ona göre önlemini alacağız.

dilekcim şimdi buldum odanın resimleri, sade, şık ve huzur verici bir odanız olmuş.... güzel günlerde kullansın kızın tatlım... raf süslerinizi de çok beğendim :)

Merhaba herkese :) Dilekcim yaşasın ya bi günün kaldı hadi doğurda artık gazlardan uykulardan bahsedeli myaaaa

evet canım yaaa çok az kaldı o günlere sende sabırla bizleri bekliyorsun dimi?kaydirigubbakcemile3 senden öğreneceğimiz çok şey var ama bizim....

dilekcimm cok hos sade olmus bebeginin odasıı gulegule kullansın hepsini....

teşekkürler canım benim.

dilekcim odanın resimlerini bulamadım tatlım, ben de görmek istiyorum, albüm de yok, linkini atarmısın....

burda gülaycım : http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/297982-2009-eyl252l-bebek-odalar305-19.html

Dilekciğim maşallah senin de çok az kalmış gözün aydın canııımm :)

teşekkürler canım nerdeyse son 39 saat delikafadulden

dilekcim şimdi buldum odanın resimleri, sade, şık ve huzur verici bir odanız olmuş.... güzel günlerde kullansın kızın tatlım... raf süslerinizi de çok beğendim :)

teşekkürler gülaycım ben maalesef senin kadar marifetli olamasam da elimden geldiğince bişeyler yaptım...beğenmene sevindim

kızlar herkese merhaba geçmişi okumaktan yazacak zaman kalmıyo valla size yetişicem derken okumam hızlandı maşallahınız var...

DıLEK odanız çok hoş allah sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin kızına inşallah. yarın bizim içinde dua etmeyiunutma lütfen... bebişinin ve senin fotolarını bekliyorum:)

SORUM VAR...benim birkaç günden beri yatarken otururken her an kasıklarımda bıçak batması gibi sancılarım var ve çok sık tuvalete oturuken bile var... gaz sancısı gibide diyebilirim... sizce bu nedir napmam gerek???

Dilekçim odanız çok güzel olmuş ,ellerinize sağlık ... Defne kızımız sağlıkla , huzurla uyusun içinde , az kaldı annesi ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…