hıhı ben artık şişliği getim morarmada var diyosun neiye öle oldukı acaba canım yaaa doktura falan sorsaydın sen nasıl hissediyosın kendını son gunlerın nasıl geçiyo 1 haftadan kaldı yavruna kavuşmanacanım benim haklısın tabii daha yeni geldin dinlen sonra bol bol görüşürüz
şişlik son zamanlarda normal sanırım benimde öyle bir ara ayaklarım hem şişiyor hem morarıyordu ama Allah tan artık morarmıyor :))
maşalahhh canım sanada oğluşunuda
yüzlerini artık görmek çok zor bende bu gidişimde göremedim dr. nasılsa yakında doğacak o zaman görürsün dedi :)))
Allah izin verirse az kaldı bi çoğumuz için
ölçümlere göre doğum olsa haftaları ilerde olan herkes erken doğum yapardı takma :))
slm kızlar nasıl bakalım herkes?? biz yorgunuz biraz yavas yavas temizligimize baslayalım dedikkk... ama cokkk yoruldum.........
ooooooo sen geç bile kalmışsın ben alyansımı çıkaralı çok oldu
gülcan canım kavuştun memleketine, ben de çıkarıyorum arada yüzüğü, özellikle sabah bi bakıyom parmağım zonk zonk...
teşekür ederim gülaycım kavuştuk....herkesın parmaklar dolma dolma oldu desene benım yüzük zorlayınca oluyo ama ben korkuyorum bi sabah baktıgımda parmaktan falan çıkmaz alim allah parmagımı keserlerkaydirigubbakcemile3
Merhaba herkese :) Dilekcim yaşasın ya bi günün kaldı hadi doğurda artık gazlardan uykulardan bahsedeli myaaaa
dilekcimm cok hos sade olmus bebeginin odasıı gulegule kullansın hepsini....
dilekcim odanın resimlerini bulamadım tatlım, ben de görmek istiyorum, albüm de yok, linkini atarmısın....
Dilekciğim maşallah senin de çok az kalmış gözün aydın canııımm :)
dilekcim şimdi buldum odanın resimleri, sade, şık ve huzur verici bir odanız olmuş.... güzel günlerde kullansın kızın tatlım... raf süslerinizi de çok beğendim :)
yok canım, sağ baştan saydık herkes tam, ikiye ayrılan yok daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?