2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel dilekcim, eşyalarınız, aksesuarlar maşallah tatlım....

kızlar süslenmiş lokum kutusu, netten buldum, 1 yaş için hazırlanmış, çok şeker olmuş ama ben bu kadar uğraşamam sanırım, bir maliyetli olur o kadar süsleme....

DSC04714.JPG (image)

Dilekciğim odası da çok tatlııı yerim ben yerim odasını da :) Hasır kutular da çok hoş olmuş. Bizimkinin malesef odası olmayacak şimdilik büyük olana öyle özendik çok güzel bi oda yaptık. Şimdi pek kardeşiyle paylaşmaya niyeti yok gibi gözüküyor. Zaten o da 4 aylıkken kendi odasında yatırmaya başlamıştım. Bu da en az o kadar bizim odada yatacak demektir. Küçük bir beşik tarzı yataklar var ya ondan almayı düşünüyoruz bizim yatağın yanına.

merhaba eylül anneleri...bende şubat annesiyim.hep dogumu yaklaşacak olanları merak ediyorum.artık sizlerinde yaklaştı.allah tamamına erdirerek bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin hepinizin.....
bizimkine daha çok var göbegimiz bile pek belli degil.ama ben şanşlıyım ikinci kez annelik duygusunu tatacagım onun için tecrübeliyim..merak ettim hiç topikte zamanını beklerekn erkendogum yapan varmı.aman olmasında....

Merhaba Papatya. Allah sana da sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ben bir süredir yoktum buralarda ama öyle zannediyorum ki bizde tehlikeli sayılabilecek derecede erken doğum yapan olmadı Allaha çok şükür. Ne mutlu sana 2. kez tadacaksın annelik duygusunu. Ben de öyle. Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.

bissss geldik ama üzgünnn

eşim bi dükkan aldı diceksiniz bunun neresi üzücü...parayı denkleştirdi dükkan için 10.000 tl yi çok yakın bi arkadaşına vermiş işlemler oluncaya kadar kullanıp geri ödemesi için..ama 1 haftadır paramız gelmeyince kalan 10.000 tlyi denkleştirmek için benim oğlumun doğumu için kenara koyduğum parayı ve bi kısmı içinde kredi kullanmak zorundakaldık....ve o kadar üzüldüm ki bu borcu alan çok ta iyi tanıyan biri doğumun yakın olduğunu bilen biri....öyle üzüldüm kiii...tamam normal doğum istiyorum allah nasip ederse ama son anda devlet hastanesinde bi sorun olursa dr um özelde yapacaktı sezaryanımı....dua edin bnm için inş. bi terslik olmazzz..o anda illaki bulunur bi yerden belki para ama ne biliyim çok moralim bozuldu bankadan geldiğimden beri ağlıyorum....alınan malda felan gözüm yok..hep oğlumda aklım...inş. terslik çıkmaz dua edin bize kızlar ne olursenağlama

amin canım....

TÜLAYCIM TATLIM DUA EDERİZ, SEN DE AĞLAMA HADİ CANIM... sonra bi bakacaksın ki boşuna üzmüşsün kendini, inşallah doğumun istediğin şekilde olur tatlım, seni anlayabiliyorum insan bir yerde güvencesi olsun istiyo, inşallah paranızı da en kısa zamanda alırsınız tatlım..

Çok teşekkürler canım sağol. Aminnn. Elbette edicem hepiniz için dua ama benim sezeryan prş sabahı olacak yrn değil yani , asıl normal doğumda yapılan dualar kabul olur derler ama olsun ben yine de yapıcam hepiniz için....
Arasıra o bende de oluyor canım çok canım yanmıyor ama oluyor sanırım yalancı doğum sancıları bu olsa gerek...

Dilekçim odanız çok güzel olmuş ,ellerinize sağlık ... Defne kızımız sağlıkla , huzurla uyusun içinde , az kaldı annesi ne güzel :)

Teşekkürler canım benim...

Tatlım sen hevesini zaten ilkinde almışsındır elbette istersin bu bebeğininde herşeyi tam olsun diye ama bakalım bizim ikinciler ne olacak:))) İlk heyecan ilk heves işte herşey çok güzel olsun diye uğraşıyorsun... Aslında tüm bunlar sadece anne ve babanın ruhunu okşayan , gözünü boyayan detaylar en önemlisi onların sağlığı. Rabbim sağlıkla bize göndersin meleklerimizi de geri kalan herşey boş....

Tülaycım tatlım sıkma canını yaa ahhh bu insanlar ne kadar düşüncesiz klava: Sen işi görülsün diye verirsin sonra böyle sıkıntıya sokarlar insanı.... :1no2: İnşallah aksi bir durum olmayacak tatlım sen çok güzel bir normal doğum geçirecek , paşamızı kollarına alacaksın lütfen iyiyi düşün. Ben senin için bol bol dua edicem prş sabahı olur mu ama ne olur sen üzülme, ağlayıpta üzme halil ibrahimimizi.

canım herşerde vardır belki bir hayır. üzme kendini hem oğlucuğunu üzüyorsun ya şimdi. Rabbim sıkıntıda koymaz inşallah hiçbir taze anneyi. Sen yüreğini ferah tut ki aksilik olmasın.:Saruboceq:

selam kızlar...biz geldik.. geçmişe baktım.. herkes iyi sanırım..bütün gün uyumuşum onun için ancak bu vakte kaldım...

dilek nasılsın canım.. heyecan doruktadır... ben bile senin adına heyecanlıyım seni
şu an tahmin bile edemiyorum..
tülay sende sıma canını sağ salim doğumun olur inşallahhh.. o paraya ihityacın bile kalmaz..

selam kızlar. hem doğum varmı dıye merak edıyorum hemde sıze haber vereyım dıye gırdım. kullandıgımız ılaçlar fayda etmedi mecburen çok agır serumu yuksek doz kullandılar. sonuc verdı. şimdi dozu dusurduler tekrar nst ye baglayacaklar akşam 10 gibi. hapa gececkler ınsallah hap ıle kontrol altına alırsak yarın oğlen cıkıyoruz. bıze dua edın. gecmıse bakacak çok zamanım yok dogum varmı merak edıyorum

Üzülme ne olur Tülaycım. Herşey yoluna girer inanki. O insan düşüncesizlik yapmış tabiki çok ayıp ama merak etme oğlun zaten kısmetiyle gelicek cnm. Doğumda kullanılması gerekirse o para zaten biryerlerden denkleştirilip verilir. Lütfen sen kafana takma bunları. Allah büyük cnm. Dua ederiz tabiki.

Sorma tatlım yaa acayip heyecanlıyım. Benim kadar duyura duyura doğuma giden kimse olmadı şimdiye kadar çok sağolun heyecanımı benimle paylaştığınız için. 38 saatten az bir zaman kaldı. Kusura bakma hayatım az önce bana msnden yazmışsın ama komşum vardı pc başında değildim göremedim o nedenle.

Canım benim inşallah haplar işe yararda 2 hafta daha kalır göbüşünde oğluşun. Ama durmasada merak etme zaten riskli dönem bitmiştir sizin için. Dua ediyoruz cnm senin için. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…