selam kızlar. hem doğum varmı dıye merak edıyorum hemde sıze haber vereyım dıye gırdım. kullandıgımız ılaçlar fayda etmedimecburen çok agır serumu yuksek doz kullandılar. sonuc verdı. şimdi dozu dusurduler tekrar nst ye baglayacaklar akşam 10 gibi. hapa gececkler ınsallah hap ıle kontrol altına alırsak yarın oğlen cıkıyoruz. bıze dua edın. gecmıse bakacak çok zamanım yok dogum varmı merak edıyorum
Dilekcim odanız çok güzel olmuş cnm. Yaaa 2-3 gün sonra kuzucuk yatıcak onun içinde inş. Süpeerrrrrr :)))
Çok teşekkürler canım yaa ayyy siz böyle konuşunca daha da heyecanlanıyorum.... delikafadulden
TÜLAYCIM TATLIM DUA EDERİZ, SEN DE AĞLAMA HADİ CANIM... sonra bi bakacaksın ki boşuna üzmüşsün kendini, inşallah doğumun istediğin şekilde olur tatlım, seni anlayabiliyorum insan bir yerde güvencesi olsun istiyo, inşallah paranızı da en kısa zamanda alırsınız tatlım..
Çok teşekkürler canım sağol. Aminnn. Elbette edicem hepiniz için dua ama benim sezeryan prş sabahı olacak yrn değil yani , asıl normal doğumda yapılan dualar kabul olur derler ama olsun ben yine de yapıcam hepiniz için....
Arasıra o bende de oluyor canım çok canım yanmıyor ama oluyor sanırım yalancı doğum sancıları bu olsa gerek...
Teşekkürler canım benim...
Tatlım sen hevesini zaten ilkinde almışsındır elbette istersin bu bebeğininde herşeyi tam olsun diye ama bakalım bizim ikinciler ne olacak:))) İlk heyecan ilk heves işte herşey çok güzel olsun diye uğraşıyorsun... Aslında tüm bunlar sadece anne ve babanın ruhunu okşayan , gözünü boyayan detaylar en önemlisi onların sağlığı. Rabbim sağlıkla bize göndersin meleklerimizi de geri kalan herşey boş....
Tülaycım tatlım sıkma canını yaa ahhh bu insanlar ne kadar düşüncesizklava: Sen işi görülsün diye verirsin sonra böyle sıkıntıya sokarlar insanı.... :1no2: İnşallah aksi bir durum olmayacak tatlım sen çok güzel bir normal doğum geçirecek , paşamızı kollarına alacaksın lütfen iyiyi düşün. Ben senin için bol bol dua edicem prş sabahı olur mu ama ne olur sen üzülme, ağlayıpta üzme halil ibrahimimizi.
canım herşerde vardır belki bir hayır. üzme kendini hem oğlucuğunu üzüyorsun ya şimdi. Rabbim sıkıntıda koymaz inşallah hiçbir taze anneyi. Sen yüreğini ferah tut ki aksilik olmasın.:Saruboceq:
dilek nasılsın canım.. heyecan doruktadır... ben bile senin adına heyecanlıyım seni
şu an tahmin bile edemiyorum..
tülay sende sıma canını sağ salim doğumun olur inşallahhh.. o paraya ihityacın bile kalmaz..
Üzülme ne olur Tülaycım. Herşey yoluna girer inanki. O insan düşüncesizlik yapmış tabiki çok ayıp ama merak etme oğlun zaten kısmetiyle gelicek cnm. Doğumda kullanılması gerekirse o para zaten biryerlerden denkleştirilip verilir. Lütfen sen kafana takma bunları. Allah büyük cnm. Dua ederiz tabiki.
sağolun kzılar inşallah.. yaa hastanede değil evde beklemek ıstıyorum..
dilek canım tekrar giremezsem rabbim hayırlı doğumlar naip etsin. sağlıkla sıhatlı kızını kucagına al inşallah. serum kolumda kanamaya baslıyor ben cıkıyorum. Allaha emanet ollun
DİLEKÇİM dualarım senle...hayırlısıyla saglıcakla dogur gel ınsallahhhhbeklıyoruz heyecanla...
MSMS canım benım allah yardımcın olsun.duzelıcek dah ıyı olucak ınsallah...
eslem çok sağol canım:1hug: ya inşallah yükselir biran önce ferplex yazdı ama şurubunu dahakardelen canım bebeğin kilosu çok iyi maşallah
ferplex verdiyse tüplerden, onlar çok fayda ediyor kansızlığa
onları kullanırsan kan değerin normale döner inşallah
senin ve bebeğin için sağlıklı ve hayırlı olan hangi doğum şekli ise o olsun canım
Selam kızlar. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Biz 2 gündür hastanedeyiz. Oğlum sarılık için fototerapi alıyor. Tam gün hastanedeyiz. Son günlerinizi iyi değerlendirin bebeşler gelince insanın dünyası değişiyor. Fırsat buldukca takip ederim sizi. Hepinize hayırlı doğumlar.
Selam kızlar. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Biz 2 gündür hastanedeyiz. Oğlum sarılık için fototerapi alıyor. Tam gün hastanedeyiz. Son günlerinizi iyi değerlendirin bebeşler gelince insanın dünyası değişiyor. Fırsat buldukca takip ederim sizi. Hepinize hayırlı doğumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?