2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Meryemcim üzüldüm senin adına ama karamsarlığa kapılma sakın eminim hap tedavisi işe yarayacaktır dualarımız seninle tatlım.Bugünleri kadar gelmekte çok önemliydi hepimiz için hatırlıyor musun doğurmak için sabırsızlanıyordun , zaten şuan doğsada sağlıklı bir oğluşun olur sen hiç üzülme ..ama inşallah hap tedavin sonuç verecek ve kuzun uslu uslu iki hafta daha bekleyecek.

sağolun kzılar inşallah.. yaa hastanede değil evde beklemek ıstıyorum..

dilek canım tekrar giremezsem rabbim hayırlı doğumlar naip etsin. sağlıkla sıhatlı kızını kucagına al inşallah. serum kolumda kanamaya baslıyor ben cıkıyorum. Allaha emanet ollun

meryemcim tatlım oğluşun üzmücek seni, sen de içini ferah tut ki herşey daha da çok yolunda gitsin, stres yapmamaya çalış tatlım... güzel şeyler düşünmeye çalış.... bak göreceksin herşey istediğin gibi gelişecek.

meryemcim canım dualarımız sizinle. beklicek ali tunamız zamanını. hem artık tehlikeli zamanları da atlattık hayatım nasıl olsa. kendine çok çok dikkat et bizi habersiz bırakma canım.

DİLEKÇİM dualarım senle...hayırlısıyla saglıcakla dogur gel ınsallahhhh beklıyoruz heyecanla...

MSMS canım benım allah yardımcın olsun.duzelıcek dah ıyı olucak ınsallah...

canım herşerde vardır belki bir hayır. üzme kendini hem oğlucuğunu üzüyorsun ya şimdi. Rabbim sıkıntıda koymaz inşallah hiçbir taze anneyi. Sen yüreğini ferah tut ki aksilik olmasın.:Saruboceq:

çok saolun kızlar o kadar kötüydüm kü yazdım ve kapattım pc i..iyiki varsınız.elbette Rabbim kayırmıştır bizide bi yerden ama annelik böle bişi sanırım oğlum için en ufak bi plansızlığa ve tersliğe dayanamadım...Allah sizden razı olsunn..desteğiniz için

DİLEKÇİM dualarım senle...hayırlısıyla saglıcakla dogur gel ınsallahhhh beklıyoruz heyecanla...

MSMS canım benım allah yardımcın olsun.duzelıcek dah ıyı olucak ınsallah...

Çok teşekkür ederim fıstıklar. Darısı sizlerin başına inşallah.

Dilekcğm odanızı güle güle kullanın canım missss gibi vallaopuyorumnanaktan zaten gördükçe içene benim yatasım gelio oooooh ne şanslı yavrularımız var valla kolay ve sağlıklı doğumlar herşey yolunda ve güzel geçer inşalllaahhh en kısa zamanda resimleri koy canım

fussilet her bebeiş kısmetiyle gelio cnm o nedenle bi terslik söz konusu olamaz ya da sen bi terslik var die bakma annesi üzme oğlunu az kaldı biliorum ama herşeyde var bi hayır katı katı oğluşunun geleceğine paralar gelir annesi doğum içinde bi şekilde halledilir kaydirigubbakcemile2

kıssslar herkese selam bugün doktordan geldim 2890 olmuş oluşuuumun kiolsu başınıda iiice dayamış girmiş doğum kanalına dedi heran bekleyebiliriz dedi doğumu kasılmam sancım hiç bişiiim yok sezeryan olmak istiodum 39+2 gibi tarih verdi bi de kan değerim çok düşmüş 9 çıktı 10 altına kan takviyesi yapmak zorunda kalıoruz sezeryanda da normal doğumdada bu şek,lde doğuramazsın dedi hemen yükseltmem lazım kan değerimi 39+2 yi beklerse oğlum sezeryan beklemzse normal olacak hayırlısı artık ne diyeyimfisfisfis

meryemim canım Allahım şifa versin, herşey yoluna girerde yarın evine dönersin inşallah
dualarımdasın, üzme tatlı canını, yavrun zamanını beklicektir
beklemese dahi sağlıklı olsun, sağlıcakla gelsin yeterki
çok şükür 36. haftadan gün almışsın, bişey olmaz Allahın izniyle, kalbini ferah tut

tülayım bacım sıkma canını, vicdan sahibi ise verir en kısa zamanda paranızı, tatlı tatlı hatırlatın tabii yinede
aldığınız dükkanda hayır getirisn inşallah
yarın ola hayrola, kendinide oğlunuda üzme, bereketiyle gelicektir oğluşun, herşey yoluna girer Allahın izni ile

kardelen canım bebeğin kilosu çok iyi maşallah
ferplex verdiyse tüplerden, onlar çok fayda ediyor kansızlığa
onları kullanırsan kan değerin normale döner inşallah
senin ve bebeğin için sağlıklı ve hayırlı olan hangi doğum şekli ise o olsun canım

2 gecedir sadece okuyucuyumm kızlar okadar yorgunumkiii çok çabuk yoruluyorumm... doğuran annelerden haber yok sanırımm... nefes almakta çok zorlanıyorumm.... herkese iyi geceler....

Selam kızlar. ıyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Biz 2 gündür hastanedeyiz. Oğlum sarılık için fototerapi alıyor. Tam gün hastanedeyiz. Son günlerinizi iyi değerlendirin bebeşler gelince insanın dünyası değişiyor. Fırsat buldukca takip ederim sizi. Hepinize hayırlı doğumlar.

eslem çok sağol canım:1hug: ya inşallah yükselir biran önce ferplex yazdı ama şurubunu daha
çabuk yükseltir dedi kan değerim iyi olsaydı belki daha öne bir tarih verebilirdi inşallah oğlum o tarihi bekler ama hayırlısı hangi doğum şekliyse o olsun artık bazı şeylerde kader önüne geçemiosun napalımbenneyaptımki

artık hemen hemen tüm bebeler sarılık oluo ama hemen de iyileşio biarn önce iyileşirde hayırlısıyla evinize geçersiniz inşallah biz de sağsalim doğuralım inşallah:Saruboceq:

günaydın annişler
canım geçmiş olsun artık her bebekte mutlaka bir sarılık olayı oluyor en kısa zamanda geçer inşallah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…